monita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Rozmawiałam kiedyś na spacerze z Panią - wyżłomaniaczką ;) Jeśli ją znowu zobaczę, to wspomnę o Sarze, może pomoże w szukaniu domku :razz: Quote
zdrojka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Oj jest, jest. I do prasy proszę juz jej nie wystawiać :cool3: Quote
pidzej Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Ale się cieszę... trzeba tylko zaklepać Sarę i cierpliwie przeczekać 3 tygodnie i.... :multi: Quote
zdrojka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Monita, ja wiem, że to kupa czasu... Ale mamy zapłacony już wyjazd. Ja najchętniej wzięłabym suńkę już teraz, zaraz, natychmiast, ale potem dla niej ten wyjazd byłby zbyt dużym stresem. 3 godziny jazdy, 6 osób w aucie, na miejscu rottwailer, potem powrót... Mój TZ chyba jednak myśli racjonalnie i wzięcie jej po powrocie będzie lepszym wyjściem. Quote
zdrojka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Choć chciałabym już teraz... Boże, ale się cieszę :p I już nie mogę się doczekać. Quote
tanitka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 czy ja dobrze rozumiem, ze Sara jedzie do Zdrojki na zawsze??:razz: Quote
carolinascotties Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :multi: :loveu: :multi: Zdrojka- jesteś WIELKA :) Quote
pidzej Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Sara w czwartek chyba przeprowadzi się do Azorka, by tam bezpiecznie przeczekać te 3 tygodnie. Oby wszystko się udało! Zdrojka- dziękuje bardzo:) Quote
zdrojka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 To ja Wam bardzo dziękuję, że ją tu pokazałyście! Już się nie mogę doczekać, ale nie chcę suni stresować naszym wyjazdem. Potem, jak się już zaklimatyzuje, będzie jeździć z nami. Pidzej mówiła, że poczeka w Azorku, mam nadzieję, że trochę kontaktu z ludźmi złapie. I potem juz będzie u nas na zawsze, na stałe, nasza, kochana i w końcu będzie miała wesołe oczki :p Quote
ARKA Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ale jaki jest racjonalny powod aby ja przenosic do Azorka? Czy tam gdzie jest ma zle? Warunki Azorka to nie jest hotel lux i stres znow dla suki, zmiana miejsca, inne psy:shake: :shake: Czy nie moze poczekac na starych smieciach? Ps. dzis dzwonil jakiś......:mad: pytal o dalmatynczyka bo ma suczke dalmatynke i dzieciaczki ladne bylby:angryy: :mad: Quote
zdrojka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wrrr, następny. Pidzej mówiła, ze ta osoba, która została po hospitalizowaniu Pani Aldony, nie do końca jest ok. Że mogą być problemy z zarezerowaniem suni jak i z samym wydaniem. A w Azorku na pewno poczeka spokojnie. Masz inne zdanie? Chętnie poznam każde, bo nie znam warunków, jakie tam panują. I teraz już sama nie wiem, co dla suńki lepsze... Quote
ARKA Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Osoba, która tam jest nie jest ok- chodzi o adopcje a nie opieke nad psami, to fakt, ale pani Zyta, z Azorka, mial dostac upowaznienie od pani Aldony na adopcje jej psow. Mysle, ze trzeba zalatwiac z p.Zyta z Azorka "rezerwacje' Sary i suni nie przenosic, takie jest moje zdanie. Quote
pidzej Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Pani Zyta nie wie nic o tym, że jest odpowiedzialna za adopcje w jej schronisku. Zarezerwować psa nie może. Quote
zdrojka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Więc zdecydowałyśmy, że jednak sunię przeniesiemy do Azorka. Quote
zdrojka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Czy wiadomo, kiedy sunia zmieni miejsce pobytu? Quote
pidzej Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Okazało się, że Sara 5 dni temu poszła do adopcji.. ''Niestety''... Quote
tanitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 jak to???????????????? jak to możliwe???????????? co wiadomo o tej adopcji???????:angryy: :angryy: :angryy: Quote
pidzej Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Nic nie wiadomo. A jak to możliwe? To schronisko, przychodzą ludzie i adoptują... Quote
pidzej Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 z tego azylu. Arka mówi, że Sara podobno dobrze trafiła. Mąż p. Aldony tam pojechał z Sarą. O tyle dobrze. Quote
tanitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 no to jakoś mnie uspokoiło, szkoda tylko że to nie dogomaniacki dom:shake: Quote
zdrojka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Ano szkoda :placz: Nawet nie wiem, co więcej napisać... Quote
Recommended Posts