AMIGA Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Co się dzieje, że tak posty znikają???????????? Tija, nie możesz tak broić, bo się nowe domki Ciebie wystraszą :evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Ja się tu wpisywałam dwa razy dzisiaj rano i żadnego mojego postu nie ma!!! Quote
Hakita Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 TIJUSIA piękna, stęskniłam się za Tobą...:loveu: Co się dzieje z tą dogomanią??? Masa postów poznikała...:angryy: Quote
AMIGA Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Tija śpij dobrze i niech ci się przyśni jakiś fantastyczny dom z wielkim wspaniałym ogrodem, gdzie będziesz sobie biegać i szaleć i gdzie poznasz co to miłość człowieka :p Quote
Hakita Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dzień dobry przepiękna TIJUSIU...:loveu: Do końca allegro jeszcze 3 dni, ale jak na razie żadnych obserwatorów niestety...:roll: Quote
AMIGA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Tija wracaj na góre :p Dziewczynko musisz sie pięknie prezentować, żeby ktoś się w tobie zakochał. To tylko kwestia czasu. :p Quote
AMIGA Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Mam świetny pomysł ! :diabloti: Może podrzucimy Tiję KaLOlinie na tymczas? Ona ma taką szczęślwą rękę do adopcji :diabloti: :diabloti: Quote
AMIGA Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Powiem, powiem :multi: Ona przecież rozgląda się za nowym zadaniem :evil_lol: Tylko czy myślisz, że mogę się odważyć??? Quote
Hakita Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dzień dobry Piękna...:loveu: Ale tu Cioteczki spiskują...:evil_lol: Quote
AMIGA Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Amiga zamilkła, bo się wybrała na ostatnią możliwą w najbliższym czasie wycieczkę za miasto, bo od jutra będzie miala na tymczas małego biednego Bono z Ostródy. A KaLOlina ma narazie na tymczas jakąś bokserkę, więc przez jakiś czas nie może mysleć o wzięciu drugiego pieska. Ale widziała wątek Tiji i się rozczuliła nad młodą:loveu: Quote
Hakita Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Wystawiłam TIJUSIĘ ponownie na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=192553593 Oby tym razem się udało...:loveu: Quote
AMIGA Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Hakita, a czy ktokolwiek się Tijusią interesował w allero? Taka piękna i wesoła sunieczka!!!! Quote
Hakita Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Nie ma za co dziękować, oby domek się znalazł...:loveu: Jak na razie niestety nikt nawet nie obserwował...:-( Ale nie załamujmy się, domek się znajdzie!!! Napewno!!! Musi!!! Quote
AMIGA Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 No wiem, wiem, w dodatku wszystkie pzepiękne i wszystkie potrzebują nagląco pomocy!!! Quote
kaLOlina Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 slyszalam ze cos tu kombinujecie;) łe haha a ja prawdopodobnie domek bede miala wolny-bo moze moze boksie znalazla domek;) Quote
AMIGA Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 KaLOlino - kombinujemy wszystkie chyba to samo :evil_lol: Quote
kaLOlina Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 hala!!!!!!!!!!!!!!ja gg nie mam od nie wiem jak dawna!!!!! ponad tydzien nie odbieram nic na gg bo nie mam u siebie internetu-korzystam 'po znajomych' na szybcika i nie instaluje swojego gg...wiec nic ie odebralam jeszcze:):):)!!!!! Quote
AMIGA Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witaj Tijuniu - popatrz, słoneczko świeci, świat jest na wiosnę taki piękny! Napewno i twój świat niedługo zrobi się piękniejszy:p Napewno przyjdzie ktoś. kto odmieni twój światek za kratami na piękny świat na wolności :p Quote
Hakita Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 TIJUNIA do góry kochana Psinko!!! :loveu: Jest jeden obserwator!!! Trzymamy kciuki!!! Quote
Recommended Posts