AMIGA Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Hala napisał(a):Amiga..nie można powiedzieć żeby Tija siedziała za kratami. One często sątam po prostu luzem puszczone. Tak mi się po prostu napisało, bo chciałam przeciwstawić świat w towarzystwie kochających lusdzi ze światem schroniskowym :p Quote
kaLOlina Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ja jestem dobrej mysli-Tija szybko znajdzie domek;) Quote
kaLOlina Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 hala to kiedy jedziemy???? nie dzwonie bo telefon mi zablokowali...grrr Quote
AMIGA Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 KaLOlino - a co Ty masz za plagi egipskie?Internetu nie masz, telefon zablokowany????:placz: Ja też mam nadzieję, że Tija szybko znajdzie domek :loveu: Quote
kaLOlina Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ja sobote mam chyba wolna..telefon nie zaplacony bo krolik choruje i zjada mnie finansowo a musze miec rezerwe..do tego urodziny TZta-kupilam whiskey ktora sama sie upilam... i komunia...od rozicielki ciagnac nie chce i nie moge:( TZ nie da bo wie ze musze isc na operacje i mowi ze najpiew pojde a pozniej da kase:( a ja nie pojde bo sie boje... to moze juz w sobote poznam Tije;) Quote
AMIGA Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Aż Ci KaLOlina zazdroszczę, że zobaczysz "na żywo" Tiję :p Quote
kaLOlina Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 halu sprawa wyglada tak-do czerwca trzymam miejsce dla boksi 'tak na wszelki'...pozniej jestem wolna o ile Tija nie bedzie miala juz domku lub do mnie nie przylezie cale stado psow... tylko bardzo zle u mnie z finansami ostatnio...od piatku szukam lepszej pracy...Andego nie chce obarczac-sama wiesz-placi kupe kasy na remont ja sie nic nie dokladam... wiec jesli udaloby sie zorganizowac jakas kase?? ale to dopiero w czerwcu... a tel-ja nie moge dzwonic-wczoraj wylaczyli...ale do mnie mozna;) hie hie Quote
Hakita Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Może to szczęście dopiero przyjdzie...:cool3: Tija do góry!!! :multi: Quote
AMIGA Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 A jak wygląda allegro Tiji??? Czy ktokolwiek sie nią w ogóle interesuje?? Quote
Hakita Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 AMIGA napisał(a):A jak wygląda allegro Tiji??? Czy ktokolwiek sie nią w ogóle interesuje?? Toż to kochane Cioteczki ja pisałam, że jak na razie jeden obserwator jest!!! ;) Quote
AMIGA Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Hakita - ja to czytałam, ale miałam nadzieję, że "sytuancja" się może poprawiła:-( Quote
AMIGA Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Halu, ja dostałam kilka zdjęć prosto ze schroniska, ale podejrzewam, że to też są zdjęcia robione przez Ciebie Quote
kaLOlina Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 wiec niestety halu zis razem nie pojechalsymy ale jeszcze bedzie czas:) krolik jednak po zabiegu- JE SAM!!!! jupijajej... Quote
Hakita Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Cioteczki kochane, na razie na allegro cały czas bez zmian...:-( Halu, a może ktuś się odzywał??? :cool3: A jak nie, to napewno wkrótce się odezwie!!! :diabloti: Quote
Hakita Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hala napisał(a):Nikt nie dzwonił..nikt nie pytał.... :-( Echhh...to taka cisza przed burzą napewno!!! :diabloti: Quote
AMIGA Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Nie wytrzmam - taka śliczna sunieczka i taka młodziutka! Wydawałoby się, że natychmiast ją ktoś pokocha!!! Ale co się odwlecze, to nie uciecze :p Quote
AMIGA Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Nikt tutaj nawet do Tijusi nie zagląda :shake: Tija - piękna pogoda dzisiaj, ciekawe czy ktoś cię dzisiaj odwiedzal??? Quote
ellfica Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Kochana cioteczka Hala zabrała nas jakiś czas temu z sobą do Obornik. Widziałam Tiję. To piękna, młoda Sunia ! Byłam pewna, że szybciutko znajdzie się dla Niej odpowiedni domek. No ale to niestety chyba nie takie proste ... :shake: Trzymam mocno kciuki za Tiję i wierzę, że ta piękna i pełna życia sunia szybko znajdzie wymarzony domek ! Quote
AMIGA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja to zrobię, tylko stale mam tak przeokropnie mało czasu! :-( Quote
AMIGA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No właśnie - teraz mam dwa żebraczki do pieszczotek. Stale mam obie ręce zajęte :crazyeye: Quote
Hakita Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Halu, Tija ma cały czas allegro...tylko obserwator, który był zniknął...:placz: Powiedzcie może, co zmienić, to zmienię...;) Tijusia kochana, gdzie to Twoje szczęście??? :cool3: Quote
Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Tijusiu!!! :loveu: Halu, wracaj bo właśnie dziś allegro TIJI się skończyło. Chcę wystawić ponownie, tylko mam pytanie, czy cuś zmieniamy??? :cool3: Quote
Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 OK, to czekam na dalsze wskazówki. ;) Ale z tą wizytą przedadopcyjną to nie wiem, ja bym zostawiła. :roll: Quote
Recommended Posts