Yona Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 I następne pytanie o to, gdzie jest Mielec :cool1: Choroba, co oni mapy w internecie nie mogą sobie znaleźć? "Treść wiadomości: WitM!pIĘKNY PSIAK I SUNIA TEŻ JESTESM ZAINTERESOWANA TYM MALYM PSIAKIEM ALE NIE WIEM GDZIE JEST MIELEC I CHYBA JEST ONA DALEKO OD KAZIMIERZA DLNEGO...JAK PAN.I MYSLI TEN PIESEK BEDZIE Z MALYCH CZY Z DUZYCH? CZEKAM NA ODP.POZDRAWIAM" Od razu mówię, że Pani już raz licytowała pieska i go nie wzięła. Quote
Justynna Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Qrde, porazka...co ci ludzie mapą sie nie potrafią posługiwac....:cool1: :p Plakat juz wisi w przychodni, wczoraj jeszcze zawiozłam na biwak harcerski do znajomej...ale jak narazie nikt sie nie odzywa. W sumie to dopiero jeden dzień więc może... Jedna Pani zdeklarowała się, że bardzo chciała by przygarnąć owczarkowatego psa. A takich w mieleckim schronisku pod dostatkiem. Dziś mam do niej dzwonić dziś po południu. Może chociaż jakaś inna psina skorzysta :). Buziole Quote
Yona Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Coś ostatnio ciocia Sabina nas nie odwiedza :cool1: Quote
Sabina02 Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Jak to nie? Odwiedzam, tylko siedze cicho, bo nie mam nic madrego do powiedzenia...:evil_lol: Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 My tutaj od Cioci wykładów na poziomie uniwersyteckim nie oczekujemy :cool3: Quote
Sabina02 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Yona napisał(a):My tutaj od Cioci wykładów na poziomie uniwersyteckim nie oczekujemy :cool3: No, ale to standardowe "hop do gory" to juz mi bokami wylazi...:cool3: Przeż nie bede tego pisac...:razz: Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Przecież my tutaj nie robimy żadnych hooopaj, tylko prowadzimy interesującą konwersację...:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Yona napisał(a):Przecież my tutaj nie robimy żadnych hooopaj, tylko prowadzimy interesującą konwersację...:evil_lol: No wlasnie, to przez te Wasze konwersacje to ja tylko siedze i leje ze smiechu zamiast pisac...:evil_lol: Quote
Sabina02 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Zrobilam watek mieleckim slepotkom: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=67281 Zapraszam! Quote
Yona Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ojej, Ciociu, aż tyle ich w jednym schronisku? :roll: Quote
Justynna Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Smutno mi...nikt nie dzwoni...nikt nie pisze...a plakaciki wiszą i wiszą...eh...głupie pacjenty... Ale chociaż ta pani o której wspominałam jedzie w tym tygodniu po psiura dużego do schronu... :) I w ogóle....pozdrawiam Was...a co se bede...no... Quote
Sabina02 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Yona napisał(a):Ojej, Ciociu, aż tyle ich w jednym schronisku? :roll: Cioteczko, to nie wszystkie... Jest ich ponoc okolo 18...:-( Quote
Ulka18 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Jak juz pisalam na watku szczeniaczkowym, ta malenka czarna sunieczka znalazla domek u ANI mojej kolezanki z pracy :multi: Zostala adoptowana w czwartek, wczoraj juz biegala po ogrodzie z synem mojej kolezanki. Ponoc rozrabiaja i biegaja z malymi przerwami. Dzisiaj Ania ma jechac z malutku do weta, sprawdzic czy wszystko ok, odrobaczyc i co wet zaleci. Takze do adopcji zostala tylko mamusia tej malutkiej... Quote
Sabina02 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Hurraaa!!!! Sunka ma domek!!! :multi: :multi: :multi: Teraz szukamy domku dla mamusi! Quote
Yona Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No to zmienię to ogłoszonko. Teraz będzie już tylko mamusine :loveu: Biedna mamusia, została sama :roll: Quote
Ulka18 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dzieki wplatom dogomaniaczek i przyjaciol schroniska co najmniej kilka suczek miesiecznie jest sterylizowanych :multi: i teraz po prostu w schronisku 'brakuje' szczeniakow...przychodza chetni, a malych kulek nie ma :multi: Sa tylko takie podrzucone jak te maluchy z sunia z Niska, ktore urodzily sie poza schroniskiem. Cale szczescie, ze sytucja sie poprawila, bo szczeniaczki nie maja w schronisku szans, jesli nie poda im sie profilaktycznie surowicy :shake: A wiadomo, ze schronisko biedne jak mysz koscielna.... Quote
Yona Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ulka, Ciociu Droga, jestem pewna, że jakieś schronisko chętnie Wam podrzuci trochę szczeniaczków, jak "brakuje" :evil_lol: Quote
Yona Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No i mamusia już sama szuka domku: http://www.allegro.pl/item199911091_czy_mozesz_dac_mi_imie_.html Quote
Sabina02 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Yona']No i mamusia już sama szuka domku: http://www.allegro.pl/item199911091_czy_mozesz_dac_mi_imie_.html Yona jak zwykle stanela na wysokosci zadania!!! Dziekujemy!!! :loveu: Quote
Ulka18 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Mala sunia czarnulka teraz KROPKA ZUZIA w sobote byla u weta z Ania, jej corka oraz synem (czyli z prawie cala rodzinka ;) ). Ma nowiutka ksiazeczke zdrowia. Kropka Zuzia waży 2,8 kg. Zostala zbadana, osluchana, miala czyszczenie uszu. Dostala srodki na odrobaczenie. Niedlugo bedzie szczepiona na wirusowki. Apetyt ma, rozrabia, biega, bawi sie z dziecmi, a nawet szczeka :cool3: Quote
Yona Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Mama z Niska ma właśnie pierwszego obserwatora :crazyeye: Quote
Sabina02 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Yona napisał(a):Mama z Niska ma właśnie pierwszego obserwatora :crazyeye: A cożeś Ty taka zdziwiona cioteczko??? Przeciez to cudna sunia!!! :loveu: Quote
Yona Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ja tam się nie dziwię :) To ten gap takie oczy robi, nie ja :crazyeye: :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Od: [email protected] Do: [email protected] Data: 31 maja 2007 7:13 Temat: różne Proszę próbować pisać na ten adres bo z niego odczytam wiadomości przynajmniej chwilowo do czasu uruchomienia serwera poczty. [SIZE="4"]We wtorek wysterylizowano 2 suczki między innymi mamkę z Niska. Yona kochana, napisz prosze na aukcji, ze sunia jest wysterylizowana :p To powinno zachecic adoptujacych. Quote
Recommended Posts