Ziutka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Figa....a czy Laluś jest na jakiejś stronie adopcyjnej dalmatków :roll: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jest na kropkowym forum i na stronie http://www.dalmatynczyki.adopcje.prv.pl/ Quote
bea_m Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Figa ja cię bardzo przepraszam że nawet nie podbijam. Ale ja już nie wiem co robić. Taki wysyp dalmatów :placz: Nie ma żadnych wiadomości o LALUSIU. Nie wiadomo co to za pies. MAŚĆ MA JAK DALMAT ALE FIZJONOMIE MOCNĄ. Może na amstafy lepiej go wrzucić. (myślę że z amstafa ma więcej - ale nie dlatego go nie podbijam). Co z jego psycgiką? Jakiego szukac domku? Quote
DuDziaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 moze faktycznie lepeij jako amstaffa. bo on wyglada jakby to byl mix dalmay i amstaf.... :loveu: Quote
bea_m Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A czy ktoś ostatnio odwiedził go w schronie? Quote
:: FiGa :: Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Niestety nic o tym mi nie wiadomo, wszelkie informacje prosze zasięgac u p Aldony pod numerem 606 391 022 Nik nie da domu temu pieknemu psu? :( Bardzo prosimy... :( Spróbuje skontaktować się z jakimiś ludzmi od astów, może wrzucą go na stronę adopcyjną bullowatych.. Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Spróbuje skontaktować się z jakimiś ludzmi od astów, może wrzucą go na stronę adopcyjną bullowatych.. Jeśli chodzi o asty to wiem, że Doddy się zajmuje tą rasą psiaków. Napisz do niej. Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Napisałam meila do fundacji AST, może zamieszczą go na swojej stronie, to zawsze jakaś szansa dla niego... Kończa mi się pomysły, dlaczego tak małe jest zainteresowanie nim? :( Quote
Ziutka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Napisałam meila do fundacji AST, może zamieszczą go na swojej stronie, to zawsze jakaś szansa dla niego... Pewnie......nie ma nic do stracenia....wszystkiego trzeba próbować..... A nóż widelec coś pomoże......mam taką cichą nadzieję.... :: FiGa :: napisał(a): Kończa mi się pomysły, dlaczego tak małe jest zainteresowanie nim? :( Wiesz.......nie wiem czy czytałaś cały wątek.......ale miałyśmy z Asiamm domek dla niego....pani Karolina przyjechała po niego z Warszawy ze swoją córką Inez......pani Zyta z sochaczewskiego Azorka pojechała z panią Karoliną do pani Aldony po niego ale niestety.........nie dość, że nie wpuścili pani Karoliny do schroniska to jeszcze pewien pan powiedział " albo pani bierze psa albo proszę iść bo nie mam czasu"...........a pani Karolina prosiła o podejście do psa i krótki spacer aby zapoznał się z córką ale niestety.......wróciły do naszego Azorka bez Lalusia i zaadoptowały Azorkowego szorściaka.........małego psiaka.......energicznego jak mało który pies. Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dlatego najlepiej byłoby gdyby psa wyciągnąć na DT. Tylko gdzie znaleść DT bez zwierząt? :( Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Laluś hop na 1, może ktooś Cię wypatrzy :( Dziewczyny trzeba zmienić tytuł galerii -szukamy DT bez zwierząt. Pasowałoby też by ktoś zobaczył co u niego. Kurcze dlaczego Sochaczew jest na drugim końcu polski? :( Quote
ARKA Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A czy ktos dzwonił i dowiedział sie czy Lalus tam jeszcze jest?? Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='ARKA']A czy ktos dzwonił i dowiedział sie czy Lalus tam jeszcze jest??Ja dzwoniłam tydzień temu, Laluś nadal jest bez domu. Quote
:: FiGa :: Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Szukamy domu bez zwierząt, nie pozwólmy mu tam umrzeć :( Quote
Recommended Posts