BosiaB_86 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Soniulko 3maj sie dzielnie kochana!! Jesteśmy z tobą... :calus: Wiem jak ci ciężko - te upały mogą wykończyć człowieka a co dopiero taką maleńką psinkę jak ty :-( :shake: Ale walcz!! Żebyś mogła jeszcze przeżyć mnóstwo szczęśliwych chwil w SWOIM domku!! DOMKU GDZIE JESTEŚ?? SONIA I KAROL TAK BARDZO CIĘ POTRZEBUJĄ!! :-( Quote
San_(jagodowa:) Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [LEFT]Sonia czuje się dzisiaj lepiej,ale i tak DOMEK BARDZO PILNIE POTRZEBNY!!! [/LEFT] Quote
BosiaB_86 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Kto da domek tej cudownej parce?! Sonia bidulka tak bardzo potrzebuje domku (Karol też)!! :-( Quote
BosiaB_86 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Do zakochanych tak dawno nikt nie zajrzał :( HOOOOOOPamy :laola: Quote
Macho Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Karolek chory :( ma to samo co Sonia... :( teraz obydwoje biedni kaszla non- stop :( Quote
Matusz Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ojejku:-(:-( dostają jakieś leki ??? Zakochana parko pokaz się na pierwszej stronie ! Quote
Macho Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 dostaja...Sonia: Vetmedin 2x dziennie, Furosemidum 1x dziennie a Karol Enarenal 1x dziennie...jesczze jutro zobacze dokladnie i poprawie jakby co...;) w kazdym razie Karol dzis byl u weta i wet powiedzial ze Karol do konca zycia musi byc na lekach :( Quote
San_(jagodowa:) Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Macho napisał(a): Karol dzis byl u weta i wet powiedzial ze Karol do konca zycia musi byc na lekach :( Tak jak Sońka,biedne te nasze staruszki:-( Quote
BosiaB_86 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Biedny Karolek :( Nikt mi nie mówił, że on biedny też sie rozchorował...a ja mam takie zaległości na Dogo :shake: Ehhh :-( Karolku i Soniu 3majcie się dzielnie!! Może ten domek wreszcie was znajdzie?! Quote
Macho Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 BosiaB_86 napisał(a):Biedny Karolek :( Nikt mi nie mówił, że on biedny też sie rozchorował...a ja mam takie zaległości na Dogo :shake: Ehhh :-( Karolku i Soniu 3majcie się dzielnie!! Może ten domek wreszcie was znajdzie?! Bosia co to za zaleglosci ? :mad::eviltong: a co do domku...mam nadzieje ze w koncu sie znajdzie... :roll: Quote
BosiaB_86 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Macho napisał(a):Bosia co to za zaleglosci ? :mad::eviltong: a co do domku...mam nadzieje ze w koncu sie znajdzie... :roll: Macho mam egzaminy (sesję) na uczelni i większość czasu ostatnio spędzam nad książkami a do tego jeszcze praca od 8.00-18.00 :shake: I dlatego nie wyrabiam :-( 3mam mocno kciuki, żeby domek dla Soni i Karolka sie znalazł...nie chciałabym, żeby odeszli od nas w schronisku tak jak Nasia :placz: Quote
Macho Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ja wiem Bosia i nie mam pretensji ;) zycze zdania wszytkich egzaminow! :) Quote
BosiaB_86 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Macho napisał(a):ja wiem Bosia i nie mam pretensji ;) zycze zdania wszytkich egzaminow! :) :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: pytasz to odpowiadam ;) Na razie nie dziękuje ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Niuśki przeprowadziły się do innego kojca,który wprawdzie nie jest tak komfortowy;) jak poprzedni (został chyba jako pierwszy na tzw. "polu" schroniska wyłożony płytkami w całości ;)),ale za to dużo chłodniejszy. Quote
San_(jagodowa:) Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [LEFT]Podnosimy,bo ze skakaniem to już w tym wieku są problemy;) [/LEFT] Quote
israel Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Na spacer wychodza same - jak sie je juz podniesie ;) Quote
Tina:) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 U Soni zadnej poprawy nie widac, i nie wiadmo czy bedzie poprawa wiec szukamy pilnie domku! z Karolkiem tez nic nowego, jakos sie trzyma :P Mozna poprosic o jakies ladne zdjatka?:):) Quote
BosiaB_86 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 :laola: :laola: Sonia i Karol nadal szukają domku!! KTO DA IM MIŁOŚĆ I ODPOWIEDNIE WARUNKI MIESZKALNE NA RESZTĘ ICH ŻYCIA?! Quote
Recommended Posts