Marka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='LALUNA']Patch jezdzi co dwa tygodnie do Warszawy, nie wiem jak w wakacje, ale to był pewny transport ;) Sunia nie jest wysterylizowana No i trzeba uprzedzic Pania ze kazdy pies musi być ułożony i wychowany. Dziecko nie zawsze moze sprostac. Dlatego opiekunem musi być osoba dorosła, a dziecko moze uczestniczyć w tej opiece ale pod okiem dorosłego.[/quote] Wysłałam zdjęcia, info o koniecznej sterylizacji no i tematy do przemyślenia (to dorosły jest odpowiedzialny za psa, choć dziecko może się nim opiekować) - zobaczymy czy Pani się zdecyduje. Quote
Marka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='LALUNA']Coś wiadomo? Pani się odezwała?[/quote] ...na razie nic... Quote
pajunia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Bo mi sie juz cos chrzani, bylam przekonana, ze Bystra dawno jest przez Czoko adoptowana. Nie mam sily sie przez caly watek przebijac, ale dlaczego ona jeszcze jest w schronie? Quote
ciapuś Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='pajunia']Bo mi sie juz cos chrzani, bylam przekonana, ze Bystra dawno jest przez Czoko adoptowana. Nie mam sily sie przez caly watek przebijac, ale dlaczego ona jeszcze jest w schronie?[/quote] też jestem zdziwiona ,miesiąc temu zastanawiałam się nad wzięciem suni na tymczas ale wyczytałam ze ma zapewniony dom i dałam sobie spokój a tu dzisiaj czytam że sunia nadal w schronie:-( :shake: Quote
LALUNA Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Tak wyszło. Niestety marzenia nie zawsze się spełniaja :shake: Quote
pajunia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No to trzeba sie powaznie zabrac za spelnienie marzen Bystrej. Jutro powkladam ja na moje strony, okay? Quote
pajunia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [url]http://www.polnischehundeinnot.de/sites/seite2_klein_4.html[/url] [url]http://www.dhd24.com/azl/index.php?anz_id=7153900[/url] Czy jest okay tak? Quote
DarkAngels Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Hopaj na pierwszą stronkę ... :) Ty potrzebujesz ciepła i miłości :) Quote
LALUNA Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Pajunia moze byc, przynajmniej z obrazków, bo z tekstu nie wiem, nie znam niemieckiego, ale pewnie dobrze jest ;) Quote
luka1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [URL]http://www.polnischehundeinnot.de/pic/gross/bystra19.jpg[/URL] Najpiękniejsza kosmata mordka i ciągle szuka domu? Quote
LALUNA Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 PAjunia czy ktos sie pytał o Bystra? :cool3: Luka zmieniłam Twój post. Musiałam - patrz regulamin dogo ;) Quote
luka1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Przepraszm, to z rozpędu. Ale to nie zmienia faktu że mordka jest piękna. Quote
LALUNA Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [QUOTE]Ale to nie zmienia faktu że mordka jest piękna.[/QUOTE] Jest sliczna :loveu: Quote
luka1 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Bystra ciągle bezdomna? to jakieś niedopatrzenie. Hopaj maleńka. Quote
Recommended Posts