halcia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Z Wikunia niekoniecznie,Bedziemy szukac domku,pan super,ale sam stwierdził,ze za madry psiak,by strózował na budowie.Sunia jest tam sama i rozpaczliwie patrzy jak on odjezdza...nie jest z ludzmi na stałe... Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 To niefajnie... dobrze, że Pan sam wpadł na to, że sunia się męczy w takich warunkach... Quote
Justynna Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 hehehe...super, że jamnisia poszła już do domku. Jak byłam w schronie to myślałam, że mi rękę wyliże i wygryzie na zero :) Quote
pawel i ula Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 witamy Z ogromnym smutkiem piszemy tę wiadomość, ale nasz kochany mufek (sulibor) odszedł w sobotę wieczorem- ciezko napisac cos wiecej bo strata takiego kochanego psiaka jakim był mufek bardzo boli. pawel i ula z krakowa Quote
Ulka18 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Pawel i Ula, Bardzo wspolczuje utraty Przyjaciela :-( Dziekuje za adopcje niemlodego Suliborka i za wszystko, co dla niego zrobiliscie. Mial Mufek wspanialy, kochajacy dom, poznal co to prawdziwa milosc i Rodzina. Dziekuje :Rose: Quote
agusiazet Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='pawel i ula']witamy Z ogromnym smutkiem piszemy tę wiadomość, ale nasz kochany mufek (sulibor) odszedł w sobotę wieczorem- ciezko napisac cos wiecej bo strata takiego kochanego psiaka jakim był mufek bardzo boli. pawel i ula z krakowa[/QUOTE] Bardzo nam przykro:( Sulibor [*]. To był wspaniały pies, pamiętam go jeszcze ze schroniska, ale miał dom, kochaliście go i był szczęśliwy, bo miał Was! Bądź radosny za Tęczowym Mostem! Quote
pawel i ula Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 kochany z niego psiak byl, szkoda ze ten czas spędzony z nim tak szybko przeleciał ....... Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nie znałam Mufka ['] ale wiem jedno - daliście mu w życiu to, co najpiękniejsze: miłość. Oby wszystkie psy mogły odejść za TM w kochających domach... Quote
yoko100 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [`] Cioteczki mam dodatkowe pieniązki bo moja kochana siostra:loveu: (siedzi kolo mnie to musze tak napisac :lol:) podarowala dodatkową słuchawkę Nokia do sprzedania - opyliłam ja koledze za 50 zł. Tak sobie myslę, zeby te kwote wrzucic do skarbonki Bisa/ Tutusia/Łoliego bo i tak musze go zaszczepić. Quote
halcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wspóczuje serdecznie,wiem jak boli odejście kochanego psiaka:-(Sylwia,podziekuj siostrze. Quote
MagdaNS Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Paweł i Ula, bardzo współczuję straty Przyjaciela :glaszcze: Wiem jak to boli, bo sama trzy miesiące temu straciłam swoją sunię i choć mieszka już z nami równie wspaniała Kolusia, to ból pozostał, jest straszny i wciąż płaczę za moją Emi [']. Daliście Mufiemu dom i odszedł za Tęczowy Most jako kochany pies. To jest najpiękniejsze. Będzie dobrze... kiedyś na pewno .... On już na pewno jest szczęśliwy... Quote
SZPiLKA23 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Bardzo mi przykro z powodu Mufka [*] Dzieki wyzełce mieleckie schronisko stało sie sławne ;) i mam "zamówienie" na szczeniaka ONka albo bernenczyka albo retrieviera- do kolejnej koniary i na owczarka szkockiego collie suczke ok 1 roku ale mysle ze do 3 by przeszło ;) Pani jest pielegniarka ma psa owczarka i chciała mu dodac kolezanke bo uwaza ze psiak jest samotny, najlepiej wysterylizowana. Niestety same rasowe na tapecie ale jak jakiemuś psiakowi sie uda to bardzo sie uciesze Quote
halcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Popytam,bede w czwartek lub piatek,bo podobno w czw.ma mocno lac.Zawsze tez mozesz polecic galeriie do przejrzenia...a nóz.Dam Ci tez przy okazji pare "ulotek"z namiarami na mielec.A Wiki 3-letniej by ktos nie chcial?Ladnie chodzi na smyczy,jest posłuszna,tylko kotów nie lubi. Quote
SZPiLKA23 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ludzie niecha ogladac bo boja sie ze nie beda potrafili wybrac, wola psa z polecenia. Dorosłego ONka narazie nie ale jak ktos sie odezwie to dam znac Quote
