Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajny Dinuś! Jak one się zmieniaja, gdy wyciągnie się je z boksu...
Może jakas dobra cioteczka ogłosi Dinka, niechby chłopak miał swoją szansę!

Posted

[quote name='Hala']Dino może nie ma zawrotnej oglądalnosci..ale ma. ;)[/quote]

Kazdy psiak jesli ma ogloszenie to w koncu znajdzie domek...

Jak to sie mowi... "Kazda potwora znajdzie swego amatora"...:lol:

Posted

Hala ale co możemy zrobić? Ja ma 7 psów nie mogę być DT.

Boshe to strasze. One go zagryzą. CZują, że jest delikatny i nieagresywny.

Nie mogę przestać płakać, co robić??? Czy są jakieś DT, którym się płaci za opiekę?

Może Ciocia Sabinka mogłaby zrobić takie super ogłoszenia jak dla Łatka? Ja mogę Cioci Sabinie przesłać pieniążki na płatne ogłoszenia. Tylko dajcie znać gdzie przesłać.

Posted

[quote name='Sabina02']Dzisiaj zrobie ogloszenia....[/quote]
:modla: :modla: SABINKA jest super!!!

[SIZE=1]Daj znać ile i gdzie mam przesłać pieniążków. [/SIZE]

Posted

Halu, ja już nie mogę...:placz: poryczałam się maxymalnie czytając cały wątek...:placz:
Czy Dinuś ma allegro??? Bo już się pogubiłam...

[SIZE=1]P.S. A do tego całe moje życie...:placz:[/SIZE]

Posted

O BOGOWIEEEE jaktu można Dinusiowi pomóc????Mogę się jakoś w miarę możliwości dołożyć finansowo do ewentualnego hoteliku. Jego treba stamtąd jak najszybciej wyciągnąć!!! :-( :placz:

Posted

Hala nie znasz jakiejś dobrej duszy w Twoich okolicach, która by wzięła Dina na tymczas chwilowy zanim znajdziemy mu dłuższy tymczas lub domek?

Posted

[quote name='Hala']Jeden raz w ciagu dnia przychodzi pracownica. Da jesć i pić i to wszystko na niedzielę. :cool1:[/QUOTE]
A czy nie można jej przy tym towarzyszyć i przy okazji zrobić przeprowadzkę Dino?

Posted

A co w niedzielę robi wolentariat ?
nikogo nie ma w schronisku?
przecież w niedzielę ludzie mają najwięcej czasu ...można spokojnie porozmawiać, iść na spacer wykonać jakieś tualetki... sami wiecie
one i tak czują sie samotne i niepotrzebne
- żaden dzień nie mija bez miziania i całuska, nawet przechodząc obok wyciągam ręką żeby pogłaskać, to bardzo potrzebne

należy się nad tym zastanowić, może udałoby się przekonać kierownictwo schroniska, żeby jednak w niedzielę ktoś był
to jest dobre dla tych co są w schronie i dla tych, którzy chcieliby przyjść
kiedy czytam o godzinach otwarcia schronisk to mam wrażenie, żekomuś nie zależy aby ktoś wogóle dotarł do schroniska a psy to najlepiej niech siedzą w kojcach

Posted

:-(
I naprawdę nie ma żadnego sposobu, żeby z p.kierownikiem się jakoś skontaktować i zapytać o zgodę, albo przynajmniej odwiedzić Dino w niedzielę, wchodząc razem z pracownicą?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...