Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Laluś cierpi. Ze stresu gryzie łapy. Do krwi.

Na widok człowieka drapie w siatkę i cichutko popiskuje. Jemu bardzo potrzebny jest dom na zawsze, dom, z którego nikt go nie wyrzuci i nie odda.

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka, może mogłabyś zajrzeć na Dachową do pani Aldony i zobaczyć co u Lalusia :roll:
Ty mieszkasz w Sochaczewie.........Ja z Asiamm w Błoniu i nie mamy nieraz czasu podjechać :shake:

Posted

ziuta-23 napisał(a):
Luka, może mogłabyś zajrzeć na Dachową do pani Aldony i zobaczyć co u Lalusia :roll:
Ty mieszkasz w Sochaczewie.........Ja z Asiamm w Błoniu i nie mamy nieraz czasu podjechać :shake:
:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

FiGa byłam i Lalusia nie ma już w schronisku. Pan, który tam był - bardzo miły oprowadził mnie po schronisku - mówił że ponad tydzień temu ktoś go wyadoptował.

Wątek więc jest do zamknięcia.

Posted

Jednak czegoś tu nie rozumiem. Bea dzwoniła w ostatni wtorek i pisała iż pies nadal czeka...
Nie zrozum mnie źle - wierzę Ci, jednak ta informacja mnie zdziwiła.

Luka bardzo Ci dziekuję :calus:

Mocno wierzę, że Laluś naprawdę ten domek znalazł, to byłby szczyt moich marzeń :lol:

Posted

luka1 napisał(a):
FiGa byłam i Lalusia nie ma już w schronisku. Pan, który tam był - bardzo miły oprowadził mnie po schronisku - mówił że ponad tydzień temu ktoś go wyadoptował.

Wątek więc jest do zamknięcia.

:: FiGa :: napisał(a):
Poprawka - Bea dzwoniła też dziś i podobno pies nadal czeka :(

:hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:............nic nie kumam z tego :cool1: