Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje słoneczko,pulpecik,jak to-to sie cudownie tuliło!Łza mi sie zakręciła jak ostatnio widziałam jego pusa bude.Wszystkiego najlepszego malutki!Ciekawe jak tam MIZIAK?Nie masz wiesci czy operowano mu oczy?

Posted

mam nadzieję, ze się przyda, to dla psów z pierwszej strony galerii:

[B]Kwiatuszek[/B]

Wśród setek mieleckich bezdomniaków jest i Ona-nasz cudowny, wyjątkowy Kwiatuszek. Suczka jest przeurocza, uwielbia kontakt z człowiekiem, jest przeszczęśliwa, gdy ktoś ją głaszcze i przytula. Ma niesamowity uśmiech i wystające dole ząbki- co tylko dodaje jej uroku! Suczka oceniana jest na 5-6 lat. Jest niewielka-w typie pinczera, czarna podpalana.
Szukamy dla niej ciepłego i odpowiedzialnego domu, który pokocha ją tak jak my!
Kwiatuszek mieszka w boksie 158 i niecierpliwie czeka na Ten dzień- dzień, w którym opuści kraty schroniska.
[COLOR=black]W sprawie adopcji proszę o kontakt :
Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
tel. +17 583 15 32 [/COLOR]
[COLOR=black]mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR]

[B] Blekusia[/B]

I stało się. Trafiłam tam, gdzie nigdy nie chciałam się znaleźć. Jestem w więzieniu dla psów- w schronisku. To bardzo przykre, bo psy do więzienia trafiają nie za swoje winy- a z winy człowieka! To ludzie nas nie rozumieją, nie kochają, bezmyślnie rozmnażają, biorą, bo jako szczeniaki jesteś wszystkie bardzo urocze, a potem… do schroniska. I ja też tu jestem. Jest mi tu źle, tak jak i innym psom. Chcemy do własnych domów. Do swoich ludzi, misek, zabawek, nawet do swojego weterynarza- byle się wyrwać z tego więzienia! Jestem Blekusia- czarna , niewielka suczka z boksu 150. Mam 6 lat- jestem wysterylizowana.
Proszę, zabierz mnie stąd!
tel. +17 583 15 32
mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR]

[B] Magik[/B]

Jestem magik, ale kiepski, skoro nadal tkwię przy budzie w schronisku, zamiast być we własnym domu, z ukochanymi ludźmi. Nie umiem sobie tego wyczarować… Mieszkam w pierwszej budzie przy wejściu i widzę każdego psa, który opuszcza schronisko, każdy z nich musi przejść obok mnie. I choć cieszę się szalenie, że inny pies znalazł dom, to tak strasznie mi przykro, ze ja nadal tam tkwię! Jestem naprawdę miłym psem, przyjacielskim, zrównoważonym, pełnym życia i bardzo, bardzo chcę już stąd wyjść! Mam nadzieję, ze przyjdziesz po mnie i mnie zabierzesz… mam dopiero 6 lat, jestem mieszańcem owczarka niemieckiego.
Czekam niecierpliwie!
tel. +17 583 15 32
mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR]

[B]Iga[/B]

To ja – Iga, pies Twoich marzeń! Jestem piękna, czarna, bardzo przypominam Labradora. Pomimo kilku lat spędzonych w schronisku, nie straciłam nic ze swojej pogody ducha i radości na widok człowieka! Jestem miła i przyjacielska. Bardzo ale to bardzo chcę już stąd wyjść! Tu nie ma miejsca na szalone zabawy, nie ma zielonej trawy, żeby się tarzać, gdy przychodzi na to ochota… Siedzę z innymi psami w boksie 184 i tak sobie razem marzymy jak będzie cudownie jak już opuścimy mury schroniska… Jak będzie fajnie lizać po rękach, a może i twarzy, swojego ludzia! Jak będzie super prosić o smakołyki i je dostawać. Jak będzie miło zasnąć wieczorem na swoim posłanku i nie martwić się o to, jak bardzo temperatura spadnie w nocy… Bardzo o tym marzymy!
Wierzę, ze mnie ktoś pokocha. Kochane ciotki-wolontariuszki nadziwić się nie mogą, ze nadal siedzę w schroniskowym boksie. Mówią, że będę prawdziwym skarbem dla swoich ludzi- jak Oni już po mnie przyjadą! Ja nadal wierzę, że tak się stanie!
tel. +17 583 15 32

[B]Ruda 184[/B]

Ta nieduża suczka powoli nabiera rubensowskich kształtów- to wpływ diety-cud z mieleckiego schroniska. Ale pełna miska to nie wszystko! Ruda suczka z białą krawatką ze środkowego boksu 184 (tzw czwórki) czeka na własny dom! Regularne spacerki pomogą jej wrócić do właściwej figury, kochający właściciel pomoże suczce przypomnieć sobie, że człowiek, to brzmi dumnie i że głaskanie to przyjemna sprawa. Póki co-sunia, która nawet nie ma swojego imienia, boi się i ucieka przed ludźmi- nie jest agresywna, po prostu się boi. Czeka na kochający i cierpliwy dom!
tel. +17 583 15 32

[B]Tina[/B]

Do boksu 37 trafiła niedawno bardzo miła, choć jeszcze nieśmiałą suczka- Tina. Tina to mieszaniec owczarka niemieckiego i, być może, dobermana. Jest raczej duża i bardzo miła, nie okazuje agresji. Choć jest nieśmiałą, chętnie poddaje się pieszczotom i nawet podaje łapkę! Wierzymy, że we własnym domu, wolna od schroniskowego zgiełku i u boku cierpliwego i kochającego człowieka Tina otworzy się i będzie cudownym psim towarzyszem. Prosimy- podaruj jej dom!
tel. +17 583 15 32

[B]Antoni[/B]

Najsmutniejsze jest to, że tak niewiele możemy o nim powiedzieć. Nie znamy jego historii, nie wiemy ile w życiu przeszedł, nie wiemy, czy ktoś go kiedyś kochał, czy ktoś za nim tęskni… Dlatego nadaliśmy mu imię, by miał cokolwiek swojego. Nazywa się Antoni. To duży biało-brązowy pies. Przyjęty w kwietniu z gminy Kołaczyce.
Może właśnie Ty pomożesz nam napisać dalszą część jego historii? Pomożesz nam dopisać szczęśliwe zakończenie? Antoni czeka w schronisku w Mielcu, jest jeszcze młody, ma około 4 lat.
tel. +17 583 15 32

[B]Ast[/B]

Ofiara mody. Młody, 4 letni samiec w typie amstaffa. Nie wiadomo dlaczego znalazł się w schronisku. Nie jest zabiedzony, być może komuś uciekł. Trafił do schroniska w kwietniu, przywieziony z Ostrowca Świętokrzyskiego. Czeka na nowy dom. Mieszka w boksie koło kontenera.
tel. +17 583 15 32

[B]Czarna suczka szczeniak[/B]

Nieśmiała ale jednak ciekawa świata i kontaktu z człowiekiem. Urocza, szorstkowłosa, czarna z białą krawatką. Młodziutka sunia (4 miesiące) czka czeka na wspaniały dom! Prosimy, zabierz ją ze schroniska jak najszybciej!
tel. +17 583 15 32
mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub [/COLOR][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[B]Kazik[/B]

Jestem Kazik- wesoły, uśmiechnięty i zawsze niecierpliwie czekam na swoją porcję pieszczot, kiedy do schroniska zaglądają kochane ciocie wolontariuszki! Mieszkam z bardzo sympatyczną Igą w boksie 184. Z wyglądu jestem zwykłym pieskiem, średniej wielkości. Mam brązowe futerko i białe znaczenia. Jestem dość młody mam dopiero 4 lata. Ciocie mówią, że Kazik to sama radość! I chodząca łagodność! Bardzo Cię proszę- podaruj mi dom…
tel. +17 583 15 32
mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub [/COLOR][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

[B]Lilianka[/B]

Historia Lilianki jest bardzo smutna. Ma dopiero 4 miesiące i już bardzo nikłe szanse na adopcję. Dlaczego? Po pierwsze- to zwykły kundelek, taki szaro-bury. A po drugie- ma chore nóżki. Czasem powłóczy tylne łapki, nie zawsze, ale zdarza się. Lilianka może być szczęśliwym i zdrowym psem, ale do tego potrzebny jest własny dom, cierpliwa opieka, witaminy, czyli coś, czego w schronisku jej nie zapewnimy. Lilianka to przemiłe psie dziecko, czeka na odpowiedzialnych ludzi gotowych zrobić dla niej wszystko.
tel. +17 583 15 32

[B]Kaja[/B]

Suczka Kaja z boksu 132 to przepiękna suka owczarka niemieckiego. Ma podpalane futerko, bardzo miłe w dotyku. Jest dość chuda, być może komuś zaginęła? W schronisku jest od niedawna. Kaja jest bardzo młoda, ma maksymalnie 2 lata. Kaja źle znosi schroniskową rzeczywistość, ze strachu wciska się w kąt za budą. Kaja bardzo prosi o dom!
tel. +17 583 15 32

[B]Bill[/B]

Jestem spokojny Bill. Mieszkam z Zębatką w boksie 158. Jestem średniej wielkości psem, podobnym do owczarka niemieckiego. Mam około 5 lat. Jestem bardzo przyjacielski, i szybko się oswajam. Bardzo potrzebuję częstego kontaktu z człowiekiem. Proszę zabierz mnie do domu!
tel. +17 583 15 32

[B]Hestia[/B]

Hestia to śliczna suka w typie owczarka niemieckiego. Ma charakterystyczne białe łapki. Jest bardzo łagodna i spokojna, choć zza krat bardzo groźnie szczeka. Ma około 4 lata, do schroniska trafiła w grudniu 2009. Mieszka w boksie z wyżłem.
Bardzo prosimy o dom dla Hestii. Suczka jest wysterylizowana.
tel. +17 583 15 32

[COLOR=Red][B]BARDZO PROSIMY O OGŁOSZENIA![/B][/COLOR]

Posted

[B]Eloise[/B], wielkie dzieki za Twoj trud :calus: To ogromna pomoc dla oglaszajacych. Mam kilkanascie aukcji na allegro, teraz wystawie kolejne.

[B][COLOR=darkgreen]BOBEK POSZEDL DO ADOPCJI[/COLOR][/B] :p

Posted

kontakt w ogłoszeniach zawsze na schronisko- ten, który podaję pod ogłoszeniami ;)
[B]
Markiz[/B]

Koło takich psów jak Markiz odwiedzający schronisko zazwyczaj przechodzą obojętnie, jakby tych psów tam nie było. Bo takie zarośnięte, że psa nie widać. A my już wiemy, że Ten, kto zdecyduje się na takiego kudłacza, będzie najdumniejszym właścicielem psa w okolicy! Wystarczy kąpiel i wizyta u fryzjera a każdy na ulicy obejrzy się za psem i będzie pytał co to za rasa, i nie będzie mógł uwierzyć, że Markiz to pies ze schroniska!
Markiz to uroczy pies w typie polskiego owczarka nizinnego, ma 5 lat, czeka na wybiegu nr 10.
tel. +17 583 15 32
mail : [email][email protected][/email] lub [email][email protected][/email][/COLOR]

[B]Mańka[/B]

Oto Mańka- mała ruda suczka. Na zdjęciach wygląda na przestraszoną i zrezygnowaną, niestety większość psów w schroniskowych boksach ma takie smutne miny. Mańka jest bardzo miła i łagodna, uwielbia pieszczoty, wtula się całą sobą w ramiona, jakby prosiła-zabierz mnie z tego miejsca, gdzieś, gdzie będę tylko ja i Ty, chętnie inny pies do towarzystwa, ale nie zostawiaj mnie w tym smutnym boksie! Mańka jest jamnikowata i bardzo młoda, ma około 2 lat. Czeka na dom w boksie koło kontenera, na dom czeka też jej córka.
tel. +17 583 15 32
mail : [email][email protected][/email] lub [email][email protected][/email][/COLOR][COLOR=black][/COLOR]

[B]Czarna córka Mańki[/B]

W boksie koło kontenera na dom czeka bardzo miła suczka, jeszcze szczeniak. Suczka jest czarna podpalana, ma miły uśmiechnięty pyszczek. Suczka nie dostała jeszcze swojego imienia. Mieszka w boksie ze swoja mamą-Rudą Mańką- są do siebie zupełnie niepodobne. Czarna suczka jest niezwykle radosna i przyjazna.
Prosimy, podaruj jej dom!
tel. +17 583 15 32
mail : [email][email protected][/email] lub [email][email protected][/email][/COLOR][COLOR=black][/COLOR]

[B]Borsunia[/B]

Jestem miła, kudłata, uśmiechnięta, a mimo to już 4 lata siedzę schroniskowym boksie nr 3. Schronisko to bardzo smutne miejsce i jest mi ogromnie przykro, ze przez tyle lat nikt nie zauważył jak bardzo chcę stąd wyjść i bardzo mnie dziwi, że nikogo nie zachwyciła moja uroda! Jestem średniej wielkości, mam śliczną szorstką sierść i taaaaaką miłą mordkę! Jestem grzeczna i zostałam wysterylizowana. Nazywam się Borsunia.
Kiedy w końcu przyjedziesz po mnie, mój Człowieku?
tel. +17 583 15 32

[B] Dziadzio[/B]

[COLOR=black][/COLOR][COLOR=black][/COLOR]
Jestem schroniskowym weteranem. Nic więc dziwnego, ze wołają na mnie Dziadzio. Mam już 10 lat! Nawet nie pamiętam kiedy i dlaczego tu trafiłem… Niestety- czas w schronisku nie leczy ran, wręcz przeciwnie. Siedzę tu tyle lat i nadal wolę wcisnąć się w kąt budy i udawać, że nie istnieję. Nadal się boję. Ciocie wolontariuszki mówią, że nie wolno mi tracić nadziei, ale czy Wy mielibyście jeszcze nadzieję? Po tylu latach odsiadki? I za co? Za to, że jestem zwykłym kundelkiem? Beżowym i niskopodłogowym? Za co tu siedzę? I czy zostanę już na zawsze? Czekam w boksie 103.
tel. +17 583 15 32

[B]Mirka [/B]

W boksie 103 mieszka cudowna suczka-Mirka. Mirusia ma około 6 lat, ale to taki żywiołek, ze można ją uznać za podrostka a nie dorosłą panią! Jest niesamowicie radosna, jako jedna z niewielu nie przybita schroniskowym życiem. Uwielbia pieszczoty, jest bardzo przyjazna i lubi towarzystwo innych psów. Bardzo potrzebuje towarzystwa człowieka- niesamowicie cieszy się, kiedy dostaje swoją porcję przytulanek. Mirka jest wysterylizowana i czeka niecierpliwie na własny dom.
tel. +17 583 15 32
mail : [email][email protected][/email] lub [email][email protected][/email][/COLOR]

[B]Sonia[/B]

Sonia z boksu 46 to jeszcze młoda suczka. Ma dopiero 3 lata a już 2 spędziła w schronisku. Sonia jest nadal bardzo radosna, otwarta na kontakt z człowiekiem. Uwielbia się bawić. Bardzo potrzebny jej dom z ogrodem, człowiek, który zapewni jej spacery, zabawę na powietrzu. Szkoda, żeby jej radość zniknęła! Nie pozwólmy na to! Sonia jest duża, to mieszaniec owczarka niemieckiego.
tel. +17 583 15 32

[B]Matylda[/B]

Matylda mieszka w boksie 46. Ma około 3 lat. Jest przepiękną białą dużą suczką w typie owczarka szwajcarskiego. Matyldzia jest niesamowicie spokojna i zrównoważona, ma uległy charakter, więc na pewno będzie posłusznym psem towarzyszem! Suczka jest bardzo łagodna i sympatyczna. Jak już przełamie swoją niewielką nieśmiałość, będzie super psem!
tel. +17 583 15 32

[B]Mundi[/B]

Widzicie te smutne oczy? Widzicie te opuszczone uszy? A podkulony ogon? I zgarbione plecy? To wszystko wina pobytu w schronisku. Mundi jest bardzo przygnębiony. Wierzymy, że poza schroniskiem, u boku własnego człowieka, we własnym domu Mundi stanie się wesołym psem, z uśmiechniętą mordką, ogonek będzie się chciał urwać od machania z radości i nawet okaże się, ze on nie jest taki średni, tylko całkiem duży. Ale musi wyjść… czy dasz mu dom?
Mundi mieszka w boksie 181, jest czarny z brązowymi podpaleniami. Ma około 6 lat, bardzo lubi towarzystwo człowieka- tuli się całym sobą.
tel. +17 583 15 32

[COLOR=black][/COLOR][COLOR=black][/COLOR]
[B] Miki[/B]

Czasem, gdy ma już dość tego zgiełku i zamieszania, udaje że go nie ma. Wchodzi do budy, wciska się w jej najdalszy kąt i zamyka oczy- wtedy wydaje mu się, że go tam nie ma… Wtedy myśli o swoim domu, o swoim człowieku, o swoim kocyku i o misce pełnej pysznego rosołku. I o swoim ulubionym misiu, którym lubi się bawić jak ukochany człowiek wraca do domu. Po radosnym przywitaniu przy drzwiach, po spacerku jest czas na zabawę… i wtedy Miki otwiera oczy, i wie, że to znowu był tylko sen…
Miki to śliczny niewielki piesek o cudownie gładkiej sierści i łagodnym spojrzeniu. Ma około 6 lat. Potrzebuje miłości i czułej opieki aby odzyskać radość życia i zostać wiernym, i oddanym przyjacielem.
tel. +17 583 15 32

Posted

Łomatko Eloise, ales sie kobito opisalas :crazyeye: Chyba nie nadazymy z ogloszeniami :oops: Ja wlasnie siedze i dodaje psy na strone, zaraz zabieram sie za allegro.

Dawno nie widzieliscie Eberharda bez uszka. To wklejam :p
[URL=http://img695.imageshack.us/i/eberhardt001.jpg/][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/2071/eberhardt001.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img688.imageshack.us/i/eberhardt003.jpg/][IMG]http://img688.imageshack.us/img688/2377/eberhardt003.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img504.imageshack.us/i/eberhardt005.jpg/][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/7154/eberhardt005.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img143.imageshack.us/i/eberhardt006.jpg/][IMG]http://img143.imageshack.us/img143/3377/eberhardt006.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img4.imageshack.us/i/eberhardt008.jpg/][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/1339/eberhardt008.jpg[/IMG][/URL]

Pani Iza napisala, ze suczka-podrostek czarna podpalana z b. 40, kiedys 90 zostala adoptowana.

Posted

cieszy mnie każda adopcja! :)
i wszystkie zdjęcia :)

jeszcze kilka tekstów i to wszystko na dziś, może ktoś się zaweźmie jak ja i zrobi ogłoszenia wszystkim psom z tekścikami ;)

Ulka- ja nie nadążam za ilością psów dodawanych, od wczoraj dodałaś ich sporo :( to smutne, że znowu tyle psów szuka domów, no ale od czego my jesteśmy :)

WSZYSTKIE TEKSTY SĄ DLA PSÓW Z 1 LUB 2 STRONY!
korzystać i przerabiać do woli :)

[B]Ruda suczka ze świetlicy[/B]

Ruda suczka ze świetlicy to miły i ciekawski psiak. Jest bardzo młoda, ma około 1 roku i uśmiechnięty pyszczek. Wygląda na mieszańca ogara bawarskiego. Suczka jest niezwykle miła i z okna świetlicy wita radosnym machaniem ogona każdego, kto przychodzi do schroniska. Suczka czeka na kochający dom!
tel. +17 583 15 32

[B]mix bernardyn

[/B] Widzicie jaki uśmiechnięty? Jak radośnie się przytula? Bardzo lubi kontakt z człowiekiem. Pozostanie taki radosny, o ile szybko znajdzie swój dom. Pies, o którym mowa to mieszaniec bernardyna, czeka przy 4 budzie od wejścia do schroniska. Pamiętaj proszę-każdy dzień w schronie może powoli zabijać jego radość, przygasza jego uśmiech, zabiera nadzieję, nie każ mu dłużej czekać! Pies jest młody-ma około 3 lat.
tel. +17 583 15 32

[B]LAZY[/B]

Nazywam się Lazy, puszysty Lazy. Mam swoje lata ( około 8) i swoje zdanie- pies jest po to, żeby leżeć i wypoczywać! To leżę i czekam. I czekam. I czekam. Aż po mnie przyjdziesz, zabierzesz, pokochasz i będziemy sobie leżeć wspólnie, mogę nawet na kocyku, jeśli nie chcesz mnie na kanapie! Jestem średniej wielkości, jestem uroczo rudy i mieszkam w boksie 38. Bardzo Cię proszę- przyjdź jak najszybciej, a potem, spokojnym krokiem pójdziemy do domu.
Twój Lazy

tel. +17 583 15 32

[B]Jaro[/B]

Jaro to bardzo sympatyczny niskopodłogowy kudłacz. Ma śliczną, błyszczącą i puchatą sierść. Jest zawsze uśmiechnięty i radosny. Ma już 6 lat ale wierzymy, że Jaro znajdzie cudowny dom! Niedawno domy znalazły 2 bardzo do niego podobne psy- jeden dużo straszy! W domu odmłodniał o kilka lat- miłość czyni cuda! Czekamy na cud dla Jaro!
Piesek czeka w boksie 57

tel. +17 583 15 32

Posted

[quote name='Ulka18']Pani Iza napisala, ze suczka-podrostek czarna podpalana z b. 40, kiedys 90 zostala adoptowana.[/QUOTE]

Ulka18, czy to ta ktora oglaszam?

[URL]http://www.allegro.pl/item1015948424_dwie_sliczne_sunieczki_w_schronisku_szczeniaki.html[/URL]

Posted

To ta pierwsza suczka z aukcji allegro. Ona teraz jest duzo wieksza niz na zdjeciach z aukcji.

[B]Zorro ze swietlicy[/B]
[URL=http://img192.imageshack.us/i/97951049.jpg/][IMG]http://img192.imageshack.us/img192/4647/97951049.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img685.imageshack.us/i/92172817.jpg/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/184/92172817.jpg[/IMG][/URL]

URL=http://img405.imageshack.us/i/42339680.jpg/][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/5766/42339680.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img217.imageshack.us/i/25135652.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/5657/25135652.jpg[/IMG][/URL]

Informacja nt. adopcji.
[QUOTE]Temat: piesek
Od: [email][email protected][/email]
Data: Śr Maja 5 2010, 9:15 am

[B][COLOR="#006400"]Piesek czarny kudłaty z Mielca z wyb. 90 - adopcja[/COLOR][/B][/QUOTE]

Posted

Czy dalej nie ma wieści o MIZIAKU????Pieniadze na zabieg sa,psisko długo czeka w schronisku,a nie wydano go prawie rok temu jak był chetny bo "chory".Czekam na wiesci.Pieniadze dostarczamy zaraz po zabiegu!Psu lata lecą....a to taki cudowny psiak.Bardzo prosze o przypominanie.

Posted

MARKIZ /alegratka.pl,eoferty.pl,kupiepsa,e-zwierzak.pl,przygarnijzwierzaka,adopcjeorg,nasipupile,cafeanimal,kupsprzedaj,przylepa.pl,olx,ofertka.pl,gumtree/
Powodzenia mały:lol:

Posted

będę robiła allegro dla psów z mielca, które były typowane na miejsce Karmelki na forum corgi. Niestety Karmelka nie pojechała do domku, psiaki zostały, więc choć tak im pomogę...
Psiaki które będą miały ode mnie allegro:
Mańka
Dziadzio
Mirka
Jaro (ma już u Ulki?)
Gaja
Suczka ruda 177 (na niej najbardziej mi zależy... :( to ona miała szykować się do hoteliku)
Dixi

Pytanie do - czy Gaja, Ruda i Dixi są jeszcze w schronisku? I czy rudą można jakoś nazwać? np Lisia? Lusia?

Posted

[B]Manka, corka Manki, Mirka, Jaro maja juz ode mnie allegro.[/B] To sa moje aukcje, dzisiaj dorobie kolejne.
[URL]http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5154282[/URL]

[B]Raduniu[/B], moze zrob Dziadunia, Gaje, Terrunie i inne. Dixi z boksu 41 nadal jest w schronisku, jak rowniez 3 inne psiaki, ktore z nia siedza. Mam zdjecia gromadki zrobione przez Majuske.

[QUOTE] Czy dalej nie ma wieści o MIZIAKU???? [/QUOTE]Halcia nie wiem do kogo to pytanie kierowalas i od kogo czekasz na wiesci? Bo nikt z nas w schronisku nie byl i chyba sie nie wybiera.

Posted

Chyba do mnie pytanie, ale z tego co ja wiem to Doktor Miaiziaka nie robił jeszcze....
Od piatku się z nim nie widziałam, do schroniska tez nie byłam, więc pewnie.....

Najprawdopodobniej jutro albo sobota ma byc Ania od Doktora u nas, wtedy Jej powiem, żeby Doktorowi przypomniała, chociaż on i tak wie, ale nie ma czasu.....

Z bazarku mamy 334zł + 16 Agusiazet za Foksikowe + 27 zł(Asia z hotelu wzięła 4 obróżki za 22 zł i miskę za 5 dla kotka) = 377 zł :p

Czyli trzymamy na szczepienia wszystko czy jakiś inny cel część ??

Posted

Pytanie do kogokolwiek, kto moze przypomniec doktorowi czy w schronisku....Z P.Iza może meilujesz,myslałam ,ze pisała moze cos na ten temat...:-(:shake:

Posted

[B]Sznaucer Tytus po wizycie u fryzjera. [/B]
[URL=http://img69.imageshack.us/i/lucky01.jpg/][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/3863/lucky01.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img708.imageshack.us/i/lucky02.jpg/][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/2811/lucky02.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img217.imageshack.us/i/lucky03.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/5163/lucky03.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img294.imageshack.us/i/lucky04.jpg/][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/9733/lucky04.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img405.imageshack.us/i/lucky05.jpg/][IMG]http://img405.imageshack.us/img405/3435/lucky05.jpg[/IMG][/URL]

[B]Kasia[/B], trzymaj te pieniadze z bazarku, przydadza sie na psiaki w hotelikach. Szczepienie nowych psow jest niewykonalne, bo nie ma ich jak oznaczac, zeby bylo wiadomo, ktory jest po szczepieniu.

Posted

No niestety siersc po schronisku nadawala sie tylko do ostrzyzenia na krociutko, musi odrosnac nowa. Wazne, ze jest juz w swoim domu.

[B]Sznaucer mix z b. 146[/B]
[URL=http://img709.imageshack.us/i/pict0777.jpg/][IMG]http://img709.imageshack.us/img709/924/pict0777.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img210.imageshack.us/i/pict0778d.jpg/][IMG]http://img210.imageshack.us/img210/7404/pict0778d.jpg[/IMG][/URL]

[img]http://img59.imageshack.us/img59/8269/pict0775.jpg[/img]

[img]http://img535.imageshack.us/img535/5488/pict0773j.jpg[/img]

Posted

I Bunie tak kiedys upiększymy,;)tylko niech łysinki zaczna porastac.Cudne psiaki,wspaniałe zachowanie,jakos kłopotu nie sprawiaja....:lol:Super sie oglada

Posted

[B]BUDY[/B] :fadein:
[QUOTE]Temat: budy
Data: So Maja 8 2010, 10:58 am

[B][COLOR="#ff0000"]Budy zasponsorowne przez FUNDACJE NIECHCIANE ZAPOMNIANE 6 SZT[/COLOR][/B][/QUOTE]
[URL=http://img691.imageshack.us/i/1000486jb.jpg/][IMG]http://img691.imageshack.us/img691/8130/1000486jb.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img98.imageshack.us/i/1000487t.jpg/][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/6170/1000487t.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img72.imageshack.us/i/1000488.jpg/][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/7210/1000488.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img100.imageshack.us/i/1000489p.jpg/][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/7863/1000489p.jpg[/IMG][/URL]

[B]Sterylki - ciag dalszy[/B]
[QUOTE]Temat: suczki
Data: So Maja 8 2010, 6:36 am

[COLOR="#ff0000"][B]Po sterylce suczka owczarek z Ostrowca teraz wyb. 154 , suka brązowa mała po sterylce wyb. 110 , Suka średnia czarna po sterylce wyb. 124 , Hasky po kastracji z wyb. Tarnobrzeskiego [/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]Pies bernardynowaty a la Smajl poszedl do adopcji.[/B]
[QUOTE]Temat: pies
Data: So Maja 8 2010, 10:32 am

[B][COLOR="#006400"]Pies mix Bernardyn z Czarnej -adopcja[/COLOR][/B][/QUOTE]

Posted

[URL=http://img132.imageshack.us/i/zabkavi.jpg/][IMG]http://img132.imageshack.us/img132/6246/zabkavi.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img171.imageshack.us/i/zabkavii.jpg/][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/4404/zabkavii.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img215.imageshack.us/i/zabkaviii.jpg/][IMG]http://img215.imageshack.us/img215/9125/zabkaviii.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img85.imageshack.us/i/zabkaix.jpg/][IMG]http://img85.imageshack.us/img85/9162/zabkaix.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img297.imageshack.us/i/zabkax.jpg/][IMG]http://img297.imageshack.us/img297/1676/zabkax.jpg[/IMG][/URL]