Asior Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Foksia ma kogoś podobno chetnego na nia ...... Quote
kiwi Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Jutro jestem umówiona z fajna potencjalną chętna, proszę trymać kciuki - bo od jutra pannica nie ma gdzie sie podziac.... :kciuki: Quote
Bewarka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 No właściwie tak...bardzo szkoda...:placz: już myślałam, że znajdzie domek...:roll: trza było do mnie przedzwonić to bym sprawdziła tą chałupe i mieszkańców tego domu...:lol: PS:A można się spytać dlaczego ten dom był nieodpowiedni? Mieszkańcy nienormalni? Albo dom nie przygotowany kompletnie na nowego członka rodziny? :cool3: tylko z ciekawości pytam...:lol: Quote
Bewarka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 tą panią skądś znam...ale miejsca nie poznaje...gdzie to było? :cool3: na Jagielońskiej? Quote
AniaB Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 justys95 napisał(a):No właściwie tak...bardzo szkoda...:placz: już myślałam, że znajdzie domek...:roll: trza było do mnie przedzwonić to bym sprawdziła tą chałupe i mieszkańców tego domu...:lol: PS:A można się spytać dlaczego ten dom był nieodpowiedni? Mieszkańcy nienormalni? Albo dom nie przygotowany kompletnie na nowego członka rodziny? :cool3: tylko z ciekawości pytam...:lol: justyś95 - bedziemy o Tobie pamietac nastepnym razem jakby sie domek kroił w twojej okolicy..:lol: Dom okazał sie o tyle nieodpowiedni, ze pani która miałaby zajmować sie Roxi ma ponad 70 lat i jest cześciowo niepełnosprawna (chodzi o lasce).. Nie dałaby rady spacerować z sunia, która jak wiadomo jest bardzo zywiołowa..Niestety - pomimo pytań wstepnych Panstwo, którzy zadzwonili po sunie po programie nie powiedzieli całej prawdy przez telefon - i stad zamieszanie... A Roxi dzisiaj pojechała do nowego domku - i mysle ze tak włąsnie miało być..:loveu: Quote
Bewarka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 no a ten domek...:loveu: to w Miechowie? Czy mi się zdaje...:) a w ogóle to dzięki :loveu: jesteś bardzo miła Aniu...;) (czy nie powinnam "Pani Aniu" :lol:) Quote
Asior Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 zaraz mnie szlag trafi z tymi znikającymi postami :mad: ilez można....czy admini wogóle bywaja tu na forum......?????? Przeciez tu nie da się nic pisać bo zaraz wszystko znika :angryy: Quote
Bewarka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Uff...po 10 min. zdołałam przeczytać tą wiadomość...:angryy: Quote
Asior Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 bosko, ze Roxi się udało :) Powiem Eli...napewno się ucieszy :) bo cały czas sie pytała o małą Quote
akteris Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Właśnie wróciłam z weekendu do domu. Bardzo się cieszę, że Roxi ma już dobry domek, bo przyznam,że było mi bardzo głupio przekazać kiwi wieści o niewypale domu, który niby szukał suńki w typie bokserka. Także kiwi jeszcze raz Cię przepraszam za zamieszanie, myślałam, że to będzie świetny domek dla Roxi. No, ale czasem tak bywa, kiedy ludzie do końca nie są pewni. Z całego serca życzę pięknej suńce radości w nowym domu...:) Quote
Bewarka Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Chyba czas przenieść...:) a banerek zmieniłam na innego potrzebującego psiaka...bo Roxi ma dom! :D Quote
kiwi Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 akteris, nawet nie zartuj, takie rzeczy przytrafiaja sie bardzo czesto :) Quote
Asior Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 a co u sunki....jak jej stosunek do nowej pańci???? Quote
Bewarka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Mam jedno pytanko...te foty z nową panią to gdzie były robione...:D bo jestem bardzo ciekawa...:lol: bardzo się cieszę, że suńka ma domek...:) Quote
Bewarka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 kiwi napisał(a):w krakowie na kalinowym/ dziękuje bardzo...:loveu: nie będe już wam głowy zawracać pytaniami, bo mam nadzieję że czuję się tam bardzo dobrze...:) Quote
Recommended Posts