mdk8 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 przybywam z zaproszenia na bazarek. Niestety tym razem nic nie kupię ale poproszę nr. konta postaram się troszkę pomóc za tydzień po pensji.;) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 mdk8 napisał(a):przybywam z zaproszenia na bazarek. Niestety tym razem nic nie kupię ale poproszę nr. konta postaram się troszkę pomóc za tydzień po pensji.;) Ogromnie dziękuję :) Quote
erka Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 To super,że sunieczka coraz lepiej:). A tego staruszka ktoś szuka? Quote
Rudzia-Bianca Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 erka napisał(a):To super,że sunieczka coraz lepiej:). A tego staruszka ktoś szuka? :shake: o staruszka nawet nikt nie zająknął się :( weci go nie znają , na plakaty nikt nie odpowiada, jest na fb i na myślenickim forum i cisza ;( nie wiem co z nim będzie ja 3 nie mogę wziąć pod opiekę bo to już skrajna nieodpowiedzialność by była z mej strony , a nie wiem jak długo dziewczyna może go trzymaś bo sama ma psa i kota . Równolegle szukają mu wśród znajomych nowego domu . A Zojce postaram się za kilka dni jakieś zdjęcia zrobić i ogłaszać ją , bo domowy tymczas bardzo by się jej przydał przed wydaniem do domu . Quote
paula_t Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 "nie wiem co z nim będzie ja 3 nie mogę wziąć pod opiekę bo to już skrajna nieodpowiedzialność by była z mej strony"- dzięki Gosiu:eviltong: W razie czego wiesz, że ja do ogłoszeń zawsze chętna :) Jeśli uda Ci się sklecić jakiś tekst dla Ramzesa, to mogę go ponownie ogłosić. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Ha staruszek rozkochał w sobie ludzi którzy go znaleźli i mimo że mają już zwierzaki jak nie znajdzie się właściciel zostaje u nich. Jak ja się cieszę. Paula ogromnie dziękuję. Quote
savahna Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Rudzia-Bianca napisał(a):Ha staruszek rozkochał w sobie ludzi którzy go znaleźli i mimo że mają już zwierzaki jak nie znajdzie się właściciel zostaje u nich. Jak ja się cieszę. Uffff, super.:lol: Trzy zwierzaki to jeszcze nic strasznego, prawda ? My to wiemy. Quote
paula_t Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Rudzia-Bianca napisał(a):Ha staruszek rozkochał w sobie ludzi którzy go znaleźli i mimo że mają już zwierzaki jak nie znajdzie się właściciel zostaje u nich. Jak ja się cieszę. Paula ogromnie dziękuję. Wspaniała wiadomość!:multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Ha dziś dzień cudów i to przez wielkie C :) właśnie pożegnałam się z panią Zojki :) po wielu poszukiwaniach odnalazła sunię- Tusię , radości przywitania lizania skakania i łez szczęścia było sporo ...aż mnie się udzieliło Taki widok mobilizuje jak diabli do działania, dodaje takiego kopa że wiem że warto , dziś Zojka mogłaby już nie żyć gdyby w takim stanie jak była tydzień temu trafiła do NT , a dziś ma szansę na normalne życie . Historia Tusi - około roku temu przybłąkała się do rodziny pani która po nią dziś przyjechała, pani nie mieszka z nimi tylko w Krakowie ale pokochała suczynę Rodzina nie wszystko jej mówiła w tym nie powiedziała że Tusi nie ma , w wyniku dziwnych okoliczności został powiadomiony hycel o niej i miała trafić do schronu . Pani szukała Tusi w Krakowie bo myślała że tam została wywieziona , nie wiedziała o NT ale jak się okazało że jej nie ma tam , to po wielu telefonach trafiła w końcu do hoteliku gdzie jest Ramzes a hotelik powiadomił mnie . Jak zadzwoniłam pani powiedziała że oczywiście dziś przyjeżdża zobaczyć z Krakowa czy to jej sunia no i resztę znacie ... Sunia nie wróci do rodziny pani, niestety nie wiadomo czy będzie mogła z panią zamieszkać bo pani dużo pracuje, ale mają nad tym jakoś popracować . Nie wiadomo też jak Tusia poradzi sobie w Krakowie to bardzo delikatna i wystraszona sunieczka , ale będą próbować . Jeśli by się okazało że jednak Kraków to nie miejsce dla Zojeczki to obiecałam że pomożemy znaleźć jej najlepszy dom na świecie ... ech buczę sobie ze szczęścia . Dziękuję że jesteście . Quote
