Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Darkaa nie widać zdjęcia ...
Wyślij mi na maila to je tu wstawię
Żeby wstawić na forum zdjęcie musisz się zalogować na stronie [url]http://imageshack.us/[/url] i tam wrzucić zdjęcie. Każde zdjęcie ma tam swój adres i ten adres wklejasz w okienko obrazka na forum.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='darkaa']Nie, nie obrażę się :D Płoszka poznała już swoich psich sąsiadów i jeszcze bardziej poprawił Jej się humor ;) Teraz zjadła obiadek i siedzi ze mną w pokoju :)[/QUOTE]

[quote name='zolziatko']Witamy, witamy :)
Ja myślę, że następne zdjęcia będą już takie kanapowe, skoro w takim tempie Płoszka się oswaja :)[/QUOTE]

[quote name='darkaa']Zostanę, zostanę :D Nasza Płoszunia jest taka kochana i w ogóle z godziny na godzinę jest coraz lepiej :loveu:[/QUOTE]

[quote name='AgusiaP']:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::BIG::BIG::BIG:

darkaa witamy Cię serdecznie na Dogo :):):)
Nie masz pojęcia jak nas to cieszy, jak mamy możliwość mieć informacje z pierwszej ręki tu na Dogo:multi::multi::multi:
Koniecznie zostań z nami:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]

Zgadzam się z Agusią w 100%ach. Darkaa witaj serdecznie!!!!!!!!!!

Największa radość jest wtedy, gdy psiak znajduje super dom, a gdy nowa pani/pan dołącza do grona dogomaniaków to już jest pełnia szczęścia:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Wszystkiego dobrego dla Płoszki i jej nowej rodzinki!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Gabi79']Zgadzam się z Agusią w 100%ach. Darkaa witaj serdecznie!!!!!!!!!!

Największa radość jest wtedy, gdy psiak znajduje super dom, a gdy nowa pani/pan dołącza do grona dogomaniaków to już jest pełnia szczęścia:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Wszystkiego dobrego dla Płoszki i jej nowej rodzinki!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Dziękujemy bardzo ;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Oj warto, warto :) Płoszce wspaniały domek się trafił, jest trzecią córeczką, wiec czego można chcieć więcej:cunao::jumpie::jumpie::jumpie:[/QUOTE]

Płoszka już chyba się z nami oswoiła, bo już daje się przytulać, merda ogonkiem, sama przychodzi do głaskania i ładnie chodzi na spacerki po ogródku :D

Posted

[quote name='darkaa']Płoszka już chyba się z nami oswoiła, bo już daje się przytulać, merda ogonkiem, sama przychodzi do głaskania i ładnie chodzi na spacerki po ogródku :D[/QUOTE]

Wspaniale!!!

Posted

[quote name='zolziatko']Rewelacyjne wieści :)
Zmieniam tytuł wątku :D z radością ....[/QUOTE]
:D Mam nadzieję, że Brenka też znajdzie swój domek w jak najkrótszym czasie ;)
Dodam Jej zdjęcie na moim fp na focebook'u, mam jak na razie 86 lajków ale to zawsze coś ;)

Posted

[quote name='darkaa']Płoszka już chyba się z nami oswoiła, bo już daje się przytulać, merda ogonkiem, sama przychodzi do głaskania i ładnie chodzi na spacerki po ogródku :D[/QUOTE]

Darkaa, przyznam szczerze, że jestem w głębokim szoku, że Płoszka tak szybciutko się przed Wami otworzyła, tego się najbardziej obawiałam- że będzie wystraszona, będzie chowała się po kątach, nie będzie dawała się dotykać, ale na szczęście moje czarne scenariusze się nie sprawdziły ;)

[quote name='zolziatko'][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9082/9whs.jpg[/IMG][/QUOTE]

Aż mi się płakać ze szczęścia chce jak patrzę na to zdjęcie!:loveu:

