Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mala miala dzis trafic na tymczas do pewniej pani (od znalezionego Rokiego;) ), ale w nocy okocila jej sie kotka i jest bardzo nerwowa, wiec Kaska spi sobie kolo mnie. Maz odgrazal sie, ze po Czekoladce nie wezmiemy juz zadnego psa na tymczas (bo skonczylo sie to tak, a nie inaczej:-( i mowil, ze mamy juz nauczke), ale jak wrocil dzis ze szkolenia i przywitaly go trzy psy zamiast dwoch zapytal tylko "co to?" i ja wyprzytulal:) Wiecie - obiad przygotowany, w domu posprzatane, siuski wyscierane...nie mial sie do czego przyczepic;)
Ale do czwartku musimy jej juz cos znalezc "na bank", bo wyjezdzamy na tydzien, a nasze psy jada do "babci" (czyli mojej mamy) i nie moge jej zawiezc kolejnego, bo w sumie miala by juz ich 5.

Posted

aga-ta - przeczytajcie sobie wątek meli z ostrowca w dt na krzemionkach w krakowie - w ciagu 4 dni uciakła juz dwa razy i tylko cudem udąło sie ja odnaleźc (właśnie drugi raz ucikła dzisiaj - na szczescie ze smycza - i zaczepiła ta smyczą o korzeń - inaczej dałaby dyla zupełnie)..
powiedz mezowi, ze takie rzeczy sie zdarzaja przecież - a szczeniaczki na pewno nie uciekaja z domów tymczasowych..:loveu:

Posted

Agatko, szczeniak jakby był w schronie to poszedł by na stówe ...duzo ludzi pyta o szczeniaki :(
Najlepiej zawieść małą do schroniska, one tam mają cieplutki box i kołderki, nie będzie jej źle, a domek znajdzie migiem

Posted

Asior napisał(a):
Agatko, szczeniak jakby był w schronie to poszedł by na stówe ...duzo ludzi pyta o szczeniaki :(
Najlepiej zawieść małą do schroniska, one tam mają cieplutki box i kołderki, nie będzie jej źle, a domek znajdzie migiem

moze nawet przyjda do schroniska ci sami ludzie co dzwonili po programie...:shake:

Posted

AniaB napisał(a):
...powiedz mezowi, ze takie rzeczy sie zdarzaja przecież - a szczeniaczki na pewno nie uciekaja z domów tymczasowych..:loveu:

i wlasnie dlatego Kaska jeszcze u nas jest;)

Posted

Sama nie wiem... :shake: , ja od czwartku mam TŻta i pewnie pojedzie dopiero po weekendzie majowym. Może faktycznie schronisko a ja zaraz po jej wydaniu sprawdzę domek.

Posted

niestety nie ma takiej opcji, zebym mala odwiozla do schroniska:shake:

No nie wierze, ze nikt nie chce miec malego tajfunka w domu, ktory wejdzie na lawe, sciagnie gazety i porozszarpuje po calym mieszkaniu, a potem je zasika:evil_lol: Kto sie skusi?:cool3:

Posted

Agatko, ale naprawde szczeniaki tam nie sa dłuzej niż 2-3 dni...w niedziele jest dzien otwarty jeśkli nie chcesz jej oddawać to przyjdx z nią tyklko do schroniska, i ktos napewno ja weźmie

Posted

Agaty w niedziele nie bedzie juz w Krakowie...trzeba mala gdzies do czwartku ulokowac..ale ja Ja rozumiem..tem bym nie potrafila oddac do schrosnika..ja rozumiem wszystkie za...ale...

Posted

Mała jest u mnie od trzech godzin, a ja dopiero teraz dowiedziałam się, jak ma na imię.;) Odpoczęłam dwa dni od adopcji Bobika (rewelacyjnej-dzisiaj dzwoniłam) i mam malucha. Oczywiście muszę oddzielać od Gerdy, ale z kicią i Ozzim mała bawi się cudnie. Szukajmy super domu.

Posted

szybko sie skusilas na nowego domownika :lol: jak nie znajdzie domu na dniu otwartym schroniska to moge jej allegro wystawic, jakbys chciala...

Posted

Dziękuję i poproszę o wstawienie. W poniedziałek idę do Dziennika Polskiego, w czwartek do Kundla burego.... i mam nadzieję, że historia z Bobikiem się powtórzy. Byłam wczoraj u wetki, mała jest odrobaczona i odpchlona. Za tydzień szczepienie. Mój TZ wieczorem wrócił do domu i zareagował - "jaka cudna". Wycałował i wszystko jest w porządku. Tylko Gerda się wścieka.

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Tamb jesteś kochana!!!!! Cudna!!!! I wspaniała!!!!!!

A małej jest jak w uchu, ciepło, miło, przyjemnie i bezpiecznie.

Całuski!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Gerda zaakceptowała maleńką.:multi: Bawią sie, przytulają, nie muszę już rozdzielać. To wielka ulga. Przyjechał kotek z Chorzowa i z moją kicią zgoda, Ozziego i Kasie pokazałam. Psów się nie boi, ale z Gerdą poznam go jutro. ;)