Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tija śpij dobrze i niech ci się przyśni jakiś fantastyczny dom z wielkim wspaniałym ogrodem, gdzie będziesz sobie biegać i szaleć i gdzie poznasz co to miłość człowieka :p

Posted

Mam świetny pomysł ! :diabloti: Może podrzucimy Tiję KaLOlinie na tymczas? Ona ma taką szczęślwą rękę do adopcji :diabloti: :diabloti:

Posted

Amiga zamilkła, bo się wybrała na ostatnią możliwą w najbliższym czasie wycieczkę za miasto, bo od jutra będzie miala na tymczas małego biednego Bono z Ostródy.
A KaLOlina ma narazie na tymczas jakąś bokserkę, więc przez jakiś czas nie może mysleć o wzięciu drugiego pieska. Ale widziała wątek Tiji i się rozczuliła nad młodą:loveu:

Posted

Nie ma za co dziękować, oby domek się znalazł...:loveu:
Jak na razie niestety nikt nawet nie obserwował...:-(
Ale nie załamujmy się, domek się znajdzie!!! Napewno!!! Musi!!!

Posted

hala!!!!!!!!!!!!!!ja gg nie mam od nie wiem jak dawna!!!!! ponad tydzien nie odbieram nic na gg bo nie mam u siebie internetu-korzystam 'po znajomych' na szybcika i nie instaluje swojego gg...wiec nic ie odebralam jeszcze:):):)!!!!!

Posted

Witaj Tijuniu - popatrz, słoneczko świeci, świat jest na wiosnę taki piękny! Napewno i twój świat niedługo zrobi się piękniejszy:p Napewno przyjdzie ktoś. kto odmieni twój światek za kratami na piękny świat na wolności :p