Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tutaj nowe wieści od Jadzi/Klary:

"A witam Panią bardzo serdecznie. Piesek powiem Pani miał kilka przygód. W lipcu, w czasie kiedy nie było mnie w Polsce uciekła z domu. Rodzice zadzwonili do mnie po fakcie i niewiele dalo sie zrobic. Okazało sie po czasie że trafiła do schroniska w Rudzie Śląskiej. Postanowiliśmy ją z niego zabrać, więc po kilku tygodniach nieobecności Klara wróciła do domu. Tak jak mowie, pies nie daje o sobie zapomnieć. Całe szczęście ze tak sie skończylo. Po tej przygodzie zaczipowaliśmy ją oraz kupiliśmy wisiorek do obroży z numerami telefonu tak żeby osoba która znajdzie psa mogła się z nami skontaktować. Breloczek już się przydał, ponieważ ostatnio Klara postanowiła pomimo naszych starań wykopać dziure pod płotem i uciekła na nasz miejski stadion. Pech chciał ze był rozgrywany wtedy mecz i Klara łapała piłki. Ktoś złapał psa przeczytał nr telefonu i zadzwonil także tym razem sie jej upiekło. Ogólnie coż.... Fajny pies ale jak sama Pani widzi ucieczki ma we krwi."

Cieszę się, że Klara trafiła na takich ludzi, bo nie wiem, czy ktoś miał by do niej tyle cierpliwości.
Najgorsze jest to, że jestem przekonana, że ma tam dobrze, a one ciągle chce uciekać... :(