akucha Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Fajny Dinuś! Jak one się zmieniaja, gdy wyciągnie się je z boksu... Może jakas dobra cioteczka ogłosi Dinka, niechby chłopak miał swoją szansę!
Sabina02 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Hala']Dino może nie ma zawrotnej oglądalnosci..ale ma. ;)[/quote] Kazdy psiak jesli ma ogloszenie to w koncu znajdzie domek... Jak to sie mowi... "Kazda potwora znajdzie swego amatora"...:lol:
agat21 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Fajnie Hala, że dajesz mu choc trochę dobrych chwil. On na pewno na nie czeka. Bardzo jest ładny tak poza wszystkim :loveu:
monikusf Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 jedyne co moge zrobic to wplacic 200 na hotelik lub klatke
Gosiapk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hala ale co możemy zrobić? Ja ma 7 psów nie mogę być DT. Boshe to strasze. One go zagryzą. CZują, że jest delikatny i nieagresywny. Nie mogę przestać płakać, co robić??? Czy są jakieś DT, którym się płaci za opiekę? Może Ciocia Sabinka mogłaby zrobić takie super ogłoszenia jak dla Łatka? Ja mogę Cioci Sabinie przesłać pieniążki na płatne ogłoszenia. Tylko dajcie znać gdzie przesłać.
Gosiapk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Napisałam, może Sabina tu przyjdzie? Czy w nowym boksie są tylko małe pieski? Czy są budy na które Dino może wejść i sie schować?
Gosiapk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Sabina02']Dzisiaj zrobie ogloszenia....[/quote] :modla: :modla: SABINKA jest super!!! [SIZE=1]Daj znać ile i gdzie mam przesłać pieniążków. [/SIZE]
Hakita Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Halu, ja już nie mogę...:placz: poryczałam się maxymalnie czytając cały wątek...:placz: Czy Dinuś ma allegro??? Bo już się pogubiłam... [SIZE=1]P.S. A do tego całe moje życie...:placz:[/SIZE]
AMIGA Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 O BOGOWIEEEE jaktu można Dinusiowi pomóc????Mogę się jakoś w miarę możliwości dołożyć finansowo do ewentualnego hoteliku. Jego treba stamtąd jak najszybciej wyciągnąć!!! :-( :placz:
Gosiapk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Hala']To jest cudowna myśl!! :multi:[/quote] Jaka myśl? Bo nie kumam :shake:
Gosiapk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hala nie znasz jakiejś dobrej duszy w Twoich okolicach, która by wzięła Dina na tymczas chwilowy zanim znajdziemy mu dłuższy tymczas lub domek?
Gosiapk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='outsi']Dino - szukamy pilnie DT!!!!![/quote] Ale skąd go wytrzasnąć?
Gosiapk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Hala']Nie możemy. bo schronisko w niedzielę zamkniete. nikogo tam nie ma.[/quote] A kto karmi psy?:???:
outsi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Hala']Jeden raz w ciagu dnia przychodzi pracownica. Da jesć i pić i to wszystko na niedzielę. :cool1:[/QUOTE] A czy nie można jej przy tym towarzyszyć i przy okazji zrobić przeprowadzkę Dino?
Gosiapk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Aż nie mogę myśleć, co można bedzie zastać u Dina w poniedziałek
iczing Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 A co w niedzielę robi wolentariat ? nikogo nie ma w schronisku? przecież w niedzielę ludzie mają najwięcej czasu ...można spokojnie porozmawiać, iść na spacer wykonać jakieś tualetki... sami wiecie one i tak czują sie samotne i niepotrzebne - żaden dzień nie mija bez miziania i całuska, nawet przechodząc obok wyciągam ręką żeby pogłaskać, to bardzo potrzebne należy się nad tym zastanowić, może udałoby się przekonać kierownictwo schroniska, żeby jednak w niedzielę ktoś był to jest dobre dla tych co są w schronie i dla tych, którzy chcieliby przyjść kiedy czytam o godzinach otwarcia schronisk to mam wrażenie, żekomuś nie zależy aby ktoś wogóle dotarł do schroniska a psy to najlepiej niech siedzą w kojcach
outsi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 :-( I naprawdę nie ma żadnego sposobu, żeby z p.kierownikiem się jakoś skontaktować i zapytać o zgodę, albo przynajmniej odwiedzić Dino w niedzielę, wchodząc razem z pracownicą?
Recommended Posts