madzia828 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mojra twoja szansa też przyjdzie już jest coraz bliżej:cool3: Quote
RITA & DIANA Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Kto nam pomoże w transporcie?Taki wątek i taka prośba transport,i jeszcze raz transport nawet do połowy w połowie ja odbiorę ,dziewczyny pomóżcie!!!! Quote
madzia828 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 kurcze ktoś sie tu chyba deklarował ze jest chetny ale nie wiem czy to aktualne musze poszukac na watku tej osoby :cool3: Quote
RITA & DIANA Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dziewczyna oferuje pomoc w transporcie z Łodzi.Ale kto Malutką Mojrę wywiezie z Elbląga?Chociaz do połowy ją przetransportować?Reszta trasy nasza. Quote
Rybc!a Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Rito, czy ty masz auto? Czy nikt z was nie mógłby przyjechać? Quote
RITA & DIANA Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Pytanie retoryczne!Od tej pory już o nic nie proszę ,bo tu pytaniem na pytanie sie odpowiada, a ja juz mam powoli tego dość.Wałkujemy to dłuugo.Dla mnie i tej psiny za długo. Quote
Gonitwa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Auto to by było coś. W sumie to większość z potrzeb to samochód do transportu... Quote
Rybc!a Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 RITA & DIANA napisał(a):Pytanie retoryczne!Od tej pory już o nic nie proszę ,bo tu pytaniem na pytanie sie odpowiada, a ja juz mam powoli tego dość.Wałkujemy to dłuugo.Dla mnie i tej psiny za długo. Rito, nie oczekuj ode mnie, że podwiozę ci małą pod same drzwi, to ogromna odległość, nie dziw mi się, że pytam- sama kombinuję, tu nikt z Elbląga nie podejmie się takiej podróży! Powiedz mi jak leży względem ciebie Warszawa? Gdyby tam podwieźć sunię? Quote
Apbt_sól Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Warszawa-wałbrzych okolo 350-400 km . w jedna strone Quote
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kawał drogi, ale zawsze bliżej niz Elbląg- Wałbrzych... Quote
Rybc!a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Właśnie wróciłam ze schroniska. Nie zdziwicie się, gdy powiem wam, że Mojra dalej siedzi w schronisku, prawda? Dzisiaj nie wyszła do mnie, nawet nie zamachała ogonkiem. Siedziała w budzie patrząc w przestrzeń w całkowitej depresji. Quote
Gonitwa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Niestety nie dziwię się, że mała ciągle w schronie... Skoro była tam tyle czasu i nikt jej nie chciał.... Quote
madzia828 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 bosze biedactwo :-( no i co z tym transportrem macie jakieś plany czy dalej w kropce? Quote
Rybc!a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Dalej w kropce, niestety. To nie takie łatwe, jak się wydaje. Myślałam, żeby podwieźć małą np. do Warszawy, a z Wałbrzycha ktoś przyjechałby do umówionego miejsca, przy okazji wziąć Mopa. Ale nie wiem, nie wiem czy coś z tego będzie. Quote
Rybc!a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Jest transport, jest transport, jest transport! Szansowiczka namówiła swojego szefa żeby po drodze wziął sunię, przywiezie ją do Jarocina, tam przenocuje ją ta wspaniała dziewczyna i Rita po nią przyjedzie! Bardzo się cieszę! Quote
madzia828 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 wiem wiem właśnie czytałam na forum goldenów ciesze sie bardzo ze Mojra wyjdzie ze schronu i bedzie miec kochający domek:multi: Quote
Rybc!a Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Podbijam, a zarazem, zajrzyjcie tutaj! Zaginęła sunia zaadoptowana, z naszego schroniska!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53701 Quote
pusia2405 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Rybc!a napisał(a):Jest transport, jest transport, jest transport! Szansowiczka namówiła swojego szefa żeby po drodze wziął sunię, przywiezie ją do Jarocina, tam przenocuje ją ta wspaniała dziewczyna i Rita po nią przyjedzie! Bardzo się cieszę! uff!! Mam nadzieje, że sunia wreszcie zagości na salonach w Wałbrzychu!! Quote
RITA & DIANA Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Zagości zagości i będzie miała dużo miłości. Quote
Rybc!a Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Myślę, że tym razem wszystko pójdzie po naszej myśli! I kolejna bida uratowana! Quote
Ragazza Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jak wszystko dobrze pójdzie,to suńka już w tym tygodniu będzie w swoim domku!!! Quote
Recommended Posts