Jump to content
Dogomania

KRAKÓW - młodziutka suńka, bokserkowata,JUŻ w NOWYM DOMKU :) PRZENOSIMY!!!!!

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właściwie tak...bardzo szkoda...:placz: już myślałam, że znajdzie domek...:roll: trza było do mnie przedzwonić to bym sprawdziła tą chałupe i mieszkańców tego domu...:lol:

PS:A można się spytać dlaczego ten dom był nieodpowiedni? Mieszkańcy nienormalni? Albo dom nie przygotowany kompletnie na nowego członka rodziny? :cool3: tylko z ciekawości pytam...:lol:

Posted

justys95 napisał(a):
No właściwie tak...bardzo szkoda...:placz: już myślałam, że znajdzie domek...:roll: trza było do mnie przedzwonić to bym sprawdziła tą chałupe i mieszkańców tego domu...:lol:

PS:A można się spytać dlaczego ten dom był nieodpowiedni? Mieszkańcy nienormalni? Albo dom nie przygotowany kompletnie na nowego członka rodziny? :cool3: tylko z ciekawości pytam...:lol:

justyś95 - bedziemy o Tobie pamietac nastepnym razem jakby sie domek kroił w twojej okolicy..:lol: Dom okazał sie o tyle nieodpowiedni, ze pani która miałaby zajmować sie Roxi ma ponad 70 lat i jest cześciowo niepełnosprawna (chodzi o lasce).. Nie dałaby rady spacerować z sunia, która jak wiadomo jest bardzo zywiołowa..Niestety - pomimo pytań wstepnych Panstwo, którzy zadzwonili po sunie po programie nie powiedzieli całej prawdy przez telefon - i stad zamieszanie...
A Roxi dzisiaj pojechała do nowego domku - i mysle ze tak włąsnie miało być..:loveu:

Posted

no a ten domek...:loveu: to w Miechowie? Czy mi się zdaje...:) a w ogóle to dzięki :loveu: jesteś bardzo miła Aniu...;) (czy nie powinnam "Pani Aniu" :lol:)

Posted

zaraz mnie szlag trafi z tymi znikającymi postami :mad:
ilez można....czy admini wogóle bywaja tu na forum......??????
Przeciez tu nie da się nic pisać bo zaraz wszystko znika :angryy:

Posted

Właśnie wróciłam z weekendu do domu. Bardzo się cieszę, że Roxi ma już dobry domek, bo przyznam,że było mi bardzo głupio przekazać kiwi wieści o niewypale domu, który niby szukał suńki w typie bokserka. Także kiwi jeszcze raz Cię przepraszam za zamieszanie, myślałam, że to będzie świetny domek dla Roxi. No, ale czasem tak bywa, kiedy ludzie do końca nie są pewni.
Z całego serca życzę pięknej suńce radości w nowym domu...:)

Posted

Mam jedno pytanko...te foty z nową panią to gdzie były robione...:D bo jestem bardzo ciekawa...:lol: bardzo się cieszę, że suńka ma domek...:)

Posted

kiwi napisał(a):
w krakowie na kalinowym/

dziękuje bardzo...:loveu: nie będe już wam głowy zawracać pytaniami, bo mam nadzieję że czuję się tam bardzo dobrze...:)