kon trojanski suwalki Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Emciu - wet mowila ze ona jest mlodsza. Poza tym zabeczki ma piekne :loveu: Quote
kon trojanski suwalki Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Poprostu serce sie sciska........... Quote
Witokret Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ....moje jest juz tak scisniete, ze juz chyba bardziej sie nie da :-( Quote
gwen Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 śliczna jest... cos kiepski nastrój mam... ale jak sie tak człowiek napatrzy to pozniej mu sie jakoś tak odechciewa... albo zachciewa jeszcze bardziej... to może i to na mnie przyjdzie... oby szybko... Quote
Sabina02 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dostalam e-mail od jednej Pani z Tarnowa w sprawie Wilczuni. Przekazalam ten e-mail na e-mail, ktory jest w ogloszeniu: [email protected]. Ewciu, czy to Ty odbierasz ta skrzynke? Jesli tak, to prosze skontaktuj sie z ta osoba... Quote
kon trojanski suwalki Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hejka - tak - dziekuje bardzo dostalam tego maila :) Poprosilam Paule zeby napisala do tej Pani bo ja mam grype i ledwo siedze :roll: Quote
Rzenia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja też pokazałam sunię znajomemu który szuka owczarka. Bardzo mu się podoba i nie przeszkadza mu chore oczko, ale co z tego, jest za daleko:-( W rezultacie powiedział że pojedzie do schroniska do Łodzi i stamtąd jakąś przygarnie. Jest mi strasznie szkoda, bo wiem że miałaby dobrze, a z tym oczkiem trudno będzie jej znaleźć domek Quote
Sabina02 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):Hejka - tak - dziekuje bardzo dostalam tego maila :) Poprosilam Paule zeby napisala do tej Pani bo ja mam grype i ledwo siedze :roll: Oj! To szybko nam wracaj do zdrowia, bo pieski Cie potrzebuja...:cool3: Quote
ewatonieja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Rzenia']Ja też pokazałam sunię znajomemu który szuka owczarka. Bardzo mu się podoba i nie przeszkadza mu chore oczko, ale co z tego, jest za daleko:-( W rezultacie powiedział że pojedzie do schroniska do Łodzi i stamtąd jakąś przygarnie. Jest mi strasznie szkoda, bo wiem że miałaby dobrze, a z tym oczkiem trudno będzie jej znaleźć domek to nikt mu psa przywiezc nie może? a jesli sie wybiera do łodzi to niech najpierw sie skontaktuje z wolontariuszami, na pewno mu doradzimy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77826 tu jest lista wolontariuszy w tym ja trzymam kciuki za piekną bezimienną Quote
kon trojanski suwalki Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ewatonieja napisał(a): trzymam kciuki za piekną bezimienną Nie taka znowu bezimnienna ;-) Sunia ma na imie Wilczunia. Pozdrawiam Quote
Sabina02 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Co z ta kobieta z Tarnowa? Jest jakis odzew? Quote
Rzenia Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Trochę boję się w to mieszać, bo znajomemu godziny pracy ulegają zmianie z dnia na dzień. Do Suwałk ma prawie 500km w jedną stronę. Istnieje możliwość że ktoś by ją dowiózł do Warszawy a on stamtąd odebrał. Ale jeśli szef mu zmieni godziny i nie dojedzie to potem będzie na mnie a z sunią co? A znowu namawiać kogoś żeby robił w ciemno 1000km jak ma schronisko dużo bliżej też mi głupio. Nie wiem jak to załatwić. Quote
Sabina02 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ewka, dostalam nastepny e-mail w sprawie Wilczuni. Przeslalam Ci go na skrzynke. Przez jakis czas robilam Wilczuni zwykla aukcje Allegro, a ostatnio zrobilam wyrozniona. Widze ze wyrozniona aukcja i nowe fotki zaczynaja dzialac...;) Quote
kon trojanski suwalki Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Odpowiadam na wszystko cokolwiek trafi do mnie na skrzyneczke. No trzymam kciuki za te wyrozniona aukcje i bardzo CI za nia dziekuje.... Quote