[quote name='darkaa']:D Mam nadzieję, że Brenka też znajdzie swój domek w jak najkrótszym czasie ;)
Dodam Jej zdjęcie na moim fp na focebook'u, mam jak na razie 86 lajków ale to zawsze coś ;)[/QUOTE]

Myślałam, że większy problem będzie ze znalezieniem domku dla Płoszki, bo niewielu ludzi chce adoptować czarne psiaki, a tymczasem Brenka szuka domku już od kwietnia i z ogłoszeń nie ma żadnego odzewu:shake: Dziękuję Ci darkaa za zaangażowanie! :) Tu jeszcze jeden mój podopieczny, który szuka domu: [URL]https://www.facebook.com/events/373205829452379/[/URL] jeśli zechciałabyś i jego wydarzenie udostępnić

[quote name='zozola77']SUPEROWO !!! paula t..widocznie tak miało być...:loveu:[/QUOTE]

Zozola, chyba masz rację....:p

Posted

[quote name='paula_t']Darkaa, przyznam szczerze, że jestem w głębokim szoku, że Płoszka tak szybciutko się przed Wami otworzyła, tego się najbardziej obawiałam- że będzie wystraszona, będzie chowała się po kątach, nie będzie dawała się dotykać, ale na szczęście moje czarne scenariusze się nie sprawdziły ;)

Aż mi się płakać ze szczęścia chce jak patrzę na to zdjęcie!:loveu:

Myślałam, że większy problem będzie ze znalezieniem domku dla Płoszki, bo niewielu ludzi chce adoptować czarne psiaki, a tymczasem Brenka szuka domku już od kwietnia i z ogłoszeń nie ma żadnego odzewu:shake: Dziękuję Ci darkaa za zaangażowanie! :) Tu jeszcze jeden mój podopieczny, który szuka domu: [URL]https://www.facebook.com/events/373205829452379/[/URL] jeśli zechciałabyś i jego wydarzenie udostępnić

Zozola, chyba masz rację....:p[/QUOTE]
Moja mama też jest w szoku :fadein::fadein::fadein:
Nie ma za co, lubię pomagać psiakom :-D:-D:-D Pewnie, że udostępnię ;)

Posted

[quote name='darkaa']Moja mama też jest w szoku :fadein::fadein::fadein:
Nie ma za co, lubię pomagać psiakom :-D:-D:-D Pewnie, że udostępnię ;)[/QUOTE]

Pomaganie uzależnia, dogomania też:evil_lol:

Płoszka wyczuła dobrych ludzi i dlatego tak szybko się otworzyła:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']I ja zaglądam z nadzieją na wieści :)
Choć lepiej już tak darki nie zamęczajmy, bo od nas ucieknie:eviltong:[/QUOTE]
Albo się uzależni jak my:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zolziatko']Jak tam Ploszka się miewa? Grzeczna jest jak zostaje sama? A jak postępy w kontaktach z domownikami?[/QUOTE]
A bardzo dobrze ;) Bardzo jest grzeczna aniołek w psiej skórze :D Już nam bardzo ufa, ładnie chodzi na spacerki, jak nas zobaczy (i nie tylko, bo nawet cały czas) merda ogonkiem, śpi ze mną w pokoju, a jak na nas czeka to też u mnie w pokoju, bardzo chętnie się przytula i w ogóle taka kochana jest i nas słucha :) Teraz właśnie siedzi pod moim biurkiem i obserwuje co robię :P
[quote name='AgusiaP']Też jestem ciekawa :)[/QUOTE]
:D
[quote name='paula_t']I ja zaglądam z nadzieją na wieści :)
Choć lepiej już tak darki nie zamęczajmy, bo od nas ucieknie:eviltong:[/QUOTE]
Eee nie ;) O Płoszce to mogę godzinami rozmawiać :D

Posted

[quote name='zolziatko']Super... Jestęs pewna darkaa, że o tej samej Płoszce mówimy?? :multi:
Bardzo mądra z niej sunia. :))) Wie, że już nie musi się bać :)[/QUOTE]
No pewnie, że tak :D :D :D