doris66 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 Kochani poszukuje osób, które sprawdziłyby dom dla suni , dom w Zielonce koło W-wy. Info prosze na priv. Quote
jola_li Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Był dziś telefon w sprawie Filonka - pan, który chce go dla brata ("chyba byłby zadowolony" :|). Powiedziałam, że na razie czekamy na decyzje Państwa, a poza tym to brat musiałby sam zadecydować. Nie brzmiało to zbyt obiecująco, ale ma ew. zadzwonić jutro lub pojutrze; więc jakby Państwo się nie zdecydowali, a pan nie zrezygnował, to - bez większej nadziei - dopytam o wszystko, co trzeba. Quote
Nutusia Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 No, jeśli brat byłby zadowolony.... Co to za moda, szukać psa dla kogoś?! Tzn. szukać to jeszcze, ale już dzwonić w jego sprawie, to niekoniecznie! Quote
Mattilu Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Zgadzam się z Tobą Jolu, mało obiecująco to wszystko brzmi. Quote
jola_li Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Znowu się nie mogę dodzwonić i nic nie wiem i cała jestem w nerwach :(... Quote
Nutusia Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Cholerka - gdyby była "bomba", to chyba sami by zadzwonili! Chciałabym się mylić... Quote
jola_li Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Się dodzwoniłam - wizyta przełożona na jutro. A wczoraj znowu dzwonił pan, co chce bratu zrobić prezent. Quote
Nutusia Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 O kurczątko, ależ nas wystawiają na próbę cierpliwości!!!! To może jednak z tym panem od brata podjąć rozmowę. W sensie poprosić o kontakt od brata ;) Quote
Mattilu Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 no tak, kontakt do brata jest niezbędny. Quote
jola_li Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Filonek został z bardzo miłą Panią i Panem w domku jednorodzinnym 20 km od hoteliku. Jeśli w ciągu miesiąca nic się nie zmieni, to zacznę się cieszyć JAK GŁUPIA, A NAWET JESZCZE BARDZIEJ! Quote
Mattilu Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Naprawde?! Hurrraaaaaa!!!! Kciukam, zeby wszystko dobrze sie ulozylo! Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Z opowieści wszystko brzmi bardzo dobrze :) Ja wierzę w Filonka, w jego mądrość i intuicję ;) Quote
Mattilu Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 jak wiecie coś więcej, to opowiedzcie, dobrze? Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jola się boi, to ja napiszę ;) Dom z ogrodem na końcu spokojnej, niemal leśnej uliczki. Starsi Państwo - niedawno stracili pieska. Filonek całkiem dobrze odnalazł się w domu, trochę zwiedzał, brał smaczki (głównie od Pani). Postanowiłam mocno wierzyć, że będzie dobrze :) Quote
jola_li Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Jola się boi, to ja napiszę ;) Dom z ogrodem na końcu spokojnej, niemal leśnej uliczki. Starsi Państwo - niedawno stracili pieska. Filonek całkiem dobrze odnalazł się w domu, trochę zwiedzał, brał smaczki (głównie od Pani). Postanowiłam mocno wierzyć, że będzie dobrze :) "Całkiem dobrze" to nie - był raczej spięty i głównie trzymał się Marty. Trochę wystraszył się Pana, który jest duży i ma niski głos. I jest jeszcze wnuczek, na którego nie wiem jak zareaguje. To tak dla równowagi do Nutusiowego optymizmu ;). Dziś pół nocy nie spałam, bo myślałam o Filonku, a jak już usnęłam, to mi się śnił... Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Joluś - napisałam, że zareagował całkiem dobrze, bo normalne jest to, że pies w nowym miejscu trzyma się opiekuna! :) Żaden z moich tymczasów nie rzucił się w ramiona nowych opiekunów i nawet się za mną nie obejrzał, gdy wychodziłam ;) Stawiam, że Pan ma metody na to jak obłaskawić Filonka i przyzwyczaić do tubalnego głosu. Optymizm to PODSTAWA!!!! :) Oczywiście nie taki "hurrrra optymizm", ale jednak uczucie dalekie od czarnowidztwa ;) Quote
jola_li Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Tak całkiem czarno to ja nie widzę, ale wolę być przygotowana na każdą ewentualność. Gdyby mój optymizm miał pomóc Filusiowi, to już bym odtańczyła kankana ;). Quote
Nutusia Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Jeszcze nie tańcz, ale o falbaniastej spódnicy zacznij przynajmniej myśleć :) Quote
Mattilu Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 no dobra, to ja zacznę myśleć o kolorze tej falbaniastej spódnicy, w każdym razie, jak wszystko dobrze pójdzie to poproszę o filmik Joli tańczącej kankana (nie musi być na stole) Quote
jola_li Posted February 6, 2015 Author Posted February 6, 2015 Ogromnie się cieszę - ogromnie!!!! :smile: Minęła 1 doba - cieszenie przewidziane dopiero za 29 dni (jak okoliczności pozwolą) ;)! no dobra, to ja zacznę myśleć o kolorze tej falbaniastej spódnicy, w każdym razie, jak wszystko dobrze pójdzie to poproszę o filmik Joli tańczącej kankana (nie musi być na stole) Ha! Na szczęście - moje i Wasze - kamerki u mnie brak :)! Quote
Mattilu Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Ale telefonik z kamerką pewnie się znajdzie ;) Kciukam z całych sił za Filonka! Quote
Recommended Posts