Sabina02 Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Buda odpada!!! Ja suczynki jeszcze pooglaszam w innych portalach w ten weekend.... Sunie maja isc do łózia, nie do budy...:angryy: ...ale ten domek dla "bezwątkowej" czarnulki to mozna sprawdzic...:lol: Quote
Ulka18 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Ta sunia ma watek zalozony przez Bonike. Mysle, ze jesli domek bylby dobry i dalby sie skontrolowac, to jakos bysmy sunieczke dotransportowali do Warszawy. 2 razy TZ Malgosi z Tarnobrzega wiozl juz nam zwierzaki, p.kierownik dowozil je do Tarnobrzega, a potem p.Rafal wiozl do do stolicy. W ten sposob pojechala do domu kolaczka Tinka oraz koteczka Drobinka. Uwazam, ze te dwie suczynki malutkie szczeniorki nie nadaja sie do budy :shake: Quote
Sabina02 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 fizia napisał(a):Te Maluszki są prześliczne!!! :loveu: Ja Je jeszcze ogłaszałam na kupiepsa.pl Dziekujemy!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Sabina02 Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Ulka18 napisał(a):Mysle, ze jesli domek bylby dobry i dalby sie skontrolowac, to jakos bysmy sunieczke dotransportowali do Warszawy. 2 razy TZ Malgosi z Tarnobrzega wiozl juz nam zwierzaki, p.kierownik dowozil je do Tarnobrzega, a potem p.Rafal wiozl do do stolicy. W ten sposob pojechala do domu kolaczka Tinka oraz koteczka Drobinka. Ulka18, przekazalam Ci ten e-mail od Pani, czy odpiszesz jej? Quote
Ulka18 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Sabinko, tak odpisze, ale wieczorem, bo w pracy moge pisac tylko krotkie wiadomosci. A chcialabym cos z sensem napisac do tej Pani. Poza tym prosilam p.kierownika o sprawdzenie, czy w miedzyczasie sunia nie zostala adoptowana. Quote
Ulka18 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Od: "mtoz" <[email protected]> Do: "Ulka1813 z dogomanii" [email protected] Temat: Re: ŚLICZNA KRUSZYNKA CZEKA NA SWEG O CZŁOWIEKA... (numer: 184 973039) Data: 26 kwietnia 2007 9:32 Po karmę będę jechał najprawdopodobnie w przyszłym tygodniu. Dzisiaj rozmawiałem z Panem do którego miałem kontakt. Czekam na meila gdzie i kiedy. Ze wstepnych wiadomości będzie to kierunek na Mińsk Mazowiecki 60 km od Warszawy na wschód. Sunia o której Pani pisze jest. Nie wiem które schroniska mają jeszcze karmę wygraną i gdzie one są, bo jakby było coś po drodze lub lekko zbaczając to bym zawiózł też.Pozdrawiam. Sabinko, odpisalam juz tej Pani z kopia do Ciebie. Quote
fizia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39065 tu jest wątek tej starszej Suni Quote
Yona Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Panna "świetliczanka" ma już czterech obserwatorów :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Yona Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 I rozpocząła kolejne dwa tygodnie... Ciekawe, czy jakiś Pan czeka.... Quote
Sabina02 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Ja tez odnowilam Allegro mojej czarnulce... i ma jednejo obserwatora... :lol: Quote
Yona Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Takie śliczne szczeniaczki i nic?...:cool1: Ani jednego domku, nawet takiego maluteńkiego?...:mad: Quote
Sabina02 Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Oto nastepne ogloszenia mojej czarnulki: :lol: Allegro Alegratka Adopcje.org Animalia 4lapy.pl BonoPolska E-oferty KupiePsa KupSprzedaj CentrumOfert Quote
Sabina02 Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Gdzie sa wszystkie moje posty??????????? :comp26: Quote
Yona Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Mamy pierwsze pytanko o pannę świetliczankę. Po pierwsze, gdzie jest Mielec :cool1: Po drugie, jaka to rasa, ta nasza ślicznotka :cool1: Ciekawe, czy kundel polski będzie Panu odpowiadał... :mad: Quote
Sabina02 Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Czyzby to pisal Pan "Miroslaw432"? ...bo mialam to samo pytanie...:roll: Quote
Ulka18 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Sunieczka szczeniaczek ze swietlicy znalazla domek :multi: Od: "mtoz" <[email protected]> Do: "Ulka1813 z dogomanii" <[email protected]> Temat: Re: adopcje Data: 3 maja 2007 7:49 [SIZE="3"]Czarna szczeniaczka poszła do adopcji. Kolejna czarno brązowa jest odizolowana na komórce, bo ma cieczke. Bernardynowata sunia była na 3 stronie 2 rząd 2 zdjęcie. Proszę również zdjąć jamnika mieszańca co jest obok tej suni on również poszedł do adopcji. Quote
fizia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No to cudownie!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Sabina02 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Hurraaa!!!!:multi: :multi: :multi: Teraz koncentrujemy sie na drugiej sunieczce... Quote
fizia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 A może, żeby nie zmieniać tytułu wątku :) możemy tu powalczyć o Domek również dla tej mileckiej ślicznoteczki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5219221#post5219221 Quote
Yona Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Mogę podmienić sunie ;) Proszę tylko o następujące informacje: - ile miesięcy ma sunia, - jak znalazła się w schronisku, - gdzie teraz przebywa, na świetlicy, czy z mamą. Mamę też wystawię razem z małą... To może też informacje dotyczące mamy: - stosunek do innych zwierząt, wielkość, wiek, usposobienie itp. Quote
Ulka18 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Te suczki czyli mama z corcia maja zdjecia i sa w galerii schroniska, maja tez allegro. Tutaj ogolnie aukcje allegro z podkarpackiego: http://allegro.pl/5344_psy.html?id=5344&order=t&view=gtext&state=9&p=1 A tutaj aukcja suniek http://allegro.pl/item191678477_sunia_z_niska_i_jej_szczeniak_pudelek.html Mama z coreczka sa w osobnym boksie, bo mama bardzo malej pilnuje i denerwuje sie, gdy ktos ja dotyka, bierze na rece. Denerwuje sie raczej z troski, nie jest w ogole agresywna. W schronisku sa od bardzo niedawna, nie mialy zadnych testow na koty czy inne psy. Quote
fizia Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Na stronie schroniska jest napisane, że ma 2 miesiące, Sunia z Niska-maluch, wiek: 2 miesiące, mieszaniecSzczeniak-suczka od suni kudłatej z Niska. Śliczna czarnulka czeka na adopcje. zdjęcia i opis tez na watku Maluchów z Mielcahttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5219221#post5219221 "SZKRAB NIESAMOWITY!! :loveu: Taki słodziutki maluszek najpierw smutno zerkał zza krat boksu, a potem jak zaczął cudaczek z radości kręcić tyłęczkiem to nie dało się jej oprzec no i z Ewa weszłyśmy do Mamuli i szczeniaka. Mamcia bardzo sympatyczna :loveu: A Maluch wspaniały łobuz. :multi: Biega za ręka niczym mały kociak - skrada się, czai, a w razie czego jak go ręka "goni" to zmyka jak pchełka! :loveu: Mam nadzieje, ze szybko opuści schronisko." [ z mamą A mama "Sunia kudłata z Niska, wiek: 3 lata, mieszaniecHistoria suni z Niska jest jak dziesiątki innych suń, których właściciele "nie dopilnowali" swojej pupilki. Albo którzy uważali, że suczka koniecznie raz w życiu musi mieć młode. No i wychowanie maluchów ich przerosło...bo to jednak odpowiedzialność. Błąkającą się suczkę, szukająca pożywienia zauważyli mieszkańcy Niska. Zawiadomili straż miejską....i tak sunia z 3 maluchami trafiła do mieleckiego schroniska. Śliczna, jasnego koloru z ciemniejszymi znaczeniami, dość niewielka. Odchowała szczeniaczki, na adopcję czeka jeszcze jedna jej córeczka. Sunia zostanie w najbliższym czasie wysterylizowana. " Quote
Recommended Posts