Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gajka przesyła Wam pozdrowienia z nowego domu.Jeżeli chodzi o operację cycochów to planujemy w najbliższym czasie,ale musi sie troszeczke ochłodzić,bo upały niekorzystnie wpływają na takie stany.Wyniki Gajeczka ma wysmienite.Została zaszczepiona (Ful serwis) i odrobaczona. Z każdym dniem jest śmielsza,weselsz i piękniejsza...

Posted

Gajka to bardzo wdzięczna sunia.Rozkochała nas w sobie bez końca.Z każdym dniem przybywa jej fanów.Mam nadzieję,że ta fala upałów trochę zmaleje,aby ja poddać zabiegowi.Ogólnie stan zdrowia jest dobry ,ma apetyt i czuje się świetnie.Pysio prawie cały czas się śmieje ,a ogonek już w górze nawet przy ruchliwej ulicy.Jest pewniejsza siebie i taka dostojna gdy kroczy...och te bursztynowe cudne oczy...Kochana Gajka nasza.

Posted

RITA&DIANA przed zabiegiem chyba trzeba by ją troszeczkę odchudzić... Lepiej na pewno by się poczuła i lepiej zniosła by zabieg. Ale tak spokojnie- nie dieta cud tylko po prostu troszkę ruchu i niezbyt tuczące jedzenie...

Posted

Pewnie,że by sie przydało panience troche ciałka zgubić.Suche karmy light nie podchodzą sunieczce i muszę gotować mięsko.A ruch owszem owszem spacerujemy duzo wieczorami jak jest chłodno.Dostaje posiłek 2 razy dziennie w mniejszych ilościach plus witaminy.Myśle ,że za jakis czas nasz tłuścioszek będzie mniej ważył.Pozdrawiamy.

Posted

Rybc!a;6123921
[URL="http://www.fotosik.pl/" napisał(a):
[IMG" rel="external nofollow noopener">http://images22.fotosik.pl/149/ae333afef2b4d117.jpg

Jaka szczęśliwa mordka!

Posted

Rybc!a napisał(a):
Będziesz na zlocie? :razz:

a był jakiś zlot????:crazyeye: a to ja nic nie wiem....
byłam u rity.....
sunia słodka....śpi śpi śpi i dla odmiany śpi:evil_lol: a czasami to nawet glowe podniesie.....

Posted

rotek_ napisał(a):
a był jakiś zlot????:crazyeye: a to ja nic nie wiem....
byłam u rity.....
sunia słodka....śpi śpi śpi i dla odmiany śpi:evil_lol: a czasami to nawet glowe podniesie.....

Rita miała być na zlocie SZANSOWICZÓW.
Masz może jakieś zdjęcia naszej bambaryłki?

Posted

suczki jeszcze na tyle sie nie kochaja żeby jechać z nimi taki szmat drogi....
ogólnie jest spokój....jak byłam nie było żadnych awantur pomiedzy Dianą a Gają...
...ale sunia jest dopiero od tygodnia i tak naprawde obie sie przyzwyczjają do siebie

• 4 weeks later...
Posted

gajka odzyskała chęć zycia...bawi sie....niczym szczeniak ale to już stateczna pani....

jednak tą swoją miłośc okazuje tylko swojej rodzince....nie jest nachalna na pieszczoty u obych ludziów:evil_lol:

Posted

gajka cały czas czeka na operacje...
raz miała być na dniach ale w ostatniej chwili dostała cieczki a operacja w tym czasie jest niebezpieczna dla zdrowia suczki-mogłaby sie wykrwawić

więc operacje przesunięto.....
z drugiej strony czekamy na porządne ochłodzenie......bo rany pooperacyjne łatwiej sie goją a pies nie cierpi....

Posted

przeciez czas wciaz na jej nie korzysc działa...
gdyby odbyła cieczke normalnie to nie trzeba było po zastrzyku czekać nastepnych 3 tygodni ...
a chlodno juz prawie od tygodnia..
miała RTG? , ze wsrodku nie ma ogniska zapalnego?
no ale ja sie nie znam ....

Posted

z tego co wiem to gajka miala dobre wyniki....

a jeśli wet uznałby ze sprawa nie może zwlekać to ciąłby ją odrazu....

gaja jest pod stałą opieka weta.....

Posted

A biopsja była guza , przeciez on jest spory i napewno suka czuje dyskomfort ,
wyniki to jedno ale biopsja to podstawa.
Nadgarstki ma powyginane a nigdzie wzmianki o zadnych preparatach..
wiem czepiam sie i raze ale jakos to dziwne...
Rita sie nie odzywa tu na watku ....