erka Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Rudziu, żeby z naszego wątku psiaki tak ubywały , jak z Twojego:). Bardzo się cieszę z Tusi, bo kocham tego typu suczynki:). Quote
paula_t Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Rudziu przelej troszkę, choć ociupinkę tego Twojego szczęścia na te moje biedaki:modla: Bo od tygodnia to ja już siedzę i załamuję ręce :( Quote
Rudzia-Bianca Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 erka napisał(a):Rudziu, żeby z naszego wątku psiaki tak ubywały , jak z Twojego:). Bardzo się cieszę z Tusi, bo kocham tego typu suczynki:). A jak ja się cieszę , a postawa tej Pani przywraca mi wiarę w ludzi :) paula_t napisał(a):Rudziu przelej troszkę, choć ociupinkę tego Twojego szczęścia na te moje biedaki:modla: Bo od tygodnia to ja już siedzę i załamuję ręce :( Paula jeśli to by tylko ode mnie zależało to całe garści dobrych fluidów Wam posyłam ... Quote
andzia69 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ja znowu po prośbie - szukam kogoś na wizytę przed weekendem w ok. Wadowic - Swinna Poręba - znacie może kogoś z tamtych okolic? Quote
Rudzia-Bianca Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 andzia69 napisał(a):Ja znowu po prośbie - szukam kogoś na wizytę przed weekendem w ok. Wadowic - Swinna Poręba - znacie może kogoś z tamtych okolic? Nie znam niestety nikogo :( Ode mnie to ok. 50 km chociaż nie wiem czy DoPi przypadkiem nie jeździ często w tamte okolice może ona mogłaby choć dawno jej na dogo nie widziałam . Quote
Rudzia-Bianca Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Myślenickie psiaki dostały dziś 10 zł od mdk8- bardzo pięknie dziękujemy :) :loveu::multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='mariusz pp']I ja sobie poczytałem:lol: Hej Mariuszku :) Prócz Ramzesa mamy dwa kocięta do wydania :) Jakie one są rozkoszne :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 I na koniec szczęśliwa Tusieńka ze swoją Panią :) Quote
savahna Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 (edited) Zrobię kociakom małopolskę. Najpopularniejsze serwisy szt. 8, http://www.gumtree.pl/cp-koty-kocieta/krakow/kocieta-male-wesole-radosne-za-darmo-adopcja-487211186 Paula-_t to oczywiście nie przeszkadza,żeby za dzień dwa zrobić im ponownie.;) Kocięta jakiej płci? To tak na przyszłość gdyby trzeba je nadal ogłaszać.... Odkąd masz Happy to u Ciebie jakoś radośniej tak.... Edited May 23, 2013 by savahna Quote
Rudzia-Bianca Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='savahna']Zrobię kociakom małopolskę. Najpopularniejsze serwisy szt. 8, http://www.gumtree.pl/cp-koty-kocieta/krakow/kocieta-male-wesole-radosne-za-darmo-adopcja-487211186 Paula-_t to oczywiście nie przeszkadza,żeby za dzień dwa zrobić im ponownie.;) Kocięta jakiej płci? To tak na przyszłość gdyby trzeba je nadal ogłaszać.... Odkąd masz Happy to u Ciebie jakoś radośniej tak.... Dzięki Savahnko :) E tam radośniej , kasy mam mniej bo 3 paszcze do wyżywienia w tym jedna co to zjadłaby wszystko co widzi w ilościach jakie widzi ;) A swoją drogą Happy mam w domu od 8 lat ;) Płci kociąt nie znam :oops: ale jak otworzą gabinet to zadzwonię ;) Quote
Recommended Posts