Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figa ja cię bardzo przepraszam że nawet nie podbijam. Ale ja już nie wiem co robić. Taki wysyp dalmatów :placz: Nie ma żadnych wiadomości o LALUSIU. Nie wiadomo co to za pies. MAŚĆ MA JAK DALMAT ALE FIZJONOMIE MOCNĄ. Może na amstafy lepiej go wrzucić. (myślę że z amstafa ma więcej - ale nie dlatego go nie podbijam). Co z jego psycgiką? Jakiego szukac domku?

Posted

Niestety nic o tym mi nie wiadomo, wszelkie informacje prosze zasięgac u p Aldony pod numerem 606 391 022

Nik nie da domu temu pieknemu psu? :( Bardzo prosimy... :(

Spróbuje skontaktować się z jakimiś ludzmi od astów, może wrzucą go na stronę adopcyjną bullowatych..

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Spróbuje skontaktować się z jakimiś ludzmi od astów, może wrzucą go na stronę adopcyjną bullowatych..

Jeśli chodzi o asty to wiem, że Doddy się zajmuje tą rasą psiaków.
Napisz do niej.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Napisałam meila do fundacji AST, może zamieszczą go na swojej stronie, to zawsze jakaś szansa dla niego...

Pewnie......nie ma nic do stracenia....wszystkiego trzeba próbować.....
A nóż widelec coś pomoże......mam taką cichą nadzieję....

:: FiGa :: napisał(a):
Kończa mi się pomysły, dlaczego tak małe jest zainteresowanie nim? :(

Wiesz.......nie wiem czy czytałaś cały wątek.......ale miałyśmy z Asiamm domek dla niego....pani Karolina przyjechała po niego z Warszawy ze swoją córką Inez......pani Zyta z sochaczewskiego Azorka pojechała z panią Karoliną do pani Aldony po niego ale niestety.........nie dość, że nie wpuścili pani Karoliny do schroniska to jeszcze pewien pan powiedział " albo pani bierze psa albo proszę iść bo nie mam czasu"...........a pani Karolina prosiła o podejście do psa i krótki spacer aby zapoznał się z córką ale niestety.......wróciły do naszego Azorka bez Lalusia i zaadoptowały Azorkowego szorściaka.........małego psiaka.......energicznego jak mało który pies.

Posted

Laluś hop na 1, może ktooś Cię wypatrzy :(

Dziewczyny trzeba zmienić tytuł galerii -szukamy DT bez zwierząt. Pasowałoby też by ktoś zobaczył co u niego. Kurcze dlaczego Sochaczew jest na drugim końcu polski? :(