Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Hala napisał(a):Ania...napiszesz, że wizyta przedadopcyjna..i zadzwoni ktoś do kierownika i też zrobi duże oczy, że co to niby takiego jest? I co wtedy? No dobra, ale rozumiem, że w tej sytuacji kierownictwo wie o tych aukcjach??? :razz: Jeżeli wie, to może też wiedzieć o takiej wizycie (i tu już nic dziwnego) i jak to będzie w naszych rejonach, to nie problem, żebyśmy odbyły taką wizytę, a jeżeli gdzieś dalej to napewno dogomaniacy nam pomogą...;) Quote
AMIGA Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ja się osobiście pytałam przed tym, jak zostalam "wirtualną mamuśką" Tiji w schronisku czy mogę zrobić Tiji wątek w dogo i dawać ogłoszenia. I dostalam na to zgodę. Quote
Hala Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Ania, masz rację..ale pomysl. Jeśli dajesz namiary na schronisko, to każdy może sietam udać, bez pytania mnie o zdanie. Zobacz jak było z Kleksem. To z dogo siędowiedziałam, że został adoptowany. :mad: Quote
Hakita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 OK, nie ma problemu. Jeżeli będziemy podawać namiary schroniska, to inna rzecz. Nie pomyślałam...:roll: Prawda, każdy może przyjechać bez czyjejkolwiek zgody. Już sobie to odnotowałam, żeby to wykreślić. Czekam na dalsze info, ew. fotki. Za chwilę wyjeżdżam i już nie będzie mnie przy necie, więc zajmę się tym jutro. Quote
kaLOlina Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 lahahaha nie zepsuta mam kurcze klawiature grrrrr znaczy sie nie ja ale mili ludzie u ktorych przesiaduje na necie... Quote
AMIGA Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wysłałąm Hakicie kilka zdjęć Tiji, które dostałam bezpośrednio ze schroniska, ale nie wiem, czy one będą dobre do ogłoszeń, bo wszystkie pokazują Tiję za kratkami :-( Quote
AMIGA Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jedno jest takie wzruszające, gdzie Tija wystawia nochalka poza kratki :shake: Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witajcie Cioteczki...i Tijusiu...:loveu: Tak, tak Kochane wstawie z tych fotek jakąś, ale czekam na dane Pani Oli i cuś nie mogę się doczekać...:mad: A allegro już mi sygnały wysyła, jak to możliwe, że Tija jeszcze nie wystawiona!!! Quote
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 wlasnie Tija musi byc na allegro i alegtarce!! to podstawa!! zdjecie z pycholem w kratach lapie za serducho!! Quote
AMIGA Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ja wprawdzei też jestem Ola, ale to nie moje dane mają być tam umieszczone. Haluuuuuuuuuuuuuu pliiissss:p Quote
Hakita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 TIJA na allegro Kochani: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=196730703 Oby ta aukcja była szczęśliwa...:loveu: Quote
kaLOlina Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 sliczna aukcja... ale Hakitko trudna ja znalezc... trzeba by w tytule wpisac slowo 'pies' bo jak wpisujesz w wyszuiwarce to Tija 'nie wyskakuje'...a ludzie tak najczesciej szukaja... moze- Poznan-pies sliczna mloda suczka Tija...czeka... sama wiem ze nazwa miejscowosci przyciaga-tym, bardziej ze malo jest ofert z poznania... to tylko takie moje luzne uwagi...zaraz jej skoczy ogladalnosc-zobaczysz... Quote
Hakita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 kaLOlina napisał(a):sliczna aukcja... ale Hakitko trudna ja znalezc... trzeba by w tytule wpisac slowo 'pies' bo jak wpisujesz w wyszuiwarce to Tija 'nie wyskakuje'...a ludzie tak najczesciej szukaja... moze- Poznan-pies sliczna mloda suczka Tija...czeka... sama wiem ze nazwa miejscowosci przyciaga-tym, bardziej ze malo jest ofert z poznania... to tylko takie moje luzne uwagi...zaraz jej skoczy ogladalnosc-zobaczysz... Ja nie wiedziałam, że w tytule cuś trzeba zaznaczyć, żeby było lepiej...:shake: Człowiek całe życie się uczy!!! ;) Już zmieniłam: :cool3: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=196730703 Quote
kaLOlina Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ja doszlam do tego mozolnie- po prostu nikt ze znajomych i rodziny nie mogl znalezc Micha i pozniej sie okazalo dlaczego;) Quote
AMIGA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Hakita :sweetCyb: :klacz: :Rose: Czy Tijusia ma może jakiegoś obserwatora? Quote
Hakita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 AMIGA napisał(a):Hakita :sweetCyb: :klacz: :Rose: Czy Tijusia ma może jakiegoś obserwatora? Kochani, Kochani!!! Nie było mnie troszkę, a TIJUSIA ma obserwatora!!! :multi: Oby to był ten jedyny, ukochany...:loveu: Quote
AMIGA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ojeeeej, OBY OBY OBY. Może wreszcie dziewczynka trafi do wspaniałego domku!!! A po czym się wie, że jest jakiś obserwator? Ja tam dzisiaj wchodziłam raz na Tijusi allegro, ale nie wiedzialam jak mam to sprawdzić. Czy może to może widzieć tylko "sprzedający"? Quote
kaLOlina Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 tak-tylko jako sprzedajacy:) tija-prosze prosze... Quote
AMIGA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Dzięki KaLOlino za informację. Tijusia - pewnie już sobie śpisz spokojnie. Miejmy nadzieję, że jutro, czy całkiem już niedługo zasniesz w nowym, szczęśliwym i kochającym domku Quote
Hakita Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dzień dobry słodka Psinko...:loveu: KaLOlina mnie ubiegła z odpowiedzią. ;) Na razie nic się nie zmieniło, staram się na bieżąco Was kochane Cioteczki informować. ;) Może ten jeden, to ten jedyny??? :razz: Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A co tu taka cisza??? :mad: Do góry TIJA!!! :multi: Quote
Recommended Posts