Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Psinek od około tygodnia błąka się po ulicy :(
Z postury przypomina jamnika, chociaż jest troszeczkę większy.
Wakuś jest przyjaźnie nastawiony zarówno do ludzi jak i innych psów, wygląda na młodego...
Może ktoś zechce podarować mu dom?

Obecnie kujawsko-pomorskie. Możemy pomóc w transporcie.

Galeria Wakusia:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.481003281952809.1073741831.100001294245674&type=1

Edited by kolejna kobietka
Posted

ehhh no wlasnie tez sie nad tym zastanawialam, tylko w tym schronie zdarzaja sie pogryzienia, a ostatnio znowu jakies zagryzienie, i tak mysle i nie wiem na co sie zdecydowac, schron jest beee ale z kolei na zewnatrz bardziej sie boje o te auta... mrozy u nas coraz mniejsze, a dniami nie jest az tak zle... i tak zle i tak niedobrze :sad:
od wczoraj go nie widzialam, specjalnie sie przeszlam po poludniu, dzisiaj rowniez i nie ma po nim sladu... kolezanka odpisala, ze rowniez go nie widziala, ostatni raz w sobote, tak jak robilam zdjecia... nie wiem czy to dobrze.. moze tak... moze ktos go przygarnal? no nic, bede chociaz popoludniami tam chodzic i sprawdzac, zreszta kolezanka ma akurat okna na ten teren po ktorym sie krecil, wiec da mi znac jakby co...

• 1 month later...