Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przybywam z zaproszenia na bazarek. Niestety tym razem nic nie kupię ale poproszę nr. konta postaram się troszkę pomóc za tydzień po pensji.;)

• Replies 836
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

erka napisał(a):
To super,że sunieczka coraz lepiej:). A tego staruszka ktoś szuka?

:shake: o staruszka nawet nikt nie zająknął się :(
weci go nie znają , na plakaty nikt nie odpowiada, jest na fb i na myślenickim forum i cisza ;( nie wiem co z nim będzie ja 3 nie mogę wziąć pod opiekę bo to już skrajna nieodpowiedzialność by była z mej strony , a nie wiem jak długo dziewczyna może go trzymaś bo sama ma psa i kota .
Równolegle szukają mu wśród znajomych nowego domu .

A Zojce postaram się za kilka dni jakieś zdjęcia zrobić i ogłaszać ją , bo domowy tymczas bardzo by się jej przydał przed wydaniem do domu .

Posted

"nie wiem co z nim będzie ja 3 nie mogę wziąć pod opiekę bo to już skrajna nieodpowiedzialność by była z mej strony"- dzięki Gosiu:eviltong:

W razie czego wiesz, że ja do ogłoszeń zawsze chętna :) Jeśli uda Ci się sklecić jakiś tekst dla Ramzesa, to mogę go ponownie ogłosić.

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Ha staruszek rozkochał w sobie ludzi którzy go znaleźli i mimo że mają już zwierzaki jak nie znajdzie się właściciel zostaje u nich. Jak ja się cieszę.
Uffff, super.:lol:
Trzy zwierzaki to jeszcze nic strasznego, prawda ? My to wiemy.

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Ha staruszek rozkochał w sobie ludzi którzy go znaleźli i mimo że mają już zwierzaki jak nie znajdzie się właściciel zostaje u nich. Jak ja się cieszę.

Paula ogromnie dziękuję.

Wspaniała wiadomość!:multi:

Posted

Ha dziś dzień cudów i to przez wielkie C :) właśnie pożegnałam się z panią Zojki :) po wielu poszukiwaniach odnalazła sunię- Tusię , radości przywitania lizania skakania i łez szczęścia było sporo ...aż mnie się udzieliło

Taki widok mobilizuje jak diabli do działania, dodaje takiego kopa że wiem że warto , dziś Zojka mogłaby już nie żyć gdyby w takim stanie jak była tydzień temu trafiła do NT , a dziś ma szansę na normalne życie .

Historia Tusi - około roku temu przybłąkała się do rodziny pani która po nią dziś przyjechała, pani nie mieszka z nimi tylko w Krakowie ale pokochała suczynę Rodzina nie wszystko jej mówiła w tym nie powiedziała że Tusi nie ma , w wyniku dziwnych okoliczności został powiadomiony hycel o niej i miała trafić do schronu . Pani szukała Tusi w Krakowie bo myślała że tam została wywieziona , nie wiedziała o NT ale jak się okazało że jej nie ma tam , to po wielu telefonach trafiła w końcu do hoteliku gdzie jest Ramzes a hotelik powiadomił mnie . Jak zadzwoniłam pani powiedziała że oczywiście dziś przyjeżdża zobaczyć z Krakowa czy to jej sunia no i resztę znacie ...
Sunia nie wróci do rodziny pani, niestety nie wiadomo czy będzie mogła z panią zamieszkać bo pani dużo pracuje, ale mają nad tym jakoś popracować . Nie wiadomo też jak Tusia poradzi sobie w Krakowie to bardzo delikatna i wystraszona sunieczka , ale będą próbować .
Jeśli by się okazało że jednak Kraków to nie miejsce dla Zojeczki to obiecałam że pomożemy znaleźć jej najlepszy dom na świecie ...
ech buczę sobie ze szczęścia .

Dziękuję że jesteście .

Posted

erka napisał(a):
Rudziu, żeby z naszego wątku psiaki tak ubywały , jak z Twojego:). Bardzo się cieszę z Tusi, bo kocham tego typu suczynki:).

A jak ja się cieszę , a postawa tej Pani przywraca mi wiarę w ludzi :)

paula_t napisał(a):
Rudziu przelej troszkę, choć ociupinkę tego Twojego szczęścia na te moje biedaki:modla: Bo od tygodnia to ja już siedzę i załamuję ręce :(

Paula jeśli to by tylko ode mnie zależało to całe garści dobrych fluidów Wam posyłam ...

Posted

andzia69 napisał(a):
Ja znowu po prośbie - szukam kogoś na wizytę przed weekendem w ok. Wadowic - Swinna Poręba - znacie może kogoś z tamtych okolic?

Nie znam niestety nikogo :( Ode mnie to ok. 50 km
chociaż nie wiem czy DoPi przypadkiem nie jeździ często w tamte okolice może ona mogłaby choć dawno jej na dogo nie widziałam .

Posted (edited)

Zrobię kociakom małopolskę. Najpopularniejsze serwisy szt. 8,
http://www.gumtree.pl/cp-koty-kocieta/krakow/kocieta-male-wesole-radosne-za-darmo-adopcja-487211186

Paula-_t to oczywiście nie przeszkadza,żeby za dzień dwa zrobić im ponownie.;)
Kocięta jakiej płci? To tak na przyszłość gdyby trzeba je nadal ogłaszać....
Odkąd masz Happy to u Ciebie jakoś radośniej tak....

Edited by savahna
Posted

[quote name='savahna']Zrobię kociakom małopolskę. Najpopularniejsze serwisy szt. 8,
http://www.gumtree.pl/cp-koty-kocieta/krakow/kocieta-male-wesole-radosne-za-darmo-adopcja-487211186

Paula-_t to oczywiście nie przeszkadza,żeby za dzień dwa zrobić im ponownie.;)
Kocięta jakiej płci? To tak na przyszłość gdyby trzeba je nadal ogłaszać....
Odkąd masz Happy to u Ciebie jakoś radośniej tak....

Dzięki Savahnko :)
E tam radośniej , kasy mam mniej bo 3 paszcze do wyżywienia w tym jedna co to zjadłaby wszystko co widzi w ilościach jakie widzi ;) A swoją drogą Happy mam w domu od 8 lat ;)

Płci kociąt nie znam :oops: ale jak otworzą gabinet to zadzwonię ;)