Jump to content
Dogomania

Male sunie z Mielca mają domki! Mama jednego z maluchow tez ma domek!!!!

Recommended Posts

Posted

Zaraz, Ciocie, to one mają już allegro...

Niemniej jednak mogę wstawić je zamiast "świetliczanki". Od razu na drugiej stronie się pojawią... Tylko jak je nazywacie w schronisku, żeby było wiadomo, o które dziewczynki chodzi? :razz:

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yona napisał(a):
No i wstawiłam obie dziewczynki na allegro, ale... ciągle pokazuje się na kilku zdjęciach "świetliczanka" :mad:

Dzien, dwa i zniknie... Juz to przerabialam wielokrotnie...:evil_lol:

Posted

Wg informacji pana kierownika obie suczynki poszly do nowych domow :multi:
Podobno wypatrzone w internecie :p

Dziekujemy :Rose:
[SIZE="4"]
Dzieki Waszej pomocy i aukcjom allegro oraz innym ogloszeniom 25 psow oraz 3 koty zostaly adoptowane w kwietniu '2007.

W maju bylo juz 8 adopcji i 4 sie kroja do Warszawy na ten weekend vide watki Smieszki, Cudnej Czarnulki.

Posted

Ciociu Sabino, na tym wątku rozpoczęłyśmy też poszukiwania dla tej suni i jej mamy, więc może zamiast zamykać wątek, podmienimy zdjęcia w pierwszym poście...i nadal będziemy szukać ...:razz:

Posted

Piknie, na razie 5 obserwatorów mają dziewczynki, bo allegro mają wspólne.
Jak się skończy, rozdzielę kobitki, bo ciekawość mnie zżera, która większym powodzeniem się cieszy...:roll:

Posted

Ciociu Sabino, to nie jest dużo w porównaniu z ilością obserwatorów pewnej amstafki, którą wystawiam. Tę obserwuje już 15 osób. Ciekawe, co to za osoby?...:cool1:

Posted

Yona napisał(a):
Ciociu Sabino, to nie jest dużo w porównaniu z ilością obserwatorów pewnej amstafki, którą wystawiam. Tę obserwuje już 15 osób. Ciekawe, co to za osoby?...:cool1:

Czy to jest Amstafka, czy amstafowata?

Posted

No i dowiedziałam się, jaka to amstafka. Papierów nie ma, więc z niej taka sama amstafka jak i ze mnie, bo ja też papierów nie mam.
Chociaż ona jakoś bardziej do tej rasy podobna :evil_lol: