zolziatko Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Darkaa nie widać zdjęcia ... Wyślij mi na maila to je tu wstawię Żeby wstawić na forum zdjęcie musisz się zalogować na stronie [url]http://imageshack.us/[/url] i tam wrzucić zdjęcie. Każde zdjęcie ma tam swój adres i ten adres wklejasz w okienko obrazka na forum. Quote
Gabi79 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='darkaa']Nie, nie obrażę się :D Płoszka poznała już swoich psich sąsiadów i jeszcze bardziej poprawił Jej się humor ;) Teraz zjadła obiadek i siedzi ze mną w pokoju :)[/QUOTE] [quote name='zolziatko']Witamy, witamy :) Ja myślę, że następne zdjęcia będą już takie kanapowe, skoro w takim tempie Płoszka się oswaja :)[/QUOTE] [quote name='darkaa']Zostanę, zostanę :D Nasza Płoszunia jest taka kochana i w ogóle z godziny na godzinę jest coraz lepiej :loveu:[/QUOTE] [quote name='AgusiaP']:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::BIG::BIG::BIG: darkaa witamy Cię serdecznie na Dogo :):):) Nie masz pojęcia jak nas to cieszy, jak mamy możliwość mieć informacje z pierwszej ręki tu na Dogo:multi::multi::multi: Koniecznie zostań z nami:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] Zgadzam się z Agusią w 100%ach. Darkaa witaj serdecznie!!!!!!!!!! Największa radość jest wtedy, gdy psiak znajduje super dom, a gdy nowa pani/pan dołącza do grona dogomaniaków to już jest pełnia szczęścia:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Wszystkiego dobrego dla Płoszki i jej nowej rodzinki!!!!!!!!!!!!! Quote
darkaa Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='Gabi79']Zgadzam się z Agusią w 100%ach. Darkaa witaj serdecznie!!!!!!!!!! Największa radość jest wtedy, gdy psiak znajduje super dom, a gdy nowa pani/pan dołącza do grona dogomaniaków to już jest pełnia szczęścia:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Wszystkiego dobrego dla Płoszki i jej nowej rodzinki!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Dziękujemy bardzo ;) Quote
zolziatko Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9082/9whs.jpg[/IMG] Quote
Gabi79 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='zolziatko'][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9082/9whs.jpg[/IMG][/QUOTE] Prześliczne dwie dziewczynki!!!! Płoszko, warto było czekać!!!!!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Oj warto, warto :) Płoszce wspaniały domek się trafił, jest trzecią córeczką, wiec czego można chcieć więcej:cunao::jumpie::jumpie::jumpie: Quote
darkaa Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='AgusiaP']Oj warto, warto :) Płoszce wspaniały domek się trafił, jest trzecią córeczką, wiec czego można chcieć więcej:cunao::jumpie::jumpie::jumpie:[/QUOTE] Płoszka już chyba się z nami oswoiła, bo już daje się przytulać, merda ogonkiem, sama przychodzi do głaskania i ładnie chodzi na spacerki po ogródku :D Quote
Gabi79 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='darkaa']Płoszka już chyba się z nami oswoiła, bo już daje się przytulać, merda ogonkiem, sama przychodzi do głaskania i ładnie chodzi na spacerki po ogródku :D[/QUOTE] Wspaniale!!! Quote
zolziatko Posted November 11, 2013 Author Posted November 11, 2013 (edited) Rewelacyjne wieści :) Zmieniam tytuł wątku :D z radością .... Edited November 11, 2013 by zolziatko Quote
darkaa Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='zolziatko']Rewelacyjne wieści :) Zmieniam tytuł wątku :D z radością ....[/QUOTE] :D Mam nadzieję, że Brenka też znajdzie swój domek w jak najkrótszym czasie ;) Dodam Jej zdjęcie na moim fp na focebook'u, mam jak na razie 86 lajków ale to zawsze coś ;) Quote
zozola77 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 SUPEROWO !!! paula t..widocznie tak miało być...:loveu: Quote
paula_t Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 [quote name='darkaa']Płoszka już chyba się z nami oswoiła, bo już daje się przytulać, merda ogonkiem, sama przychodzi do głaskania i ładnie chodzi na spacerki po ogródku :D[/QUOTE] Darkaa, przyznam szczerze, że jestem w głębokim szoku, że Płoszka tak szybciutko się przed Wami otworzyła, tego się najbardziej obawiałam- że będzie wystraszona, będzie chowała się po kątach, nie będzie dawała się dotykać, ale na szczęście moje czarne scenariusze się nie sprawdziły ;) [quote name='zolziatko'][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/9082/9whs.jpg[/IMG][/QUOTE] Aż mi się płakać ze szczęścia chce jak patrzę na to zdjęcie!:loveu: [quote name='darkaa']:D Mam nadzieję, że Brenka też znajdzie swój domek w jak najkrótszym czasie ;) Dodam Jej zdjęcie na moim fp na focebook'u, mam jak na razie 86 lajków ale to zawsze coś ;)[/QUOTE] Myślałam, że większy problem będzie ze znalezieniem domku dla Płoszki, bo niewielu ludzi chce adoptować czarne psiaki, a tymczasem Brenka szuka domku już od kwietnia i z ogłoszeń nie ma żadnego odzewu:shake: Dziękuję Ci darkaa za zaangażowanie! :) Tu jeszcze jeden mój podopieczny, który szuka domu: [URL]https://www.facebook.com/events/373205829452379/[/URL] jeśli zechciałabyś i jego wydarzenie udostępnić [quote name='zozola77']SUPEROWO !!! paula t..widocznie tak miało być...:loveu:[/QUOTE] Zozola, chyba masz rację....:p Quote
