Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wczoraj rozmawiałam z p. Anią - odezwała się firma z Łodzi, że szykuje już ortezę.
Pani Ania sporo opowiadała mi o tej ortezie, jak to będzie wyglądać, ale myślę, ze więcej dowiem się na miejscu, bo 20 będę u Rumby:multi:
Wyściskam ją od wszystkich Cioteczek i wypytam o szczegóły ortezy i wózeczka:)

Rumba wróciła z parodniowego wypoczynku; podobno zachwycona była górami, szalała, spacerowała:lol:.

Posted (edited)

Firma z Łodzi przysłala fakturę - jutro wrzucę na wątek - otreza juz gotowa i bucik również:)
Jak pospieszą się z wysyłką to zobaczę cały sprzęt w niedzielę:)

Edited by Tola
Posted

Byłam w niedziele u Rumby - wygląda wspaniale:)
Byłam świadkiem jej szaleństw w ogrodzie.
Porobiłam trochę zdjęć, ale dzisiaj nie dam rady wstawić.
Paczka z orteza jeszcze ni przyszła, ale na pewno lada chwila dojdzie.

Posted

Rumba biega po ogrodzie jak torpeda; tak śmiga, ze trudno było zrobić zdjęcia.
Ale wyraźnie widać to jej skrzywienie na jedna stronę.
Mam nadzieje, ze orteza i but w jakiś sposób to wyrównają.
Rumba obszczekała nas na przywitanie, ale zaraz potem poznała, bo już tylko tuliła się i prosiła o głaski:loveu:
A p. Anię wpatrzona jak w najukochańszą pancię na świecie:p

Posted

Rumba jest naprawdę szczęśliwa ! Jej pysio wciąż się śmieje ! Mimo chorej łapki szaleje po ogrodzie, no i faktycznie wpatrzona jest w swoją panią. A przy tym wszystkim jest piękna !!!

Posted

Mam jeszcze jedną wspaniała wiadomość - miłość Rumby jest w pełni odwzajemniona, będziemy podpisywać umowę adopcyjną, a to znaczy, ze Rumba ma dom na zawsze:multi::multi:

Posted

Tola napisał(a):
Mam jeszcze jedną wspaniała wiadomość - miłość Rumby jest w pełni odwzajemniona, będziemy podpisywać umowę adopcyjną, a to znaczy, ze Rumba ma dom na zawsze:multi::multi:

Marzyłam o tym, żeby tam została !!! Fantastycznie !!! Teraz tylko dużo zdrówka i nadrabiaj suniu stracony czas !!!:klacz:

Posted

Wspaniała wiadomość :)
na zdjęciach widać, że Rumba szczęśliwa, w oczach czai się błysk radości, jakiś chochlik, faktycznie ona odmłodniała :)
Wygląda pięknie :loveu:
powodzenia suniu :)