Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bart jedzie do nowego domu, do Cieszyna - do cudownego domu, w którym są już inne zwierzęta z Korabiewic - lece po niego do hotelu.

Może nowi opiekunowie coś napiszą w międzyczasie.

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

jejkuuuu,ale radość :multi::multi::multi::multi:,badź szczęśliwy w owym domku Barciku i Twoi nowi państwo też :multi::multi::multi:

Posted

No jestem, wszystko działo się w takim tempie ......

Od trzech dni nie przestaję płakać, w piątek ryczałam z bezsilności, że już nic się nie uda, w drodze do nowego domu z żalu, że zaraz się rozstaniemy, a w drodze powrotnej ze szczęścia, że taki dobry dom.

Ale po kolei, Bart jest u Państwa, których córka niedawno przygarnęła suczkę z Korabiewic Niedźwiadkę (jej wątek jest na dogo). Wspaniały dom i wspaniali wrażliwi i kochający zwierzęta ludzie. Bart ma też koleżankę, z którą, jak wynika z informacji otrzymanych telefonicznie, już się zaprzyjaźnił. Podobno, jak przekazała mi Pani Jadwiga, ujawnia też swoje kolejne "talenty" - akrobatyczne - przesadzając płotki.

Kiedy wczoraj rano dowiedziałam się, iż ci Państwo podjęli decyzję o adopcji Barta, a wiedząc, iż Niedźwiadka ma w tej rodzinie jak w raju, odżyła i jest to nie ten sam pies, nie wahałam się ani chwili. W dzikim tempie pognaliśmy do hotelu, skąd odebraliśmy go w bardzo dobrej formie (rana smarowana codziennie już prawie zagojona). Okazało się też, że w ciągu tygodnia wygryzł połowę swojego (nowego) legowiska. Zaraz ruszyliśmy w drogę i ok. 18 byliśmy już na miejscu.

Zrobiłam trochę zdjęć z nowego domku (zaraz je ściągnę i zamieszczę) ale prawdę mówiąc staraliśmy się szybko pożegnać żeby nie wyjść na mazgajów.

Teraz czekam na nowe zdjęcia i zaraz będę je zamieszczała, a może Pani Jadwiga lub jej córka napiszą same słówko, prosimy :loveu::loveu::loveu:

Nie wiem co jeszcze napisać i jak Wam wszystkim podziękować ......

(ale, ale zaglądajcie jeszcze bo bazarki nadal aktualne)

Wielkie buziaczki dla wszystkich :calus::calus::calus::calus::calus:

Posted

Dodam jeszcze, że podczas oględzin nowego domku od razu wpakował się z pazurami na stół :mad:, no i za plecami swojej nowej Pani próbował wyjadać ziemię z doniczki :mad:.

Posted

:multi::multi::multi::multi:
wreszcie szczesliwy final !!!
Barcikowi i nowej rodzinie zycze wszystkiego najleszego i cudownych wspolnych chwil ! :loveu:
ah jak dobrze...

Posted

To ja tutaj zaledwie dwa dni rozwodu z dogo wzięłam, a tutaj TAAAKIE wieści :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Postanawiam, że częściej będę to robić :evil_lol: