Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę się bardzo, od razu tamci mi się nie podobali, targowali się o cenę psa jak na arabskim rynku, chcieli od razu dwa onki suke i psa i oba za 100 zł, a nie po 70 bo biorą hurtem...

Posted

A więc dzwoniłam dziś do nowych właścicieli Jadzi :) Nie mamy o co się martwić, a raczej możemy cieszyć, bo trafiła naprawdę do wspaniałego domciu!!!:multi:
Jadzia zamieszkała w Łaziskach Górnych, mieszka w domu z ogrodem, jednak większość czasu jest w domu, wychodzi tylko jak chce na ogród, a potem z powrotem :) Państwo kupili jej posłanie jednak woli leżeć na podłodze nie w nim :D W ogóle adoptowali ją starsi synowie tych Państwa ale oni mieszkają jeszcze z rodzicami z tego co zrozumiałam, czyli na razie ma 4 osobową rodzinkę, ale potem jak coś ma zostać w tym domku - z rodzicami :) Pan był bardzo miły i chętnie opowiadał o Jadzi :) Podobno jest bardzo grzeczna, cichutka i jest okropnym pieszczochem :) Ma jechać niedługo do weterynarza na odrobaczenie i ogólną kontrolę :) Państwo mieli już kiedyś psa ze schroniska w Rybniku bodajże - boksera adoptowali go jak miał jakieś 7 lat, był z nimi dokładnie cztery... Także Państwo mają już doświadczenie. Jadzia ponoć szczeka już na obcych więc troszkę broni domku :) Na łóżko dalej nie wchodzi, apetyt ma duży więc pewnie szybko przytyje. Wysłałam maila więc pewnie za jakiś czas dostanę zdjęcia :)
Aha Państwo jak jechali do schroniska to nie mieli wybranego psa :D Po prostu się im bardzo spodobała i urzekła :)

• 2 months later...
Posted

Od Jadzi mam w sumie stałe wieści, Pan co jakiś czas przysyła mi maile ale ostatnio dostałam też zdjęcia. Niestety wiadomości nie są do końca dobre, ponieważ Jadzia/Klara lubi sobie czasem uciec przez ogrodzenie (które wydaje się naprawdę solidne) i potem Państwo gonią ją po okolicy na szczęście zawsze udaje ją się szybko złapać albo sama po prostu zawraca pod dom. Teraz niestety już nie może przebywać tyle na ogrodzie, raczej czas spędza w domu no chyba, że ktoś jest na ogródku to może sobie siedzieć, bo Państwo boją się, że znów zwieje. Cieszę się bardzo, że trafiła do tak dobrego domku, bo nie wiem, czy ktoś inny miał by tyle cierpliwości... Poza tym spisuje się bez zarzutów, jest bardzo grzeczna, w domu sama może zostawać bez problemów, przytyła troszkę ale Państwo trzymają linię Jadzi/Klary :D

A teraz zdjęcia :)