Jump to content
Dogomania

Male sunie z Mielca mają domki! Mama jednego z maluchow tez ma domek!!!!

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I następne pytanie o to, gdzie jest Mielec :cool1:
Choroba, co oni mapy w internecie nie mogą sobie znaleźć?

"Treść wiadomości:
WitM!pIĘKNY PSIAK I SUNIA TEŻ JESTESM ZAINTERESOWANA TYM MALYM PSIAKIEM ALE NIE WIEM GDZIE JEST MIELEC I CHYBA JEST ONA DALEKO OD KAZIMIERZA DLNEGO...JAK PAN.I MYSLI TEN PIESEK BEDZIE Z MALYCH CZY Z DUZYCH? CZEKAM NA ODP.POZDRAWIAM"

Od razu mówię, że Pani już raz licytowała pieska i go nie wzięła.

Posted

Qrde, porazka...co ci ludzie mapą sie nie potrafią posługiwac....:cool1: :p
Plakat juz wisi w przychodni, wczoraj jeszcze zawiozłam na biwak harcerski do znajomej...ale jak narazie nikt sie nie odzywa. W sumie to dopiero jeden dzień więc może...

Jedna Pani zdeklarowała się, że bardzo chciała by przygarnąć owczarkowatego psa. A takich w mieleckim schronisku pod dostatkiem. Dziś mam do niej dzwonić dziś po południu. Może chociaż jakaś inna psina skorzysta :).

Buziole

Posted

Yona napisał(a):
My tutaj od Cioci wykładów na poziomie uniwersyteckim nie oczekujemy :cool3:

No, ale to standardowe "hop do gory" to juz mi bokami wylazi...:cool3:
Przeż nie bede tego pisac...:razz:

Posted

Yona napisał(a):
Przecież my tutaj nie robimy żadnych hooopaj, tylko prowadzimy interesującą konwersację...:evil_lol:

No wlasnie, to przez te Wasze konwersacje to ja tylko siedze i leje ze smiechu zamiast pisac...:evil_lol:

Posted

Smutno mi...nikt nie dzwoni...nikt nie pisze...a plakaciki wiszą i wiszą...eh...głupie pacjenty...

Ale chociaż ta pani o której wspominałam jedzie w tym tygodniu po psiura dużego do schronu... :)

I w ogóle....pozdrawiam Was...a co se bede...no...

Posted

Jak juz pisalam na watku szczeniaczkowym, ta malenka czarna sunieczka znalazla domek u ANI mojej kolezanki z pracy :multi: Zostala adoptowana w czwartek, wczoraj juz biegala po ogrodzie z synem mojej kolezanki. Ponoc rozrabiaja i biegaja z malymi przerwami. Dzisiaj Ania ma jechac z malutku do weta, sprawdzic czy wszystko ok, odrobaczyc i co wet zaleci.

Takze do adopcji zostala tylko mamusia tej malutkiej...

Posted

Dzieki wplatom dogomaniaczek i przyjaciol schroniska co najmniej kilka suczek miesiecznie jest sterylizowanych :multi: i teraz po prostu w schronisku 'brakuje' szczeniakow...przychodza chetni, a malych kulek nie ma :multi:

Sa tylko takie podrzucone jak te maluchy z sunia z Niska, ktore urodzily sie poza schroniskiem.

Cale szczescie, ze sytucja sie poprawila, bo szczeniaczki nie maja w schronisku szans, jesli nie poda im sie profilaktycznie surowicy :shake:
A wiadomo, ze schronisko biedne jak mysz koscielna....

Posted

Mala sunia czarnulka teraz KROPKA ZUZIA w sobote byla u weta z Ania, jej corka oraz synem (czyli z prawie cala rodzinka ;) ). Ma nowiutka ksiazeczke zdrowia.

Kropka Zuzia waży 2,8 kg. Zostala zbadana, osluchana, miala czyszczenie uszu. Dostala srodki na odrobaczenie. Niedlugo bedzie szczepiona na wirusowki.

Apetyt ma, rozrabia, biega, bawi sie z dziecmi, a nawet szczeka :cool3:

Posted

Od: [email protected]
Do: [email protected]
Data: 31 maja 2007 7:13
Temat: różne

Proszę próbować pisać na ten adres bo z niego odczytam wiadomości przynajmniej chwilowo do czasu uruchomienia serwera poczty.

[SIZE="4"]We wtorek wysterylizowano 2 suczki między innymi mamkę z Niska.

Yona kochana, napisz prosze na aukcji, ze sunia jest wysterylizowana :p
To powinno zachecic adoptujacych.