LALUNA Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Bystra ma na allegro dwóch obserwatorów.... Iwop mogłabys dac na allegro linka do jej tematu na dogo? Quote
Elkisz Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dalam juz ogloszenie! Czemu ja nie moge jej zabrac?!:placz: Bystra,hopaj na gore!!! Quote
Matusz Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 LALUNA napisał(a):Matusz, co z tym filmikiem? ni ma... podczas wgrywania pojawia się jakiś cholerny błąd:shake::shake: Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 PRZED: PO: [SIZE=2]Czy poznajecie co to za kochana sunia ???:loveu::loveu::loveu: To nasz kochana Bystra !! :):):) Zobaczcie jaka metamorfoza :) Było małe obcinanko ;)Kochana Bystra prosi o domek!! Pokochaj mnie tak mocno jak ja kocham Ciebie. Tutaj link z filmikiem:) -->> TUTAJ KLIKNIJ (mam nadzieję, że ten będzie działał, bo jak nie:cool3::cool3::mad:) [SIZE=1]p.s Dzisiaj od Bystrej podczas obcinania dała mi kilka całusów:evil_lol::evil_lol:, wystarczy tylko, że powie się do niej czułym tonem :loveu::loveu: Quote
Dorothy Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 alez to sliczna sunia, a cieplo i radosc zycia bija od niej na odleglosc!! Zaloze sie ze dlugo na domek nie poczeka, slodziutka pluszaczka! Matusz wielkie dzieki!! Quote
outsi Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Sunia urocza :loveu: ! Matusz, link z filmikiem nie działa! Quote
iwop Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Nikt nie dzwonił z allegro...? a ma dwóch obserwujących....:shake: Jest słodka! Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 iwop napisał(a):Nikt nie dzwonił z allegro...? a ma dwóch obserwujących....:shake: Jest słodka! Pewnie, że jest słodka !! Iwop może wstawisz do allegro nowe zdjęcia Bystrej ?? Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 nie wiem co się dzieje :placz::placz: zarówno jak i ten stary jak i ten nowy filmik wgrywają się na you tube, a potem pisze "failed" :placz::placz: nie rozumiem... bo wszystkie inne filmy zawsze działają, nie wiem czy to jakieś fatum nad filmami z Bystrą :roll::roll::-(:-( Quote
iwop Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Allegro z nowymi zdjęciami: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=190574873 Quote
akucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Mateusz, Ty sprytny chłopak jesteś!!! Szacuneczek!!! :lol: A ta mała szybko znajdzie dom!!! Śliczna jest :loveu: Quote
Matusz Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 tutaj już działający filmik z Bystrą , jeszcze przed metamorfozą w końcu mi się udało wrzucić:cool1: Quote
LALUNA Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 A widzicie ten ogonek jak chodzi :loveu: Fotki ładne Bystra po strzyżeniu też, chociaż taaki bardziej artystyczny fryzjer by się jej przydał:eviltong: Quote
LALUNA Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Nikt nie zagląda tutaj :mad: Iwop mamy jakiś obserwatorów? Quote
AniaB Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ja zaglądnęłam włąśnie.. Laluna - widze ze wąska specjalizacja u ciebie:evil_lol: - tradycyjnie kudłaczki:loveu: i tradycyjnie z ostródy.. Bo przecież w ostródzie najfajniejsze kudłaczki!!!:loveu: Quote
LALUNA Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 w góre Bystra sunieczko. Kufdłaczki są superowe w Ostródzie. Tylko dogo nie chce mi przyjac odpowiedzi Quote
LALUNA Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Hej Bystra a Ciebie kto zobaczy, radosna psino Quote
LALUNA Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Nie ma nikogo, nikt nie zajrzy do Bystrej:-( Quote
BIANKA1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jaka słodka mała kudłaczka :p Dopiero po" śladach " LALUNY trafilam :lol: Quote
Recommended Posts