Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala napisał(a):
Amiga..nie można powiedzieć żeby Tija siedziała za kratami. One często sątam po prostu luzem puszczone.

Tak mi się po prostu napisało, bo chciałam przeciwstawić świat w towarzystwie kochających lusdzi ze światem schroniskowym :p

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

KaLOlino - a co Ty masz za plagi egipskie?Internetu nie masz, telefon zablokowany????:placz:
Ja też mam nadzieję, że Tija szybko znajdzie domek :loveu:

Posted

ja sobote mam chyba wolna..telefon nie zaplacony bo krolik choruje i zjada mnie finansowo a musze miec rezerwe..do tego urodziny TZta-kupilam whiskey ktora sama sie upilam... i komunia...od rozicielki ciagnac nie chce i nie moge:( TZ nie da bo wie ze musze isc na operacje i mowi ze najpiew pojde a pozniej da kase:( a ja nie pojde bo sie boje...
to moze juz w sobote poznam Tije;)

Posted

halu sprawa wyglada tak-do czerwca trzymam miejsce dla boksi 'tak na wszelki'...pozniej jestem wolna o ile Tija nie bedzie miala juz domku lub do mnie nie przylezie cale stado psow...
tylko bardzo zle u mnie z finansami ostatnio...od piatku szukam lepszej pracy...Andego nie chce obarczac-sama wiesz-placi kupe kasy na remont ja sie nic nie dokladam...
wiec jesli udaloby sie zorganizowac jakas kase?? ale to dopiero w czerwcu...
a tel-ja nie moge dzwonic-wczoraj wylaczyli...ale do mnie mozna;) hie hie

Posted

AMIGA napisał(a):
A jak wygląda allegro Tiji??? Czy ktokolwiek sie nią w ogóle interesuje??

Toż to kochane Cioteczki ja pisałam, że jak na razie jeden obserwator jest!!! ;)

Posted

Cioteczki kochane, na razie na allegro cały czas bez zmian...:-(
Halu, a może ktuś się odzywał??? :cool3:

A jak nie, to napewno wkrótce się odezwie!!! :diabloti:

Posted

Nie wytrzmam - taka śliczna sunieczka i taka młodziutka! Wydawałoby się, że natychmiast ją ktoś pokocha!!!
Ale co się odwlecze, to nie uciecze :p

Posted

Kochana cioteczka Hala zabrała nas jakiś czas temu z sobą do Obornik. Widziałam Tiję. To piękna, młoda Sunia ! Byłam pewna, że szybciutko znajdzie się dla Niej odpowiedni domek.
No ale to niestety chyba nie takie proste ... :shake:

Trzymam mocno kciuki za Tiję i wierzę, że ta piękna i pełna życia sunia szybko znajdzie wymarzony domek !

Posted

Halu, Tija ma cały czas allegro...tylko obserwator, który był zniknął...:placz:
Powiedzcie może, co zmienić, to zmienię...;)

Tijusia kochana, gdzie to Twoje szczęście??? :cool3:

Posted

Witaj Tijusiu!!! :loveu:

Halu, wracaj bo właśnie dziś allegro TIJI się skończyło. Chcę wystawić ponownie, tylko mam pytanie, czy cuś zmieniamy??? :cool3: