Agula99 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Jutro napiszę do pani i zapytam jak tam Betinka, to może pomyślimy nad zmianą tytułu na : "czy może być jeszcze lepiej" ;) Quote
figa33 Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Agula99 napisał(a):Jutro napiszę do pani i zapytam jak tam Betinka, to może pomyślimy nad zmianą tytułu na : "czy może być jeszcze lepiej" ;) oj tak Agula , oj tak :lol: Quote
Agula99 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Zmieniamy tytuł Figuś!! Właśnie rozmawiałam z panią!! Jest super, super, hiper!! Betina zaczepia tą sunię domową i chce się z nią bawić! Wszyscy ją uwielbiają, podziwiają, sąsiedzi przychodzą oglądać, furrora!! Już potrafi na komendę siadać, podawać łapę, dawać głos, bardzo szybko się uczy, no i w ogóle pani bardzo wdzięczna że może ja mieć!! Śpi w pokoju!! :) Mogłabym tak jeszcze długo pisać, ale po co, jest rewelacyjnie!!!! :) No to Figuś do dzieła!! :) Quote
Agula99 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Becia66 napisał(a):bardzo się cieszę, a zdjęcia jakieś będą ? Może i będą, jak na razie pani nie ma netu, bo coś się popsuło, nie odpisała na mojego maila, to się trochę zaczęłam stresować, więc zadzwoniłam, a tu same dobre wieści! No i pani mówi że rozpowszechnia naszą Wilmę, bo taki super pies, tez jej dużo o niej mówiłam! Quote
majuska Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 No to fajnie, Betina sobie spokojnie "owija" wszystkich wokół palca :D Quote
figa33 Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Agula99 napisał(a):Zmieniamy tytuł Figuś!! No to Figuś do dzieła!! :) jejciu ! z przyjemnością !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::cunao: Quote
Agula99 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Czy ktoś jeszcze pamięta naszą Betinkę???? ;) Sorry trochę za karłowatość tych zdjęć, ale w sumie po co wam większe??? :evil_lol: Quote
Becia66 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 ja chcę większe, chce się upoić widokiem Betiny na łóżku. I kto by pomyślał....:loveu: Quote
figa33 Posted May 5, 2013 Author Posted May 5, 2013 ale się nasze śiczności tulą , i w łóżeczku , i do chłopczyka i do Pańci żyć , nie umierać :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts