madzia828 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Rybc!a nie ma za co:p zeby tylko jej to pomogło Quote
Rybc!a Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 :Help_2: Wiem, że takie ciągłe podbijanie jest nie fair wobec innych psów, ale Mojra naprawdę potrzebuje pomocy! :Help_2: Quote
madzia828 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Rybc!a a dziewczyny z forum pomocy goldenom nie moga jakos pomóc? Quote
Gonitwa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ona jest tam bardzo długo i te jej cycuszki są w takim stanie odkąd ją pamiętam... Quote
Rybc!a Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Gonitwa napisał(a):Ona jest tam bardzo długo i te jej cycuszki są w takim stanie odkąd ją pamiętam... Madziu, narazie nic nie można zrobić, nie ma żadnego odezwu ze strony dziewczyn goldenkomaniaczek... :( Gosiu, ja pamiętam ją jeszcze dłużej niż ty i ciągle tam była. Mam kontakt z dziewczyną, która widziała ją rok temu :( Quote
madzia828 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Rybc!a przeglądałam teraz forum pomocy goldenom Rita pisze , ze mogłaby wziąc sunie na tymczas ale jest z Wałbrzycha i jej sunia moze jej nie zaakceptowac:shake: także chyba nie da rady . żal mi Mojry na allegro ma mało wejść:-( biedaczka Quote
Rybc!a Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 No właśnie czytałam, czytałam... Kurczę , i co tu teraz zrobić ? Quote
madzia828 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 sama nie wiem byłaby szansa dla Mojry ale ta druga sunia:shake: może cos poradzą dziewczyny z forum goldenów Quote
Gonitwa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Zawsze można obie zakagańcować.. Jakoś się przyzwyczają... Quote
Rybc!a Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Gonitwa napisał(a):Zawsze można obie zakagańcować.. Jakoś się przyzwyczają... No właśnie, zresztą one musiałby poznać się gdzieś na podwórku, obie w kagańcach... Trzebaby było też pozwolić im na zdominowanie się, bo w końcu ktoś musi rządzić, a suki muszą ustawić sobie hierarchię.. Quote
madzia828 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Rybc!a czytałąś posty na forum goldenów? Rita chyba jest zdecydowana zabrac ta sunie :cool3: napisz tam co o tym myślisz bo w sumie to Ty się zajmujesz adopcją Mojry;) dziewczyny czekaja na Twoje zdanie w tej sprawie Quote
Gonitwa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No napisz napisz. Bo ja nie jestem tam zalogowana... A to by zrobiło jej dobrze... Quote
madzia828 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 no zobaczymy na razie trwa dyskusja:cool3: jak suni pomóc Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Gonitwa napisał(a):dobra i dyskusja, oby owocna... Dyskusja może być i owocna, tyle tylko że Rita ma sukę nie akceptującą innych, nie wiem co by tu poradzić, szukamy narazie planu B, czyli drugiego tymczasu gdzieś koło Rity, i to takiego, w którym czas na znalezienie domu byłby nieograniczony... Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Wiem, przeczytałam wątek Mojry na goldenkowym forum. Suczki pewnie dogadałyby się ze sobą po jakimś czasie, pod warunkiem, że z suczką Rity nie jest aż tak źle... Dlatego tymczas w Wałbrzychu najlepiej jest nam potrzebny, żeby suczki mogły się ze sobą zapoznać.. przyzwyczaić się do siebie nawzajem... Quote
madzia828 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 zobaczymy co postanowi Rita bo niby ma coś kombinować nad innym DT :cool3: dla Mojry była by to wielka szansa;) Quote
Gonitwa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Mam nadzieję, że coś wykombinuje.... A teraz podnoszę na pierwszą.. Quote
Recommended Posts