paula_t Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='Panna Marple']Mnie się wydaje, że dużą korzyścią jest znajomość nawet jeśli nie sztuczek, to kilku komend. Ludzie jakoś inaczej wtedy podchodzą do tematu. Musi się Baksio domku doczekać! MUSI![/QUOTE] Aniu, przy zwierzyńcu Anetki pewnie byłoby Jej ciężko jeszcze pracować z Baksikiem i uczyć go sztuczek. Choć domyślam się, że chłopak by chętnie współpracował, bo jak widzi smakołyka, to aż się cały trzęsie;) [quote name='Makila']Doszedł przelew za kwiecień. Dziękuję[/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie :) Dotarły deklaracje od Dancik i Bjuty, dziękuję z całego serducha:loveu: Zamówiłam przed chwilką Baksikowi chustkę szukam domu na sobotę, jutro ma wyjść poleconym priorytetem, więc na pewno dojdzie do soboty. Zolziatko, chciałam tylko zapytać, bo nie mam fb i nie kontroluję za bardzo sytuacji...Wklejasz w miarę regularnie wiadomości o Baksiku? :) Quote
paula_t Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Aha i żeby nie było wątpliwości- wysłałam swoją deklarację dla Baksika ;) Quote
Panna Marple Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='paula_t']Aniu, przy zwierzyńcu Anetki pewnie byłoby Jej ciężko jeszcze pracować z Baksikiem i uczyć go sztuczek. Choć domyślam się, że chłopak by chętnie współpracował, bo jak widzi smakołyka, to aż się cały trzęsie;) Dziękuję za potwierdzenie :) Dotarły deklaracje od Dancik i Bjuty, dziękuję z całego serducha:loveu: Zamówiłam przed chwilką Baksikowi chustkę szukam domu na sobotę, jutro ma wyjść poleconym priorytetem, więc na pewno dojdzie do soboty. Zolziatko, chciałam tylko zapytać, bo nie mam fb i nie kontroluję za bardzo sytuacji...Wklejasz w miarę regularnie wiadomości o Baksiku? :)[/QUOTE] Wiem, wiem...nie pisałam tego oczywiście sugerując cokolwiek, tylko takie przemyślenia miałam:lol: Quote
paula_t Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 [quote name='Panna Marple']Wiem, wiem...nie pisałam tego oczywiście sugerując cokolwiek, tylko takie przemyślenia miałam:lol:[/QUOTE] Teoretycznie ja po powrocie do Krakowa mogłabym do Baksika jeździć i coś z nim próbować popracować, ale sama przed sobą muszę przyznać, że jestem chyba ostatnią osobą, której się psy słuchają:shake: Stanowczości w stosunku do nich to mam w sobie ZERO ;) [quote name='Mysza2']To w weekend będziemy kciukaczyć:)[/QUOTE] Koniecznie! :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Trzymam kciuki za Baksika sportowca :) Oby się ktoś w nim zakochał . Quote
Panna Marple Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='paula_t']Teoretycznie ja po powrocie do Krakowa mogłabym do Baksika jeździć i coś z nim próbować popracować, ale sama przed sobą muszę przyznać, że jestem chyba ostatnią osobą, której się psy słuchają:shake: Stanowczości w stosunku do nich to mam w sobie ZERO ;) Koniecznie! :)[/QUOTE] No to witaj w klubie:evil_lol:. Wystarczy mi jedno spojrzenie psich oczu (wiecie jakie) i wszystkie postanowienia idą się...:diabloti: Quote
Zofija Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty pa w Krakowie. Dla przecudnego bidusia z cieszyńskiego schroniska:[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.758695240819211.1073742309.212228012132606&type=1[/url] Bardzo proszę o pomoc. Kontakt na pw-mail i telefon w moim podpisie! Quote
Rudzia-Bianca Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Panna Marple']No to witaj w klubie:evil_lol:. Wystarczy mi jedno spojrzenie psich oczu (wiecie jakie) i wszystkie postanowienia idą się...:diabloti:[/QUOTE] Kobitki twardym trza być przy tych łotrach twardym nie miętkim ;) Ale mam to samo , moje po łbie mi łażą ...czasem w sensie dosłownym ... Quote
AgusiaP Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Panna Marple']No to witaj w klubie:evil_lol:. Wystarczy mi jedno spojrzenie psich oczu (wiecie jakie) i wszystkie postanowienia idą się...:diabloti:[/QUOTE] Skąd ja to znam ;) mam dokładnie tak samo :) Quote
