wiq Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 skoro ziewa, to znaczy, że ją to stresuje, więc trzebaby popracować trochę nad tym kontaktem z dziećmi ;) pewnie przypilnować dzieci :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 no własnie jakichkolwiek dzieci zaprzyjaźnionych nie mamy ,żeby je porywać i ćwiczyć więc to będzie utrudnienie. chyba,że porwę dzieci sąsiadów :evil_lol: edit: albo będę zwodzić na faszerowane ciasteczka i mlekiem z narkotykiem :-) Quote
weszka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Jak zawsze fajnie się czyta opowieści i ogląda zdjęcia szczęśliwych psic :) Ja z moją Dirki też sporo przeszłam żeby ją ucywilizować chociaż to pies bez przeżyć bezdomności a z utytułowanej hodowli ale jednak też były problemy i nadal jeszcze nie jest w 100% ok. Ale satysfakcja ogromna jak widzisz że pies zaczyna być twój :) Quote
Od-Nowa Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 dzisiaj Tajga widziała po raz drugi moją Mame. Cieszyła się jak wariat, chyba radość Liry się jej udzieliła :lol: Mama mi powiedziała,że jak na spotkaniu rodzinnym oznajmiła,że mamy drugiego psa... takiego podobnego do Liry.... przerwała na chwile, by opowiadać dalej a w tym czasie kuzyn mówi: " taka szkaradna??!!" no dobrze,że mnie tam nie było :angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: Quote
Dobcia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Faceci nie znają się na psim pięknie:mad: Takiej ślicznotki nie docenić...:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 wiq napisał(a):skoro ziewa, to znaczy, że ją to stresuje, więc trzebaby popracować trochę nad tym kontaktem z dziećmi ;) to samo miałam napisać, ziewanie to jeden z sygnałów uspokajających , Bianka bardzo często tak okazuje swoje zdenerwowanie . Od-Nowa napisał(a):" taka szkaradna??!!" no dobrze,że mnie tam nie było :angryy::mad::angryy::mad::angryy::mad::angryy: zazdrosny i tyle Quote
Od-Nowa Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Szanowne Ciotki! pamiętacie te dwie Panie?? :razz: we wrześniu grupowo trzymamy kciuki za te dwie Panie :kciuki::czytaj: dziewczynki jadą na Mistrzostwa Świata Agility w Helsinkach :multi::multi::multi: prosimy o wspacie kciukowe :megagrin: Quote
Dobcia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Pewno, że będziemy trzymać!:) Ładne to polarowe wdzianko:loveu: Quote
wiq Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 a reflektujecie na spacer w ten weekend? :cool3: przyjeżdżam tu w czwartek wieczorem i posiedzę do poniedziałku pewnie :> postaram się przytargać kundle, chociaż Adę ;) Quote
*zaba* Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 ja tylko chcialam napisac,ze nie zapomnialam.Mam juz duze zaleglosci,ale w piatek bede w Polsce to na spokojnie sobie poczytam i poogladam,a tymczasem prosze wysciskac slicznoty od ciotki. Quote
Od-Nowa Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 wiq będziemy trzymać! Dobcia Pewno, że będziemy trzymać! Ładne to polarowe wdzianko super :loveu: to niesamowite jechać reprezentowac kraj ;) ale one na szczęście tej presji tak nie odczuwają :lol: w przeciwieństwie do właścicielki która całe lato będzie medytować i pić nerwosol :evil_lol: sam fakt wyjazdu jest niesamowitą sprawą... jakby mi się kiedys przyśniło,że Lira jedzie na kundlowe mistrzostwa swiata w targaniu piłeczki chyba bym padła na zawał :diabloti: Wiq - pewnie,że reflektujemy. Przy odrobinie szczęścia może TZ będzie miał wolne a wtedy moglibyśmy nad wode gdzieś podjechać. Jak nie to pojedziemy sobie gdzieś indziej ;) *zaba* -fajnie ,że zaglądasz ;) czekamy zawsze na Twoje odwiedziny ;) a w Polsce gdzie będziesz? i na jak długo? no i chyba nie będziesz w necie siedzieć tylko odwiedzać zwiedzać itd :razz: zaraz wrzuce jakieś niewyraźne fotki z porannej zabawy panienek (robione małym aparatem) Quote
Mudik Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Będziemy trzymać,gratulacje!:multi::multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 śmieszne fotki z rana ;) Lira i Figa zajęły moje miejsce :lol: Quote
Dobcia Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 cały zwierzyniec na łóżku, a państwo gdzie?:lol: http://images29.fotosik.pl/239/bb94a5847493fe4d.jpg Lirka się złości?!?! no no takiej panienki jeszcze nie widziałam:lol: Quote
andzia69 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 no psy mordercy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Od-Nowa - a jak tam astka u siostry???? no i czekam na Was;) Quote
Mudik Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Nie mordercy tylko,konkurs kto ma większe zęby,Tajga chyba wygrała:evil_lol::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/304/084266ad40002a78.jpg Quote
eria Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 http://images30.fotosik.pl/239/e6491d605926162c.jpg :multi::multi::multi:sierść na pościeli prawie jak u mnie !!!!:multi::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 http://images32.fotosik.pl/304/ea5f9030e7e931ef.jpg haha, napierdalanki na łóżku są najlepsze :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 te zdjęcia pokazują to co sie dzieje w łóźku jak pańciuchostwo wstanie :mad: wtedy zaczynają się dzikie harce. Rzucanie kłaków nieuniknione. Teraz razem z Tajgą zyskaliśmy kolejny odcień futra :lol: normalnie nie śpią z nami poza różnymi przypadkami ;) Psina siostry ma się dobrze. Ostatnio siostra dzwoniła i opowiadała że zupełnie ją rozpieściła. Minka zrobi minke słodką i juz może robić co chce!! Siostra zupełnie nie jest konsekwentna. Ale idą na jakieś szkolenie indywidualne. Nie wiem co to za szkolenie bo trwa tylko 3 dni ale podobno bardzo dobre w opiniach. Miała mi małpa jedna przysłać zdjęcia ale jeszcze tego nie zrobiła :cool1: no i siostra ma przyjechac na tydzień we wrześniu ( co prawda bez Minki) więc będzie więcej opowieści o niej. DO niej też musimy dostosować urlop :cool1: Wiq, co do weekendowych spacerów to pytałam TZ jak jego grafik na weekend i niestety ciągnie nocki a poza tym nasze autko-gracik idzie na 5 dni do samochodowego szpitala i odbieramy je dopiero w niedziele. WIęc wyjazd nad wodę niestety odpada :placz: ale wymyślimy coś innego ;) Autko wymaga szpitalowania bo coraz częściej przebycie trasy 30 km staje się wielką niewiadomą :roll: po remoncie ma być na tyle dobre,że pokona kosmiczną trase w drodze na urlop :multi: Quote
betel Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 http://images32.fotosik.pl/304/084266ad40002a78.jpg, no cóż uzębienie całkiem, całkiem, ale zdaje się ,że szanse są wyrównane:evil_lol: Quote
weszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ale super łóżkowe przepychanki :) Pięknie się prezentują, podobnie jak pozostawione futro na pościeli hihihi Quote
Recommended Posts