Mysza2 Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Już wszystko wiem od Agusi, że domek Płoszki super:):) Bardzo bardzo się cieszę bo chyba już można :multi::multi::multi: Quote
AgusiaP Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Myślę, że już można :drink1::popcorn::drinking::evil_lol: Quote
darkaa Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='paula_t']Darkaa, przyznam szczerze, że jestem w głębokim szoku, że Płoszka tak szybciutko się przed Wami otworzyła, tego się najbardziej obawiałam- że będzie wystraszona, będzie chowała się po kątach, nie będzie dawała się dotykać, ale na szczęście moje czarne scenariusze się nie sprawdziły ;) Aż mi się płakać ze szczęścia chce jak patrzę na to zdjęcie!:loveu: Myślałam, że większy problem będzie ze znalezieniem domku dla Płoszki, bo niewielu ludzi chce adoptować czarne psiaki, a tymczasem Brenka szuka domku już od kwietnia i z ogłoszeń nie ma żadnego odzewu:shake: Dziękuję Ci darkaa za zaangażowanie! :) Tu jeszcze jeden mój podopieczny, który szuka domu: [URL]https://www.facebook.com/events/373205829452379/[/URL] jeśli zechciałabyś i jego wydarzenie udostępnić Zozola, chyba masz rację....:p[/QUOTE] Moja mama też jest w szoku :fadein::fadein::fadein: Nie ma za co, lubię pomagać psiakom :-D:-D:-D Pewnie, że udostępnię ;) Quote
Gabi79 Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='darkaa']Moja mama też jest w szoku :fadein::fadein::fadein: Nie ma za co, lubię pomagać psiakom :-D:-D:-D Pewnie, że udostępnię ;)[/QUOTE] Pomaganie uzależnia, dogomania też:evil_lol: Płoszka wyczuła dobrych ludzi i dlatego tak szybko się otworzyła:loveu: Quote
zolziatko Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Jak tam Ploszka się miewa? Grzeczna jest jak zostaje sama? A jak postępy w kontaktach z domownikami? Quote
AgusiaP Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='zolziatko']Jak tam Ploszka się miewa? Grzeczna jest jak zostaje sama? A jak postępy w kontaktach z domownikami?[/QUOTE] Też jestem ciekawa :) Quote
paula_t Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 I ja zaglądam z nadzieją na wieści :) Choć lepiej już tak darki nie zamęczajmy, bo od nas ucieknie:eviltong: Quote
Mysza2 Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='paula_t']I ja zaglądam z nadzieją na wieści :) Choć lepiej już tak darki nie zamęczajmy, bo od nas ucieknie:eviltong:[/QUOTE] Albo się uzależni jak my:evil_lol::evil_lol: Quote
darkaa Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='zolziatko']Jak tam Ploszka się miewa? Grzeczna jest jak zostaje sama? A jak postępy w kontaktach z domownikami?[/QUOTE] A bardzo dobrze ;) Bardzo jest grzeczna aniołek w psiej skórze :D Już nam bardzo ufa, ładnie chodzi na spacerki, jak nas zobaczy (i nie tylko, bo nawet cały czas) merda ogonkiem, śpi ze mną w pokoju, a jak na nas czeka to też u mnie w pokoju, bardzo chętnie się przytula i w ogóle taka kochana jest i nas słucha :) Teraz właśnie siedzi pod moim biurkiem i obserwuje co robię :P [quote name='AgusiaP']Też jestem ciekawa :)[/QUOTE] :D [quote name='paula_t']I ja zaglądam z nadzieją na wieści :) Choć lepiej już tak darki nie zamęczajmy, bo od nas ucieknie:eviltong:[/QUOTE] Eee nie ;) O Płoszce to mogę godzinami rozmawiać :D Quote
zolziatko Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Super... Jestęs pewna darkaa, że o tej samej Płoszce mówimy?? :multi: Bardzo mądra z niej sunia. :))) Wie, że już nie musi się bać :) Quote
darkaa Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 [quote name='zolziatko']Super... Jestęs pewna darkaa, że o tej samej Płoszce mówimy?? :multi: Bardzo mądra z niej sunia. :))) Wie, że już nie musi się bać :)[/QUOTE] No pewnie, że tak :D :D :D Quote
Gabi79 Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Ale się cieszę, że Płoszka taka szczęśliwa:multi::multi::multi: Quote
AgusiaP Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Kochana dziewczynka:loveu::loveu::loveu: wie, że w końcu ma swoich ludzi :lol: to i szybciutko się otwiera :lol: Quote
Recommended Posts