Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przelałam na rzecz Barta chociaż 20 zł,ale mam nadzieję,że ziarnko do ziarnka i uzbiera się miarka.Te bidy to beczka bez dna i nie wiadomo na którą wpłacać :placz:

Posted

Kolejna korabiewicka bida :-( Mówi się, że nieszczęścia chodzą parami, może szczęście również? Los uśmiechnął się niedawno do Niedźwiadki, może to dobry znak dla Barta...

Posted

Jaki on biedny...:placz: :placz: :placz: Dlaczego tyle tego okrucieństwa...:placz:
Te piękne, smutne oczęta...:-(
Trzymaj się Pieseczku, teraz będzie już tylko lepiej...

Posted

Bart miewa się coraz lepiej.

Próbuje wychodzić z klatki i zwiedza całe pomieszczenie, są tam też inne psy ale jest całkiem spokojny.

Nabiera też zaufania do ludzi, nie daje się jeszcze głaskać ale obserwuje czujnie każdy ruch.

Posted

Wielkie dzięki za wszystkie wpłaty - jesteście wspaniali, mam nadzieję, że teraz kiedy zdrowieje szybko uda się znaleźć nowy dom i nie zostanie tam zbyt długo.

Posted

Bart jaki ty przystojniak jesteś :loveu: 3maj sie dzielnie kochany!! Teraz może być już tylko lepiej... :lol: Trafiłeś na dobrych ludzi, którzy cię wyleczą a potem znajdą kochający i ciepły domek na jaki naprawdę zasłużyłeś!! :calus:

A tak swoją drogą to ja chyba nigdy nie zrozumiem jak tak można??!! :placz: jak można doprowadzić żywe, czujące jak my, zwierze do takiego stanu??!! :angryy: Osobiście nigdy staram sie nie życzyć nikomu źle ale jak widze coś takiego to temu kto do tego doprowadził życze DOKŁADNIE TEGO SAMEGO!! a najchętniej to sama bym tej osobie założyła taką ciasną obroże i NIGDY nie pozwoliła ściągnąć!! :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Porostu aż mi sie krew w żyłach gotuje!!

Posted

Dokładnie BosiaB_86 zrobiłabym to samo.

Teraz kolejny etap - szukanie domu - dzisiaj Bart miał mieć zmieniany opatrunek. Mam nadzieję, że wszystko się zagoi "jak na psie". Pewnie jeszcze troche potrwa zanim to wszystko się pozarasta, szczególnie że RTG wykazał braki tkanki w niektórych miejscach.

Posted

Pisałam dzisiaj na wątku i nic nie widać...:shake:

Barciku jesteś pięknym psem, znajdziesz cudowny domek, najlepszy na świecie bo na taki zasługujesz :loveu::loveu:

Posted

Wiesz co ja też nie wiem co z tymi postami, czasami się pojawiają wszystkie to znowu znikają, czasami po kilka razy cos piszę.

Posted

Jak widzicie Bart jest już w szelkach gotowy do wyjścia ale rany na ciele goja się szybciej niż te w jego psychice.

Niestey nie udało mi się namówić go na spacer, może jutro, na razie go nie zmuszam.

Jest nadal wystraszony, kuli głowę jak tylko wykona się jakiś energiczny ruch.

Posted

Jak widzicie Bart jest juz gotowy do wyjścia - rany na ciele goja się szybciej niż te psychiczne.

Kuli głowę jak tylko wykona się jakiś gwałtowny ruch.

Na razie nie zmuszam go do wyjścia na dwór, może jutro się uda.

Posted

Bart kochany, po mału ale skutecznie do przodu :lol: Teraz na prawdę może już być co raz lepiej, wierzę w to (i pewnie nie tylko ja jedna) :lol:

ebi te słowa chyba bardziej do Ciebie niż do Barta bezpośrednio ;) :evil_lol: Cierpliwości i krok po kroku do przodu, ja osobiście 3mam kciuki za tego przystojniaka :kciuki: i za Twoją cierpliwość do niego ;)

Posted

Jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko.
Koleżanka założyła też wątek na naszym forum, gdzie zamieści wszystkie informacje o wpłatach dla Barta.

Zamieściłam też ogłoszenia na kilkunastu stronach ogłoszeniowych w internecie - trzymajcie kciuki aby ktoś się odezwał.