Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

skoro ziewa, to znaczy, że ją to stresuje, więc trzebaby popracować trochę nad tym kontaktem z dziećmi ;)

pewnie przypilnować dzieci :evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no własnie jakichkolwiek dzieci zaprzyjaźnionych nie mamy ,żeby je porywać i ćwiczyć więc to będzie utrudnienie. chyba,że porwę dzieci sąsiadów :evil_lol:

edit:
albo będę zwodzić na faszerowane ciasteczka i mlekiem z narkotykiem :-)

Posted

Jak zawsze fajnie się czyta opowieści i ogląda zdjęcia szczęśliwych psic :)
Ja z moją Dirki też sporo przeszłam żeby ją ucywilizować chociaż to pies bez przeżyć bezdomności a z utytułowanej hodowli ale jednak też były problemy i nadal jeszcze nie jest w 100% ok. Ale satysfakcja ogromna jak widzisz że pies zaczyna być twój :)

Posted

dzisiaj Tajga widziała po raz drugi moją Mame. Cieszyła się jak wariat, chyba radość Liry się jej udzieliła :lol:
Mama mi powiedziała,że jak na spotkaniu rodzinnym oznajmiła,że mamy drugiego psa... takiego podobnego do Liry.... przerwała na chwile, by opowiadać dalej a w tym czasie kuzyn mówi: " taka szkaradna??!!"
no dobrze,że mnie tam nie było :angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy:

Posted

wiq napisał(a):
skoro ziewa, to znaczy, że ją to stresuje, więc trzebaby popracować trochę nad tym kontaktem z dziećmi ;)

to samo miałam napisać, ziewanie to jeden z sygnałów uspokajających ,
Bianka bardzo często tak okazuje swoje zdenerwowanie .

Od-Nowa napisał(a):
" taka szkaradna??!!"
no dobrze,że mnie tam nie było :angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy:

zazdrosny i tyle

Posted

Szanowne Ciotki!
pamiętacie te dwie Panie?? :razz:

we wrześniu grupowo trzymamy kciuki za te dwie Panie :kciuki::czytaj:
dziewczynki jadą na Mistrzostwa Świata Agility w Helsinkach :multi::multi::multi:
prosimy o wspacie kciukowe :megagrin:

Posted

a reflektujecie na spacer w ten weekend? :cool3:
przyjeżdżam tu w czwartek wieczorem i posiedzę do poniedziałku pewnie :>
postaram się przytargać kundle, chociaż Adę ;)

Posted

ja tylko chcialam napisac,ze nie zapomnialam.Mam juz duze zaleglosci,ale w piatek bede w Polsce to na spokojnie sobie poczytam i poogladam,a tymczasem prosze wysciskac slicznoty od ciotki.

Posted

wiq

będziemy trzymać!

Dobcia

Pewno, że będziemy trzymać!
Ładne to polarowe wdzianko

super :loveu: to niesamowite jechać reprezentowac kraj ;) ale one na szczęście tej presji tak nie odczuwają :lol: w przeciwieństwie do właścicielki która całe lato będzie medytować i pić nerwosol :evil_lol:
sam fakt wyjazdu jest niesamowitą sprawą... jakby mi się kiedys przyśniło,że Lira jedzie na kundlowe mistrzostwa swiata w targaniu piłeczki chyba bym padła na zawał :diabloti:

Wiq - pewnie,że reflektujemy. Przy odrobinie szczęścia może TZ będzie miał wolne a wtedy moglibyśmy nad wode gdzieś podjechać.
Jak nie to pojedziemy sobie gdzieś indziej ;)

*zaba* -fajnie ,że zaglądasz ;) czekamy zawsze na Twoje odwiedziny ;)
a w Polsce gdzie będziesz? i na jak długo? no i chyba nie będziesz w necie siedzieć tylko odwiedzać zwiedzać itd :razz:

zaraz wrzuce jakieś niewyraźne fotki z porannej zabawy panienek (robione małym aparatem)

Posted

te zdjęcia pokazują to co sie dzieje w łóźku jak pańciuchostwo wstanie :mad: wtedy zaczynają się dzikie harce. Rzucanie kłaków nieuniknione. Teraz razem z Tajgą zyskaliśmy kolejny odcień futra :lol:
normalnie nie śpią z nami poza różnymi przypadkami ;)

Psina siostry ma się dobrze. Ostatnio siostra dzwoniła i opowiadała że zupełnie ją rozpieściła. Minka zrobi minke słodką i juz może robić co chce!!
Siostra zupełnie nie jest konsekwentna. Ale idą na jakieś szkolenie indywidualne. Nie wiem co to za szkolenie bo trwa tylko 3 dni ale podobno bardzo dobre w opiniach.
Miała mi małpa jedna przysłać zdjęcia ale jeszcze tego nie zrobiła :cool1:
no i siostra ma przyjechac na tydzień we wrześniu ( co prawda bez Minki) więc będzie więcej opowieści o niej.
DO niej też musimy dostosować urlop :cool1:

Wiq, co do weekendowych spacerów to pytałam TZ jak jego grafik na weekend i niestety ciągnie nocki a poza tym nasze autko-gracik idzie na 5 dni do samochodowego szpitala i odbieramy je dopiero w niedziele. WIęc wyjazd nad wodę niestety odpada :placz: ale wymyślimy coś innego ;)

Autko wymaga szpitalowania bo coraz częściej przebycie trasy 30 km staje się wielką niewiadomą :roll: po remoncie ma być na tyle dobre,że pokona kosmiczną trase w drodze na urlop :multi: