Majkowska Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Dobra moje drogie, zamykam gębę i sfrustrowana tym że mi płyty nie chodzą idę spać. [SIZE=1]Chyba zacznę molestować tatę żeby mi oddał mój stary kompter bo ja potrzebuję zdjęcia obrabiać i bannery całej dogomani robić, a nie miotać się bo nawet mpk się sprawdzić nie da...[/SIZE] Dobranoc. Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Dzieńdobry :) Słonko u nas, już myślę gdzie poleźć :) Waldemar przywitał dzień : dałam mu całą laskę kiełbasy, a on poleciał z nią do pokoju i najpierw wsadził śpiącemu tżtowi prawie do ust, a potem jak tż nie zareagował to wrzucił mu na twarz :lol: Nie ma to jak dobry aport z rana :D Quote
AMIGA Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Jeszcze żeby tak kawkę z mleczkiem przyaportował do łóżeczka :-) Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='AMIGA']No i dlaczego tak mądrze do mnie siwowłosej mówisz ? ;)[/QUOTE] Proszę Cię bardzo ;) [url]http://www.looki.pl/forum/showthread.php?t=408520[/url] [quote name='AMIGA']Jeszcze żeby tak kawkę z mleczkiem przyaportował do łóżeczka :-)[/QUOTE] Oj tak, kawusia z rana do łóżeczka :loveu: Quote
Pani Profesor Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Majkowska']Dzieńdobry :) Słonko u nas, już myślę gdzie poleźć :) Waldemar przywitał dzień : dałam mu całą laskę kiełbasy, a on poleciał z nią do pokoju i najpierw wsadził śpiącemu tżtowi prawie do ust, a potem jak tż nie zareagował to wrzucił mu na twarz :lol: Nie ma to jak dobry aport z rana :D[/QUOTE] jakby Patryk podzielił się ze mną jedzeniem to by oznaczało, że albo jest ciężko chory, albo żarcie jest bardziej niż zepsute:D Quote
maxishine. Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Meldujemy się i czekamy na świeże fotki. :D Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='AMIGA']Jeszcze żeby tak kawkę z mleczkiem przyaportował do łóżeczka :-)[/QUOTE] kiedys chciałam go nauczyć panciowi aportowac piwo ale mieliśmy 2 nieudane podejscia : raz wypadła mu z pyszczka butelka a potem myslałam ze zrobie inteligentniej dajac mu puszkę ale złapał ją tak radośnie ze przedziurawił i wszystkich zbryzgał pianą która fuknęła we wszyskich kierunkach - na widok tej piany Wald puszke wypluł i wybuchło jeszcz bardziej ... Witam wszystkich raz jeszcze ;) Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Czyli tż musi zacząć pić piwo z plastikowych butelek :evil_lol: Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 (edited) Albo tanie wina w plastikowych baniaczkach :D edit : znalazlam ten filmik [url]http://www.youtube.com/watch?v=VQswqGpMN64[/url] Edited November 4, 2013 by Majkowska Quote
Pani Profesor Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Sarmackie, chyba z 7%, 1.5 litra za bodajże 3zł, Biedronka :diabloti: Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Eee to na aport może być :evil_lol: jakaś Ty obeznana w baniaczkach ... ;) Quote
nichya&nazir Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 jaaaaa ile tu ponapisywane:-o nie nadążam:eviltong: Quote
Pani Profesor Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Majkowska']Eee to na aport może być :evil_lol: jakaś Ty obeznana w baniaczkach ... ;)[/QUOTE] Sarmackie to piwsko :cool3: baniaczki z Biedrony to inna bajka zupełnie :D kiedyś spoko, teraz już niezbyt takie eksperymenty mi pasują :cool3: starzeje się człowiek :D Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 A my tam czasem z Waldkiem sobie jakieś tanie wino chlupniemy :diabloti: Nie no, żartuję,od kilku lat żadne % mi przez gardło nie przechodzą. Ostatnio tylko walnęłam na chrzcinach kieliszek za zdrowie Kini i wypiłam redsa miętowego i to był kres moich możliwośći :P Prędzej Wald się opije niż ja, bo on skłonności ma ;) Idę chyba na spacer z całym moim teatrzykiem - tż poszedł do pracy więc muszę zabrać wszystko : i Waldemara i Kinię ;) Jak narazie to się bujam czy iść czy nie, bo słońce raz gaśnie, raz świeci... Poczekam jeszcze chwilę, wymyśliłam nawet że pójdę tak ok 16 - akurat jak teściowa wróci z pracy. Dobrze dziś będzie się mi z nią minąć bo wczoraj powiesiłam polar na kaloryferze w łazience i ściekająca z niego woda zalała jej buty:-o 2 pary....Ale musiała kląć na mnie... Już wystarczająco była wściekła że zmoczyłam MOJEGO psa i śmierdzi :roll: Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Yuki_']Kinia to kot czy pies? :P[/QUOTE] To dziecko :evil_lol: Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [quote name='Yuki_']Kinia to kot czy pies? :P[/QUOTE] Tak się śmiesznie złożyło że to nie kot ani pies tylko moja 4 miesieczna córeczka:grin:Kinga ;) Quote
maxishine. Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 [quote name='Majkowska']Tak się śmiesznie złożyło że to nie kot ani pies tylko moja 4 miesieczna córeczka:grin:Kinga ;)[/QUOTE] Aaaa, to sorki :grin: Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Kinia wybacza ;) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Wwfysrz3VRg/UnedQXCo7uI/AAAAAAAAPvo/GogQOZPyWQI/s512/kinia%20008.jpg[/IMG] aktualnie pomaga mamie pisac watek swojego pieska : [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-aXsX3YIYW5w/UnedVU28kMI/AAAAAAAAPwQ/XTKjtZ4wLK0/s512/kinia%20019.jpg[/IMG] dopóki wisi mi na nodze to jest szczesliwa, ale jak ja odłoze i chce wyjsc.... Quote
justysiek Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 mój Kubek też ma takie dni, że na rękach to śpi a jak go odłożyć chce to się budzi. Kinia jaka juz duża!:) Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 na zdjęciu to wygląda jeszcze w miarę normalnie, ale jak patrzę na nią od góry jak śpi błogo to uwierzyć nie mogę że jej tak wygodnie. Właśnie się dogadalam z tatą i jutro mi przywiezie zakupione nosidełko także zaczniemy szarżowanie z pieskiem i bobasem po polach ;) Zobaczymy czy ona to wogóle zaakceptuje... Quote
*Magda* Posted November 4, 2013 Posted November 4, 2013 Ja miałam nosidełko raz założone i koniec ;) Plecy napierdzielały i zrezygnowałam :roll: Ponoć chusta jest wygodniejsza ;) Quote
Majkowska Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 Zobaczymy co będzie , nosidełko wydało mi się wygodniejsze niż chusta. Może dam radę - biorąc pod uwagę że potrafiłam ją na wsi przez ponad godzinę nosić na rękach na spacerze to powinno być ok ;) Quote
Recommended Posts