Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']Dostałam listę potwierdzonych wpłat. Sprawdźcie proszę, czy wszystko się zgadza.

[B]Nie wiem, komu przypisać dwie wpłaty:
20zł - M. Kamińska
50zł - od Alka[/B]

No przecież się podpisałam...

Posted

[quote name='al-ka']No przecież się podpisałam...[/QUOTE]

Teraz wszystko jasne - wpiszę porządnie Twój nick. ;) Dziękuję bardzo. :loveu:

Posted

Zbiórka szybko się rozkręciła, a teraz najwyraźniej przyszła pora na zastój. ;)

[quote name='hop!']
[COLOR=#6699cc][SIZE=3][B]Wpłaty:
[/B][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#6699cc][SIZE=3][B]50zł - al-ka - wpłacone
[/B] [B]10zł - hop! - wpłacone[/B]
[B]20zł - aluś0502 - wpłacone[/B]
[B]50zł - Panna Marple - wpłacone[/B]
[B]10zł - paula_t - wpłacone
20zł - mdk8 - wpłacone[/B]
[SIZE=3][B]1[SIZE=3]5[/SIZE]zł [/B][SIZE=3][B]- mparsley - wpłacone[/B]
[B][SIZE=3]30[/SIZE]zł - Bazyli3101 - wpłacone[/B]
[B]20zł - bukowa - wpłacone[/B]
[B]197,34zł - teresaa118 - wpłacone[/B]
[B]10zł - moca35 - wpłacone[/B]
[B]10zł - martini77 - wpłacone[/B]
[B]15zł - Gufiona - wpłacone[/B]
[B]15zł - Kefir - wpłacone[/B]
[B]30zł - MikAga - wpłacone
[/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]20zł - black_dorian - wpłacone
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][B][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]10zł - ania shirley - wpłacone
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3]10zł - Mazowszanka - wpłacone
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][B] [SIZE=3][COLOR=#6699cc]----------------------------------
[/COLOR][COLOR=#ff8c00]542,34zł[/COLOR][/SIZE]
[/B]
[COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3]10zł - Ru[SIZE=3]d[/SIZE]yK[SIZE=3]as
[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]?zł - rudakacha
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]?zł - Dulska
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]20zł - *GRUSZKA*
?zł - bela51
?zł - Kaas1
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR]
[B][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]Bazarki:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B][COLOR=#6699cc][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]
b-b - w planie
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][COLOR=#6699cc][SIZE=3]
[B]Wielkie dzięki! [/B][/SIZE][/COLOR]:multi: :loveu:
[/QUOTE]

Jest dużo czasu do końca kwietnia i sporo psiaków do wykarmienia. ;) Kto ma ochotę przyłączyć się do akcji?

Posted

[quote name='Radek']Dziękuję za zaproszenie. W marcu mam krótko z finansami ale w kwietniu postaram się coś wpłacić.[/QUOTE]

Super. Wielkie dzięki! :multi:

Posted

[quote name='BORYSboxer']No to żeby przełamać trochę tę ciszę wpłacę dychę,ale trochę później....[/QUOTE]

Fajnie. :multi: Wielkie dzięki! :loveu:

Kto jeszcze rozrusza akcję? ;)

Posted

[quote name='*GRUSZKA*']Bardzo przepraszam,ze w czwartek nie polecial obiecany przelew,ale postaram wplacic jutro,,,,,:oops:[/QUOTE]

Nie masz za co przepraszać. Jest czas do końca kwietnia. Jak nie dasz rady teraz, to nie ma problemu. ;)

Posted

[quote name='*GRUSZKA*']I pieniazki dzisiaj polecialy-pozdrawiam:lol:[/QUOTE]

Bardzo dziękuję! :loveu:

[quote name='WiosnaA']Dotarłam i ja na zaproszenie hop! :smile:.....ale na razie wielka dziura budżetowa ...może później się poprawi;-)

Bazarek do góry!![/QUOTE]

Bardzo dziękuję, że przyjęłaś zaproszenie. :loveu: Ważne jest każde wsparcie akcji - aktywność na wątku, wpłaty i bazarki.

Guest Elżbieta481
Posted

Od nas ,,pójdzie,, w kwietniu po 13-tym
E/W/R