tanitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 tak to jest z tymi schronami... jak SARA siedziała tam nie wiadomo ile, to nikt sie nie zaintersował, jak zdrojka chciała adoptować, to masz!!! Albo człowiek przyjedzie po psa i nie wydadzą, Bo NIE.:shake: Quote
asiamm Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Zdrojka, w Azorku też jest wyżeł, jakbyś chciała.... Tyle że chłopak i trzeba by nad nim trochę popracować, bo nie jest takim kochanym przytulakiem. Quote
zdrojka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Wiem, rozmawiałam z Panią... nie pamiętam imienia, mówiła, że jest. Ale ja chciałam Sarę :-( Przejdzie mi pewnie, ale to takie niesprawiedliwe. Quote
asiamm Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dziwne to.... pies tyle czasu czeka w schronisku a jak się pojawia dom to w tym samym czasie zostaje adoptowany i to 2 psy w tym samym czasie, heh :roll: (panią Zytą;) ) Quote
pidzej Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Nie. Sara była ogłaszana, do Arki zgłosiły się 3 domy dla niej (tzn. dowiedziałam się dziś) ale to na zasadzie "pomyślimy" i juz sie nie odezwali. Podobno jeden z tych domów właśnie zdecydował się na adopcję. Druga suczka miała jechać w poniedziałek do Niemiec, i też adoptowana... Quote
zdrojka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 O, właśnie, dzięki asiamm. Bardzo sympatyczna kobitka. Popłakała mi się w telefon opowiadając, jak brała sunie, której teoretycznie nie powinna, ale to taki fajny młody psiak, tak patrzyła... i nie mogła się oprzeć. Quote
asiamm Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Jak dla mnie pani Zyta jest wzorowym pracownikiem schroniska. Kocha swoją pracę, psiaki, jest otwarta na wolontariat, nie ogranicza pomocy zwierzętom tylko do godzin otwarcia schroniska. Zresztą pan Waldek podobnie. W końcu to pani Zyta go wprowadziła w świat Azorka ;) Quote
zdrojka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Sama opowiadała, że brała psy do domu, bo nowi właściciele mogli przyjechać dopiero po 23. Kochana kobieta. O wyżełku mówiła, ale to on, nie ona. Quote
tamiczek Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Mam nadizeje ze Sarka trafiła do kochającego domku :loveu: Quote
monita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Gdzie Sara znalazła domek ?? Dobrze, że już nie musi siedzieć w schronisku :multi: Quote
Recommended Posts