paula_t Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']Kobitki twardym trza być przy tych łotrach twardym nie miętkim ;) Ale mam to samo , moje po łbie mi łażą ...czasem w sensie dosłownym ...[/QUOTE] Ekhm, dobrze, że i Wy się przyznajecie:evil_lol: Ja nie raz się zastanawiałam co by było, jakbym powiedziała w takim towarzystwie (w sensie psiarzy) jak to u mnie jest ;) Quote
Mysza2 Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Ja też nie z tych, co to karną kompanię w domu robią:) Quote
paula_t Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Dzisiaj przyszła Baksiurowa chusteczka "szukam domu" na sobotnią akcję adopcyjną :) Na jednym wątku przeczytałam o promocji na olx/tablicy- wyróżnienie ogłoszenia na miesiąc kosztuje 5,99zł. Chciałam wyróżnić jedno z ogłoszeń Baksa i nie wiem czemu, ale niektóre ogłoszenia mogę wyróżnić w nowej cenie, a inne w nowej...:roll: Udało mi się teoretycznie wyróżnić inne ogłoszenie- na Katowice. Mam nadzieję, że olx je przyjmie i nie skasuje ani ogłoszenia, ani wyróżnienia, chociaż to wątpliwe, bo Baks jest już wyróżniony na Kraków...W każdym razie trzymajcie kciuki! Quote
Mysza2 Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='Panna Marple']Trzymamy nieustająco!:lol:[/QUOTE] Bardzo mocno:) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='paula_t']Dzisiaj przyszła Baksiurowa chusteczka "szukam domu" na sobotnią akcję adopcyjną :) Na jednym wątku przeczytałam o promocji na olx/tablicy- wyróżnienie ogłoszenia na miesiąc kosztuje 5,99zł. Chciałam wyróżnić jedno z ogłoszeń Baksa i nie wiem czemu, ale niektóre ogłoszenia mogę wyróżnić w nowej cenie, a inne w nowej...:roll: Udało mi się teoretycznie wyróżnić inne ogłoszenie- na Katowice. Mam nadzieję, że olx je przyjmie i nie skasuje ani ogłoszenia, ani wyróżnienia, chociaż to wątpliwe, bo Baks jest już wyróżniony na Kraków...W każdym razie trzymajcie kciuki![/QUOTE] Paula dzięki za info , wyróżniłam ogłoszenia Misia i Dinki :) Quote
paula_t Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 [quote name='Rudzia-Bianca']Paula dzięki za info , wyróżniłam ogłoszenia Misia i Dinki :)[/QUOTE] Mi się też udało! Nie zorientowali się!:multi: [url]http://olx.pl/oferta/baks-zerwal-sie-z-lancucha-teraz-szuka-nowego-domu-CID103-ID3kLbP.html[/url] Baksik jest na ten moment wyróżniony na małopolskę-Kraków i śląskie-Katowice :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='paula_t']Mi się też udało! Nie zorientowali się!:multi: [URL]http://olx.pl/oferta/baks-zerwal-sie-z-lancucha-teraz-szuka-nowego-domu-CID103-ID3kLbP.html[/URL] Baksik jest na ten moment wyróżniony na małopolskę-Kraków i śląskie-Katowice :)[/QUOTE] Super :) Jeszcze raz dzięki za info :) Zaglądnijcie proszę do Karo, który ma kiepską sytuację :( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244671-Karo-potrzebuje-wsparcia-na-leki-Pomóż-proszę/page204[/url] Quote
AgusiaP Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='paula_t']Mi się też udało! Nie zorientowali się!:multi: [URL]http://olx.pl/oferta/baks-zerwal-sie-z-lancucha-teraz-szuka-nowego-domu-CID103-ID3kLbP.html[/URL] Baksik jest na ten moment wyróżniony na małopolskę-Kraków i śląskie-Katowice :)[/QUOTE] Super, trzymam kciuki :) Dzięki Pauluś za informację:loveu: Quote
Mysza2 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='AgusiaP']Super, trzymam kciuki :) Dzięki Pauluś za informację:loveu:[/QUOTE] Też wyróżniłyśmy Lakusia:):) Quote
margoth137 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Baksiu oby Cię tam jutro wypatrzyli kochany!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
paula_t Posted May 9, 2014 Author Posted May 9, 2014 Sama sobie robię konkurencję:evil_lol::eviltong: Trzymam kciuki, żeby ktoś wreszcie te nasze łazęgi wypatrzył :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='paula_t']Sama sobie robię konkurencję:evil_lol::eviltong: [B]Trzymam kciuki, żeby ktoś wreszcie te nasze łazęgi wypatrzył[/B] :)[/QUOTE] Amen ........ Quote
asiuniab Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Paula to już jutro Basku się będzie prezentować, tylko żeby pogoda dopisała [CENTER][COLOR=#3E3E3E]:thumbs:[/COLOR][/CENTER] Quote
Recommended Posts