Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='złośnica93']Co słychać u Misiaka? :)[/QUOTE]

Codzienność i czekanie na dom.

Niedługo do Misia pojadę znowu, zrobimy nowe zdjęcia.

Dziekuję, że jesteś tutaj z nim i z nami :)

Posted

[quote name='złośnica93']Napisałam na moim lokalnym portalu ogłoszenie dla Misiaczka :) Może akurat się uda.[/QUOTE]

Bardzo Ci dziękuję :):loveu:. Podaj, proszę link :)

Posted

[quote name='Jasza']Mam nadzieję, że Misio spokojnie przetrwał zawieruchy.[/QUOTE]

Na szczęście nie musi mieszkać w kojcu. To dużo daje w taką pogodę. Podpytam, czy się niepokoił.

[quote name='Alla Chrzanowska']Też zaglądam spragniona wieści o Misiu:)[/QUOTE]

Też jestem spragniona. Myślałam o odwiedzinach w niedzielę, ale pewnie Makila będzie na aukcji pod Dżokiem, więc może mi się uda pojechać za tydzień.

[quote name='Livka']Na koncie Misia pojawiły się wpłaty od [B]Oli Kł. i Aryste[/B] - serdecznie dziękujemy :Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :)

Posted

[quote name='mdk8']w rozliczeniu nie ma mojej wpłaty za luty z dnia 27-02-2014 ? nie doszła?[/QUOTE]
Oczywiście, że doszła - przepraszam za niedopatrzenie i bardzo dziękuję :roll::oops: dobrze, że sprawdziłaś :loveu:

Posted

Co miesiąc z mojego konta, 6-tego dnia miesiąca, wychodzi 20 zł na Misia. Wpłaciłam 6 marca moją deklarację. Czy wpłaty są odnotowywane z miesięcznym poślizgiem?
Nie wchodzę codziennie na ten wątek i nie śledzę podziekowań tylko sprawdzam w pierwszym poście, więc może coś przegapiłam.

Posted

[quote name='Agata Balu']Co miesiąc z mojego konta, 6-tego dnia miesiąca, wychodzi 20 zł na Misia. Wpłaciłam 6 marca moją deklarację. Czy wpłaty są odnotowywane z miesięcznym poślizgiem?
Nie wchodzę codziennie na ten wątek i nie śledzę podziekowań tylko sprawdzam w pierwszym poście, więc może coś przegapiłam.[/QUOTE]
wysłałam pw :)