Sabina02 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 kon trojanski suwalki napisał(a):Odpowiadam na wszystko cokolwiek trafi do mnie na skrzyneczke. No trzymam kciuki za te wyrozniona aukcje i bardzo CI za nia dziekuje.... Nie ma za co...:lol: Oby tylko to cos w koncu pomoglo...:lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 PILNE !!!!!!!!!!!!!! Jest osoba chcaca przygarnac Wilczunie - ale jest z Lublina. Ja ze swojej strony bede probowala zalatwic transport do Wawy - a pozniej ta osoba przyjedzie po Wilczunie do Wawy z Lublina - tyle ze ta kobietka moze przyjechac po suczke jedynie w weekend, a ja nie wiem w jaki dzien tygodnia bede mogla zalatwic transport - tak wiec najprawdopodobniej potrzebny bylby tymczas na kilka dzionkow - zeby przetrzymac wilczunie w Wawce a nastepnie oddac w rece nowej wlascicielki. Bardzo prosze - popytajcie ludzi z Wawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------- DT NA KILKA DNI W WAWIE - DLA CUDOWNEJ SUCZYNKI KTORA TAK DLUGO CIERPI W SCHRONISKU ----------------------HELP-------------------!!! --------------------------------------------------------------------- Quote
Agata69 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='kon trojanski suwalki']PILNE !!!!!!!!!!!!!! Jest osoba chcaca przygarnac Wilczunie - ale jest z Lublina. Ja ze swojej strony bede probowala zalatwic transport do Wawy - a pozniej ta osoba przyjedzie po Wilczunie do Wawy z Lublina - tyle ze ta kobietka moze przyjechac po suczke jedynie w weekend, a ja nie wiem w jaki dzien tygodnia bede mogla zalatwic transport - tak wiec najprawdopodobniej potrzebny bylby tymczas na kilka dzionkow - zeby przetrzymac wilczunie w Wawce a nastepnie oddac w rece nowej wlascicielki. Bardzo prosze - popytajcie ludzi z Wawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------- DT NA KILKA DNI W WAWIE - DLA CUDOWNEJ SUCZYNKI KTORA TAK DLUGO CIERPI W SCHRONISKU ----------------------HELP-------------------!!! --------------------------------------------------------------------- Może napisz do Gamoń. Z tego co się zorientowałam to super kobita (a nawet dwie), może pomogą. A kiedy ta pani ma odebrać sunię? Bo ja mam chętną panią na moją sunię tymczasową, też z Lublina. Może by upiec 2 pieczenie przy jednym ognisku? Quote
gwen Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 myślę że trzaba zmienić temat wątku bo tak to raczej nikt sie nie domysli ze potrzebujemy pomoc w transporcie, a w sumie w noclegu... :) Quote
kon trojanski suwalki Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Juz dalam znac dla Emdziolka - ktora zalozyla watek - zeby zmienila tytul. Narazie nie wiem jak z terminami - jak tylko czegos sie dowiem to klikne - tak czy siak musze miec ewentualne DT w Wawce... Quote
gwen Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ja w wawie niwstety nikogo nie znam... :( Ale dużo tu dogomaniaków z wawy więc może ktoś się zlituje i przyjmie sunie na kilka dni?? Quote
kon trojanski suwalki Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Szukamy tymczasu - na kilka dni w zblizajacym sie tygodniu - czwartek, piatek, sobota - w Wawie - bardzo prosze popytajcie znajomych dogomaniakow!!! Quote
*Gajowa* Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jak Wilczunia dogaduje się z sukami ? Mogę zaoferować przetrzymanie jej ale w towarzystwie bardzo spokojnej ONkowatej suni i pod Warszawą. Quote
kon trojanski suwalki Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Boze - dziewczyny - jak ja nie cierpie ludzi!!!!!!!!!!!!!!!! Bylo wszytko zalatwione - transport i dom tymczasowy w Wawce... - do Pani od Wilczuni nie moglam sie dobic w koncu ja dorwalam. Nie chce Wilczuni....................... Nie nie mogla mi wczesniej napisac lampucera jedna ze sie rozmyslila :angryy: - przez caly tydzien stawalam na glowie zeby wszytko dograc - transport i DT - tak zeby tej babce pasowalo. Niektorzy ludzie to taborety - sorki za slownictwo ale kobieta nie miala lat 13 tylko kolo 40 wiec powinna wiedziec co deklaruje mowiac ze na 100 % jest zdecydowana na psa. Ide odreagowac.................:-( Quote
Recommended Posts