Od-Nowa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 tiaaaa... jestem małym kamyczkiem...twardym i wdeptanym w ziemie :diabloti: najlepsze,że moja wspaniała rodzina postanowiła zrobić zjazd rodzinnny i przyjechać na obrone.... babcia, wujostwo, mama, kuzyn... nie wiem co jeszcze.... WIĘC ROZUMIECIE PRAWDA?? :crazyeye::mad::mad::mad: ukrywam więc o której się odbędzie :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 kiecka, wyprasowana, kłaki pofarbowane, buty wyczyszczone, a głowa pusta :p jutro jutro.... Quote
andzia69 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Od-Nowa']kiecka, wyprasowana, kłaki pofarbowane, buty wyczyszczone, a głowa pusta :p jutro jutro....[/quote] jutro będzie cacy!!!!!:loveu::lol::lol::lol: a mała świetna!!!! [IMG]http://images27.fotosik.pl/148/210d46382c6a7f32.jpg[/IMG] Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='Od-Nowa']kiecka, wyprasowana, kłaki pofarbowane, buty wyczyszczone, a głowa pusta :p jutro jutro....[/quote] jak głowa pusta to znaczy że wszystko ok :) nie ma nic gorszego przed egzaminem niż przeswiadczenie że się coś albo nie daj Bóg wszystko umie :) kochana posyłam wirtualnego kopniaka w cztery litery na szczęście :) Quote
Od-Nowa Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 [QUOTE]jak głowa pusta to znaczy że wszystko ok :smile: nie ma nic gorszego przed egzaminem niż przeswiadczenie że się coś albo nie daj Bóg wszystko umie :smile:[/QUOTE] przez całe studia, nigdy takiego przeświadczenia nie miałam :diabloti::diabloti::diabloti: stado dziś chodziło na paluszkach bo gromy rzucałam na prawo i lewo :cool3: dopiero jak TZ wrócił i poszli wszyscy do drugiego pokoju odchodzą dzikie harce... pewnie do godzin nocnych bo muszą sobie odbić :evil_lol: sąsiedzi nas zamordują kiedyś... Ciotki kochane dziękuję że jesteście :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 pewnie że jesteśmy i jutro też będziemy :diabloti:opijać tą 6 no na 5 też od biedy przystajemy :) :evil_lol: wyśpij się żebyś oczu zapadniętych nie miała bo szanowną komisyję wystrzaszysz :) ;) Quote
diabelkowa Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 czeeesc wpadlam sie przywitac poprosze o jakies fotki:) Quote
ewelinka_m Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 :kciuki: kciuki już od rana trzymamy będzie dobrze zdjecia widziałam, Lirka jako wspaniała mamusia :loveu: Quote
eria Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 trzymam kciuki ! piszę ołówkiem trzymanym w zębach:evil_lol: chociaż te kciuki to tylko formalność !!:lol: Quote
erka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Jak juz zdołasz się doczołgać do kompa:razz:, to daj nam tu szybko znać co i jak :loveu:. Quote
DuDziaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No kciuki zacisniete :cool3: Od 7 30 bom wtedy wstala ehhe. Quote
DuDziaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='erka']Jak juz zdołasz się doczołgać do kompa:razz:, to daj nam tu szybko znać co i jak :loveu:.[/quote] No wiesz erko :evil_lol: Takie scenariusze przewidujesz :evil_lol: Quote
*zaba* Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Czekamy,czekamy tylko paluchy juz powoli cierpna.... Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 mgr inż. na 4,5 :lol: odczołgowawywuję się bo przypełzłam po omacku. Odeśpię troche i napiszę jak było :cool3: dzięki za kciuki :loveu::loveu::loveu: to na pewno one pomogły!! Quote
DuDziaczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 :razz: GRATULACJE :cool3: :laola::popcorn::drinking::drinking::drinking: Quote
ewelinka_m Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='Od-Nowa']mgr inż. na 4,5 :lol: odczołgowawywuję się bo przypełzłam po omacku. Odeśpię troche i napiszę jak było :cool3: dzięki za kciuki :loveu::loveu::loveu: to na pewno one pomogły!![/quote] :multi::multi: wiedziałam że się uda :czytaj: :eviltong: w końcu z taką ilością kciuków inaczej być nie mogło :evilbat: bardzo się cieszymy, że wreszcie masz ten tytuł mgr inż (( Można Gówno Robić I Nieźle Żyć :evil_lol:) :bigcool: Od-Nowa gratulacje :popcorn::knajpa::drink1: Quote
erka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Taniu, gratulacje:Rose:. Nareszcie masz to z głowy:sweetCyb:. Quote
eria Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 GRATULACJE :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 oj ile gości :loveu: na prawdę bardzo dziękuję za tyle słów dobrych :lol: miałam opowiedzieć jak było ale w sumie to nie pamiętam :evil_lol: weszłam właczyłam prezentacje przygotowaną i cisza.. mija minuta cisza.. druga, cisza... no i poszło:cool1: mówiłam pół godziny nie wiem o czym.. następne pół odpowiadałam na pytania. i nie wiem co mówiłam. byłam tak zdenerwowana,że jedyne o czym myślałam to prysnąć z sali i wtulić się w Lirkowe ciało w domu, najlepiej pod łóżkiem :cool3: było całkiem miło. I się skończyło. Jeszcze nie dotarło do mnie,że to już. Po wszystkim :cool1: ale tak jest. Teraz trzeba odpocząć, poświętować i żyć,żyć żyć :diabloti: a jutro na dodatek urodziny mam więc piękny prezent sie trafił :multi: ile wiosen kończe nie powiem ale widmo trzydziestki zaczyna być coraz bardziej widoczne.....:placz::evil_lol: Więc od jutra wieczora do niedzieli.... NIECH ŻYJE BAL :diabloti::diabloti::diabloti: a jutro rano powklejam nowe zdjecia stada, które zeszło chwilowo na drugi plan i na pewno chciałoby znów być najważniejsze :lol: Quote
*zaba* Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 .:cunao: [B][COLOR=red]STO LAT,STO LAT TRALALALALALA!!!! :BIG:[/COLOR][/B] [COLOR=blue][B]:BIG: I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ.... :cunao:[/B][/COLOR] I spoznione gratulacje :laola: .:drink1: .:drinking: . :knajpa: Quote
ewelinka_m Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :BIG::chlup: Wszystkiego najlepszego :new-bday: pociechy ze zwierzyńca (chociaż i tak pewnie już masz:diabloti:) żeby widmo 30-stki zaczęło się oddalać a nie przybliżać :cool3: zdrowia, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze STO LAT TANIA :calus: :knajpa: Quote
Dobcia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Gratuluję!!!! Cudowny prezent na urodziny:lol: Wszystkiego najlepszego:loveu: Quote
DuDziaczek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 StO LAT!!!!! :multi::multi::multi: To co pijesz 2 dni pod rzad :evil_lol: Quote
Recommended Posts