Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lili8522 i pinczerka_i_Gizmo mam złą wiadomość. ..... Miseczka , którą przywiozłyście razem z Bonikiem dzisiaj zakończyła swój żywot:( Stała z wodą na balkonie i moja tymczasowiczka Pchełka postanowiła się nią "pobawić". Niestety dla miski skończyło to się tragicznie- nie trzyma już w sobie wody ani jedzenia...Została pochowana w koszy z żółtą klapą. Przykro nam.... :P

Odkupimy....

Poza tym u Bamberka wszystko w jak najlepszym porządku. Jutro przyjeżdża do nas 6-letni siostrzeniec, więc będziemy mieli okazję przekonać się jak reaguje na dzieci:)

Posted (edited)

Kolejny bazarek dla Bonika ZAPRASZAMY :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249029-KOLCZYKI-idealne-na-prezent-z-NATURALNYCH-kamieni-srebrne-PIĘKNE!-Do-07-12-godz-20[/URL]

Edit. Z bazarku dla Bonika z kartkami świątecznymi 25 zł

Edited by Lili8522
Posted

[quote name='Lili8522']Żarty, żartami :) Teraz niech Boni oczekuje Mikołajkowego Prezentu od Cioci Lili - pysznych
ciasteczek z bazarku Cioci Kejciu ahhhh będzie wyżerka :diabloti::loveu:[/QUOTE]

Będzie będzie :)
potwierdzam :)

Posted

nie możemy doczekać się paczuszki od cioci Kejciu :loveu:

Bonik spędził praktycznie cały weekend w towarzystwie dwóch kotów mojej teściowej oraz 6-letniego siostrzeńca. Koty zupełnie olał i one jego też ( a tu muszę zaznaczyć,że to koty bojowe , które lubią na wstępie psom pokazać kto rządzi w mieszkaniu) . Z Antkiem zaprzyjaźnił się jeszcze bardziej, cały czas podchodził do niego , aby się miziać. Myślę,że spokojnie mógłby zamiszkać w domu gdzie są starsze dzieci nauczone szacunku dla zwierząt i nie traktujące psa jak zabawkę.

Posted

[quote name='Lili8522']Dzielny Bonisław :)

Dexterko ja wciąż czekam :) [SIZE=1]no chyba, że nie chcesz od Nas pieniążków?[/SIZE] :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

nie chcem , ale muszem :P

Już wysyłam:)

Posted

Bazarek dla Bonika :)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/249193-Nowe-kosmetyki-i-pr%C3%B3bki-perfumy-kremy-toniki-i-wiele-innych-ZAPRASZAM!-Do-10-12?p=21616049#post21616049"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249193-Nowe-kosmetyki-i-pr%C3%B3bki-perfumy-kremy-toniki-i-wiele-innych-ZAPRASZAM!-Do-10-12?p=21616049#post21616049[/URL]

Posted

[quote name='dexterka']pieniążki dotarły. bardzo dziękuję:)

robicie mu ogłoszenia na Opole?[/QUOTE]

Już? Wow :)

Tak na Opole mu robimy ogłoszenia, bądź na Wrocław w sumie na te rejony jeszcze nie był
ogłaszany :)