figa33 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Karolciu , czy udało Ci się zrobić parę ogłoszeń dla Betiny ? Quote
karolciasz28 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Figuś niestety nie. Dzisiaj jeszcze miałam problem z netem i byli "naprawiacze" ;). Jutro na bank pojawi się pakiet. Quote
figa33 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 karolciasz28 napisał(a):Figuś niestety nie. Dzisiaj jeszcze miałam problem z netem i byli "naprawiacze" ;). Jutro na bank pojawi się pakiet. bardzo się cieszę karolciu :lol: Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ogłoszenia: przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, do adopcji, gumtree, tablica, cafeanimal, olx, krosno24, rzeszowiak, brzozowiak, przmeyślak, tarnowiak, kokosy, infonowadeba, lubliniak, ogłoszenia tarnobrzeg Quote
figa33 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 o kurcze , Karolciu , jak zwykle niezawodna jesteś !!:loveu: Quote
karolciasz28 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Oj Figuś:lol:. Oby ta piękność szybko znalazła fajny dom! :) Quote
Becia66 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 karolciasz28 napisał(a):Oj Figuś:lol:. Oby ta piękność szybko znalazła fajny dom! oby któryś z tych większych pojechał do domu. Dzięki Karolciu :). Quote
Agula99 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Trzymam kciuki za Betinkę, a jak tam ta pani z Boguchwały majuska?? jest jakaś szansa??? Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Dostałam takiego maila :[FONT=times new roman]Witam. Prosze mi powiedziec jak mozna wziasc od panstwa ta suczke jak mieszkam w woj podlaskim ,okolica bialegostoku .Jechac to strasznie daleko . Czy naprzyklad by panstwo oddali jak bym zalatwil jakis transport , a moze ktos by od panstwa okolicy jechal do bialegostoku (jakas firma) .Podalbym wszystkie dane swoje do sprawdzenia . Mieszkam w domku z ogrodem i powiem ze mialem prawie identyczna suczke Aze ,byla u mnie 9 lat ,a miala okoli 14lat . Wzialem ja ze schroniska w bialymstoku kiedys , ale niestety w styczniu musialem ja uspic poniewaz byla nie uleczalnie chora , tak jak weterynarz mi powiedzial , zatrzymanie pracy nerek i rak.Szukam tu w swojej okolicy suczki , a zawsze mialem od dziecinstwa suczki podobne do owczarka niemieckiego i takie najbardziej mi odpowiadaj . Mam juz 56 lat .Moge wyslac zdjecia swojej posesji itp. Pozdrawiam Roman ......... [/FONT] Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Co o tym myślicie? Podałam numer do Majuski, żeby Pan się z nią kontaktował. Myślę, że to szansa, aczkolwiek ta odległość. Quote
karolciasz28 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Fajnie, fajnie :). Zobaczymy co z tego będzie. Majuska będzie wiedzieć co z tym zrobić. :) Quote
majuska Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Niestey nie kochanie, no ale nie ma bata , ona dom musi znaleźc, toz to cudo jest, normalnie diament. Zostawiłam ją dziś zamiast Sońki na wybiegu, jak tam Agula sie sprawowała?? Quote
figa33 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 oj dobrze ,że Betinka taka fajna , domek będzie , musi być Quote
karolciasz28 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Pan odpisał :). Przesłał zdjęcie, nawet kopię dowodu osobistego. Witam p.Karolino. [FONT=times new roman]1 - zdjęcie ja z synem ,a tam z tylu nasza Aza , 2 - zdjęcie jest wcześniejsze i tam pokazany kojec z buda , ale oczywiście kojec jest zawsze otwarty ,zamykany jest tylko wtedy jak wpuszczam kogoś obcego na posesje dla bezpieczeństwa . 3 - zdjęcie posesja z drugiej strony . 4 - zdjęcie jest mój dowód osobisty ,zamazane są moje dane osobowe na razie ,ale jak zdecyduje pani ze można suczke wyslac to przesle jeszcze raz odbitke dowodu osobistego z danymi . Proszę napisać mi w jakich godz . mogę do pani zadzwonić. [/FONT] [FONT=times new roman]Pozdrawiam Roman [/FONT] Myślę, że Pan dzisiaj skontaktuje się z Majuską :). Quote
figa33 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 hmm, to już majuska pewnie o ten kojec wypyta.. Quote
majuska Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 pan nie dzwoni, ale szczerze powiedziawszy przeraża mnie odległość, a nie kojec Quote
Agula99 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 A mnie się kojec nie podoba i tyloooo!!! Ona ma być wolna a nie w kojcu, ona jest kochana a nie groźna, a odległość do bani!!! Ja wierzę, że znajdzie się coś bliżej!!! Quote
figa33 Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 to będziemy wierzyć , widać to nie ten domek a poza tym jak by panu zależało to by dzwonił Quote
majuska Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 no niestety pan do tej pory nie zadzwonił, wiec jak widac nie pali sie do tej adopcji, a to może i dobrze, bo problemowa decyzja... wczoraj tylko jakiś głąb, chwalący się przygotowanym dla Betiny kojcem....głąb Quote
karolciasz28 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Wkurzyłam się, bo najpierw mnie "napastuje", a teraz milczy. Może znalazł psa bliżej, ale mógłby nas łaskawie o tym powiadomić. Ale to nic, szukamy tego odpowiedniego domu! :) Quote
figa33 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 co tam , Karolciu , Betinka też znajdzie swój kochany domek , i już nikt nigdy jej nie skrzywdzi prawda ?:lol: Quote
Recommended Posts