Jump to content
Dogomania

Male sunie z Mielca mają domki! Mama jednego z maluchow tez ma domek!!!!

Recommended Posts

Posted

... ale w ogloszeniu jest napisane ze to Amstafka... wiec pies rasowy, pewnie stad to zainteresowanie... Ja tez kiedys oglaszalam Amstafa i Dobka... poszli w mgnieniu oka...

Kazdy chce "rasowca", bo i po co komu kundel bury.... :angryy:

A mi to juz sie chce zygac tymi np. Yorkami...

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Sabino, niech Ciocia nie "zwraca", że tak powiem tymi rasowcami, bo ja też mam między innymi i takiego:mad:
Cocker spaniela angielskiego, prawdziwego :mad:

Posted

Aha, a teraz wiadomość z allegro :

"Treść wiadomości:
jakie są inne opcje transportu? interesuuje mnie ten czarny maluszek, czy można go wysłać w autobusie jak pokryje koszty transportu czy tu maluszek jest zdrowy?"

Aż nie chce mi się odpowiadać na takie cóś :cool1:

Posted

Yona napisał(a):

"Treść wiadomości:
jakie są inne opcje transportu? interesuuje mnie ten czarny maluszek, czy można go wysłać w autobusie jak pokryje koszty transportu czy tu maluszek jest zdrowy?"

Mam nadzieje ze jak w autobusie to z kims, nie samego...

Posted

Yona napisał(a):
Ciociu Sabino, niech Ciocia nie "zwraca", że tak powiem tymi rasowcami, bo ja też mam między innymi i takiego:mad:
Cocker spaniela angielskiego, prawdziwego :mad:

Cioteczko, zle mnie zrozumialas... "zwracam" to Yorkami, a scislej mowiąc, to nie samymi yorkami a ta yorkową histerią, ktora panuje od jakiegos czasu...:shake: .

Spaniele kocham! :loveu: Jako dziecko mialam czarna spanielke Fige (juz za TM:-(). Teraz tez mam dwie rasowe sunie - Hawanczyki, ktore kocham za zaboj... Jednak to forum mnie sporo nauczylo, i kazdy moj nastepny psiak juz zawsze bedzie rasowym kundelkiem...:loveu:

Posted

Yona napisał(a):
"Treść wiadomości:

Ja tam mialam zapytanie, czy kurierem bysmy psa nie wyslali za zwrot kosztow. Teraz mam w aukcjach formulke, ze bez zaangazowania i pomocy adoptujacych nie dowozimy zwierzat pod drzwi.

Posted

Ciociu Sabino, mój spaniel też czarny :loveu:
Drugi pies zanim go wzięłam był bezdomny i też, tak jak Ciocia, postanowiłam, że każdego następnego wezmę "z ulicy". No i oczywiście, jak będzie trzeba, sama go sobie przywiozę. Przesyłki kurierskiej nie przewiduję :loveu:

Posted

Yona napisał(a):
Ciociu Sabino, mój spaniel też czarny :loveu:
Drugi pies zanim go wzięłam był bezdomny i też, tak jak Ciocia, postanowiłam, że każdego następnego wezmę "z ulicy". No i oczywiście, jak będzie trzeba, sama go sobie przywiozę. Przesyłki kurierskiej nie przewiduję :loveu:

A ja mysle ze cioteczka Yona powinna mi wyslac Delfinke do Stanow jakims kurierem... ale takim moze tanszym, bo szkoda kasy...:diabloti:

Po co mam czekac az rok na nia? :razz:

Posted

Yona napisał(a):
Zaraz kończy się ich allegro. Mają 9 osób obserwujących i nic? :razz:

Napewno znajda domki.... to dopiero pierwsza aukcja... Ale cioteczka jest niecierpliwa...:evil_lol:

Posted

A dlaczego miałabym się nie niecierpliwić? :mad:
Taka malutka kruszynka powinna już grzać doopkę we własnej, osobistej podusi. Z mamusią wiadomo, będzie problem. Historia jej, jakich wiele...:shake:

Posted

Yona, niestety nikt nie pisal do schroniska w sprawie sunieczki i coreczki :shake: ale pocieszam sie, ze czesto jest tak, ze ludzie bez pisania jada do schroniska i adoptuja pieski. Wtedy p.kierownik pisze podsumowanie
z adopcji, jakie psiaczki poszly.

Posted

W takim razie czekam na podsumowanie pana kierownika :)
Mam nadzieję, że w tym podsumowaniu znajdzie się też miejsce dla Gacka :loveu:

Posted

Dostałam pytanie w sprawie maluszka. Pytanie, które często zadają ludzie niezleżnie od tego, o którego psa chodzi.
"W jaki województwie leży miasto... ( w tym przypadku - Mielec)?"

Wkurzyć się można :mad:

Posted

Przeciez wystawialam juz mieleckim psiakom ogloszenia... :lol: , wiec jakbym tego nie wiedziala to bylby problem...

Chociaz ja jeszcze wyjezdzalam z woj. nowosądeckiego... a teraz to juz Małopolska... ;)

Posted

A ja spróbuję tak mniej skomputeryzowanie...Zrobiłam malutkiej plakacik i przykleję go jutro na drzwi gabinetu mojej matuli...A na biureczko kilka uloteczek...W końcu przyjmuje te 60 osób na dzień no nie....razy 5 dni w tygodniu...cholera, ktoś odpowiedni powinien sie w koncu znalezc. A jak nie to kara na recepty bedzie! A co! Nie ma nowego full-wypaśnego właściciela nie ma leczenia :cool3:... niech sobie nie myślą...
Trzymajcie kciuki...
Buzka
JUstyna

Posted

Justynna, Ciociu Droga, przypominam, że malutka ma mamusię, która też czeka na domek :loveu:

Nie znalazłoby się trochę więcej miejsca na biurku także na ulotki maluszkowej mamusi?:loveu:

Posted

Justynko, super pomysl :multi: w Krakowie w ten plakatowy sposob wiekszosc psiakow znajduje domki :p w Mielcu raz dziewczyny z gimnazjum zawiesily plakaciki, to straz miejska za godzine byla w schronisku :angryy:

A u lekarza polozyc plakaciki czy ulotki to super pomysl. Lekarz w malym miescie ma autorytet i wiekszosc ludzi patrzy co ma na biurku ;)

Posted

Sasasasa...jeszcze pogadam z ciocią...Też jest lekarzem:cool1: ...hihihihi...tak mi się szatańsko pomyślało, że jak od września moja druga połowa będzie jeździć w karetce(asz...taka to rodzina lekarska...może wreszcie jakie korzyści z tego będą) to będzie uratowanym poszkodowanym na noszach wtykać uloteczki z psiurami do ręki:diabloti: