Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam kiedyś na spacerze z Panią - wyżłomaniaczką ;) Jeśli ją znowu zobaczę, to wspomnę o Sarze, może pomoże w szukaniu domku :razz:

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monita, ja wiem, że to kupa czasu... Ale mamy zapłacony już wyjazd. Ja najchętniej wzięłabym suńkę już teraz, zaraz, natychmiast, ale potem dla niej ten wyjazd byłby zbyt dużym stresem. 3 godziny jazdy, 6 osób w aucie, na miejscu rottwailer, potem powrót... Mój TZ chyba jednak myśli racjonalnie i wzięcie jej po powrocie będzie lepszym wyjściem.

Posted

Sara w czwartek chyba przeprowadzi się do Azorka, by tam bezpiecznie przeczekać te 3 tygodnie. Oby wszystko się udało!
Zdrojka- dziękuje bardzo:)

Posted

To ja Wam bardzo dziękuję, że ją tu pokazałyście!
Już się nie mogę doczekać, ale nie chcę suni stresować naszym wyjazdem. Potem, jak się już zaklimatyzuje, będzie jeździć z nami.
Pidzej mówiła, że poczeka w Azorku, mam nadzieję, że trochę kontaktu z ludźmi złapie. I potem juz będzie u nas na zawsze, na stałe, nasza, kochana i w końcu będzie miała wesołe oczki :p

Posted

Ale jaki jest racjonalny powod aby ja przenosic do Azorka? Czy tam gdzie jest ma zle? Warunki Azorka to nie jest hotel lux i stres znow dla suki, zmiana miejsca, inne psy:shake: :shake: Czy nie moze poczekac na starych smieciach?
Ps. dzis dzwonil jakiś......:mad: pytal o dalmatynczyka bo ma suczke dalmatynke i dzieciaczki ladne bylby:angryy: :mad:

Posted

Wrrr, następny.
Pidzej mówiła, ze ta osoba, która została po hospitalizowaniu Pani Aldony, nie do końca jest ok. Że mogą być problemy z zarezerowaniem suni jak i z samym wydaniem. A w Azorku na pewno poczeka spokojnie. Masz inne zdanie? Chętnie poznam każde, bo nie znam warunków, jakie tam panują.

I teraz już sama nie wiem, co dla suńki lepsze...

Posted

Osoba, która tam jest nie jest ok- chodzi o adopcje a nie opieke nad psami, to fakt, ale pani Zyta, z Azorka, mial dostac upowaznienie od pani Aldony na adopcje jej psow. Mysle, ze trzeba zalatwiac z p.Zyta z Azorka "rezerwacje' Sary i suni nie przenosic, takie jest moje zdanie.