Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Soniulko 3maj sie dzielnie kochana!! Jesteśmy z tobą... :calus:
Wiem jak ci ciężko - te upały mogą wykończyć człowieka a co dopiero taką maleńką psinkę jak ty :-( :shake: Ale walcz!! Żebyś mogła jeszcze przeżyć mnóstwo szczęśliwych chwil w SWOIM domku!!

DOMKU GDZIE JESTEŚ?? SONIA I KAROL TAK BARDZO CIĘ POTRZEBUJĄ!! :-(

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostaja...Sonia: Vetmedin 2x dziennie, Furosemidum 1x dziennie a Karol Enarenal 1x dziennie...jesczze jutro zobacze dokladnie i poprawie jakby co...;) w kazdym razie Karol dzis byl u weta i wet powiedzial ze Karol do konca zycia musi byc na lekach :(

Posted

Biedny Karolek :( Nikt mi nie mówił, że on biedny też sie rozchorował...a ja mam takie zaległości na Dogo :shake: Ehhh :-(

Karolku i Soniu 3majcie się dzielnie!! Może ten domek wreszcie was znajdzie?!

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
Biedny Karolek :( Nikt mi nie mówił, że on biedny też sie rozchorował...a ja mam takie zaległości na Dogo :shake: Ehhh :-(

Karolku i Soniu 3majcie się dzielnie!! Może ten domek wreszcie was znajdzie?!

Bosia co to za zaleglosci ? :mad::eviltong:

a co do domku...mam nadzieje ze w koncu sie znajdzie... :roll:

Posted

Macho napisał(a):
Bosia co to za zaleglosci ? :mad::eviltong:

a co do domku...mam nadzieje ze w koncu sie znajdzie... :roll:

Macho mam egzaminy (sesję) na uczelni i większość czasu ostatnio spędzam nad książkami a do tego jeszcze praca od 8.00-18.00 :shake: I dlatego nie wyrabiam :-(

3mam mocno kciuki, żeby domek dla Soni i Karolka sie znalazł...nie chciałabym, żeby odeszli od nas w schronisku tak jak Nasia :placz:

Posted

Macho napisał(a):
ja wiem Bosia i nie mam pretensji ;) zycze zdania wszytkich egzaminow! :)

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: pytasz to odpowiadam ;) Na razie nie dziękuje ;)

Posted

Niuśki przeprowadziły się do innego kojca,który wprawdzie nie jest tak komfortowy;) jak poprzedni (został chyba jako pierwszy na tzw. "polu" schroniska wyłożony płytkami w całości ;)),ale za to dużo chłodniejszy.

Posted

U Soni zadnej poprawy nie widac, i nie wiadmo czy bedzie poprawa wiec szukamy pilnie domku! z Karolkiem tez nic nowego, jakos sie trzyma :P Mozna poprosic o jakies ladne zdjatka?:):)