Agata69 Posted June 30, 2015 Author Posted June 30, 2015 Wisia, Wisieńka. Maleńka, stareńka myszka. 5 kg czystej psiej miłości i oddania, szczere złoto. Wisia ma już 12 lat. Nie były to raczej dobre lata - sunia jest zaniedbana. Na pewno żyła z człowiekiem , zna dom, schody, klatkę schodową, boi się podniesionej ręki... Najsmutniejsze jest to, że wyłowiono ją w nocy z Wisły. Skąd tam się wzięła? Patrząc na jej zaniedbane, małe ciałko nasuwa się podejrzenie, że zrobił to jej pan żeby pozbyć się problemu... Jaka jest Wisia? Przekochana. Nie ma już wszystkich zębów, w tym jednego kła, języczek więc układa się po jednej stronie mordki. Piszczy z radości jak myszka na widok opiekuna. Ładnie je wszystko co dostanie. W domu cichutka i czysta, najczęściej śpi zwinięta w kłębek pod kocykiem. Na spacerach żwawa i radosna. Dogaduje się z innymi psami lale potrafi przypilnować swojej miski. Uwielbia głaskanie i przytulanie. Ma śliczne czarne oczy, którymi mądrze i z miłością patrzy na człowieka. Bardzo chcemy domu dla tej wyjątkowej skrzywdzonej suni. Ona bardzo ufa człowiekowi, mimo, że dawno to zaufanie zostało zawiedzione. Osobie, która ja przygarnie Wisia da wiele radości. Kto pokocha Wisię? Kontakt: 509 727 921 +2 Quote
asiuniab Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 cudna Wisła, nie dość że czarna, to staruńka, czyli cała w moim typie Quote
bela51 Posted July 1, 2015 Posted July 1, 2015 Dawno nie zaglądałam do Was, ale czas mi przecieka przez palce. Siedze na walizkach bo jutro wyjeżdżam i w tam zwanym miedzydzasie walcze z wielkim bazarem fony. Prosze o podnoszenie w czasie mojej nieobecnosci, bo za internet na zadupiu nie ręczę. Quote
Agata69 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Wiśke odwiozłam na usuwanie zębów. Nie wiem czy cos jej zostanie, bo w paszczy ma zaledwie kilka i to w strasznym stanie. Po południu jade na wies z cała bandą. trzymajcie za mnie kciuki zebym nie zwariowała. Quote
Agata69 Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Aha, z internetem będzie kłopot, zostanie mi tylko wiejska biblioteka . Quote
Agata69 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Dziewczyny, szczęśliwie jestem na wsi. Ze mną Wisia i resztavpiej bandy. czekamy na dom dla Wisi. Aha, zrobiłam jej porzadek w paszczy - poszło do śmieci 8 zgniłych zębów. Teraz jeszcze trzeba usunąć guza. mała ma się dobrze. Będzie mnie mało, ale czasami sie odezwę. Quote
Agata69 Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 I pozdrowienia z mojej wiejskiej "posiadłości" (he, he). Letniskowe dzieci stworzyły swój regulamin. Bardzo proszę znajomych i całą resztę o szczególowe zapoznanie sie i zastosowanie. Zwłaszcza jeśli chodzi o pkt 3, ustęp dotyczący CHUMORU. Quote
jola&tina Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 To dobrze, że dobrze i dobrze, że się odezwiesz. Ale BTW - co to się dzieje z nauczycielami, nawet na wakacje wyjeżdżają z tablicą ( i z kredą) :) Quote
malagos Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Regulamin rewelacyjny! Chumory zapewne też! Jak jeżdżę na szkolenia, to właśnie spisujemy taki kontrakt, by było jasne, co komu wolno :) Quote
Agata69 Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Porządek musi być. W ogóle dzieci są świetne. Nie marudzą, zajmują się sobą. Podglądają wieśniaków który jak traktuje psa. Jak trzeba niosą jedzenie psom i kotom 'gospodarzy'. Ja codę po drodze a za mną psy wszystkich właścicieli. Normalnie Villas Wole ta w wersji S. Quote
Agata69 Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 Astor pojechał do Gity do Rokitna, tam gdzie kiedyś Starek. Już dziś był u weta a na jutro ma umówiony zabieg. Prawdopodobnie usunięcia wszystkich zębów, bo ich stan jest straszny. Dostał już leki na wątrobę i specjalną karmę. Teraz będzie juz tylko lepiej. Quote
bela51 Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Pozdrawiam Was serdecznie :) Ciagle jestem w górkach, ale internet mam taki, ze pisanie doprowadza mnie do szału !!!!!!!!! Quote
Agata69 Posted July 10, 2015 Author Posted July 10, 2015 Ale lato! U nas 13 stopni. Wisia włożyła sweter lalki. Astor ma usuniete wszystkie zęby, oprócz 2. jest dobrze, 1 Quote
mar.gajko Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Cieszymy, że u Was dobrze i miło. Pozdrawiamy wakacjowiczów. Quote
Agata69 Posted July 12, 2015 Author Posted July 12, 2015 Tofiś nie żyje. Nerki stanęły. Ale warto było dla tych 3 miesięcy. Odszedł zadbany i ma nadzieję kochany. Quote
jola&tina Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Tofiś nie żyje. Nerki stanęły. Ale warto było dla tych 3 miesięcy. Odszedł zadbany i ma nadzieję kochany. Smutno Tofiś to ten uciekinier? Quote
mar.gajko Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Zawsze smutno. Ale nie w schronie, nie sam. Quote
bela51 Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Przykro mi bardzo z powodu Tofisia :( Współczuje :( Quote
Agata69 Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Zuza, sunia z krzaków co lała krwią, ma dom. dzisiaj poznałam pania i pana. Jutro umowa i sunia pojedzie do nowego życia. Quote
Agata69 Posted July 14, 2015 Author Posted July 14, 2015 Jeszcze nie. państwo to bliska rodzina jednego z naaszych weterynarzy. Sterylka będzie za około 2 tygodnie. Quote
Recommended Posts