Ulka18 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='SZPiLKA23']mam "zamówienie" na szczeniaka ONka albo bernenczyka albo retrieviera- do kolejnej koniary i na owczarka szkockiego collie suczke ok 1 roku ale mysle ze do 3 by przeszło ;) [/QUOTE] Szczeniak onka moze by byl, trzeba by kierownika zapytac. O retrievera i bernenczyka to bedzie trudno, ja sie z takimi nie spotkalam w schroniskach, ale moze bylyby bardziej wyrosniete retrievery np. Pluto czy pies kremowy ze 109 super pocieszny. Suczki collie do roku - trudna sprawa, raczej nie do zdobycia, suczka collie tak mloda ma swoja wartosc i chyba malo jest takich osob, ktore dobrowolnie pozbyliby sie takiego psa. No nic, wymagania koniarze maja genialne, widac golym okiem ze w polskim schronisku nie byli, za to ogladaja policje dla zwierzat w USA :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='halcia']Ulka do konca tyg na bank bede w Mielcu,tylko jutro przeczem ze wzgledu na zapowiadany duzy deszcz.Pojade wg pogody :piatek lub sobota.[/QUOTE] Halciu, blagam jesli znajdziesz chwilke to prosze sprawdz co z Alankiem i z tym psiakiem co mu wisi ten guz z nogi i jeszcze z ta czarna starsza sunia z boksu 169 i kremowym Franiem z boksu 3, bo go oglaszam... pliiiissss :modla: Quote
Ulka18 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='MagdaNS']Kochane cioteczki, przepraszam za małego offa, ale będzie do mnie jechał Re z hoteliku od Murki, wprawdzie on nie jest "mielecki", ale i tak ośmielam się prosić o pomoc w jego transporcie choć kawałek od Murki w kierunku Nowego Sącza. [/QUOTE] [B]Magda[/B], moze by sie udalo polaczyc transport Reda z Brunem malamutem, ktory ma jechac do hoteliku u Jamora. Trzeba by to zgrac w czasie, wydaje mi sie, ze Adopcje Malamutow beda prosic Kierownika o podwiezienie Bruna. Tak byloby najtaniej. Dam znac w tej sprawie. Franio na pewno jest w schronisku w b.3, gdyby poszedl do adopcji Kierownik dalby znac. [B][I]Nowe boksy wybudowane za pieniadze Sponsora.[/I][/B] [URL=http://img258.imageshack.us/i/dsc04835h.jpg/][IMG]http://img258.imageshack.us/img258/671/dsc04835h.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img413.imageshack.us/i/dsc04836.jpg/][IMG]http://img413.imageshack.us/img413/4309/dsc04836.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img441.imageshack.us/i/dsc04837b.jpg/][IMG]http://img441.imageshack.us/img441/8991/dsc04837b.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img94.imageshack.us/i/dsc04838s.jpg/][IMG]http://img94.imageshack.us/img94/6858/dsc04838s.jpg[/IMG][/URL] Quote
Reno2001 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Ale to fajnie wygląda :crazyeye::crazyeye::loveu:!!! Piękne boksy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
yoko100 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 co nie sliczne boksy jeszcze sianko by sie przydalo:P Quote
halcia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Niesamowite! Superowe,oby sie dało wszystko tak pociagnac....i ta pogoda niech wreszcie sie zmieni,bo to mocno utrudnia...:shake: Quote
MagdaNS Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [B]Aga[/B] byłoby super jakby się udało te transporty połączyć, byłabym naprawdę bardzo zobowiązana Panu Kierownikowi :loveu: Miałam nadzieję, że może moja wetka pomoże, bo ma teściów w Lublinie, ale właśnie gadałyśmy przez tel i mówi, że dopiero co byli i teraz pojadą dopiero na święta, a Murki mają przepełnienie i proszą mnie o szybkie zabranie Reda. Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
kaskadaffik Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Piękne boksy:loveu: tylko zeby Brunon nie chciał Reda zjeść;) Faktycznie pogoda jest fatalna, nawet na spacer to na 5 minut tylko z psem bo wszędzie błoto i ciapa:shake: Halcia nawet byśmy nie przeszły kawałka chyba schroniska, może bedzie lepiej w sobotę:oops: Quote
Ulka18 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Wyglada na to, ze huszczak bedzie mial dom niedlugo. [QUOTE]Najszczęśliwsza na Świecie :) W dniu dzisiejszym ogłaszam wszem i wobec że w SCHRONISKU DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT im.Św.Franciszka z Asyżu odnalazłam swoje przyjaciela piesio z box-u 127 husky zostaje członkiem mojej małej rodzinki już nie mogę się doczekać gdy stanie w progu drzwi i będę mogła wycałować moją miłość :**** PS; siedzę jak na szpilkach i czekam Aneta , mail:[email protected], 2009-11-12 17:30:54[/QUOTE] Quote
Reno2001 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 No i dobrze. Niech choc te rasowce nasze nie siedzą za długo. Wtedy mamy więcej czasu dla reszty psiego towarzystwa ;). Kiedy husky pójdzie do adopcji zdejmę go z allegro. Quote
halcia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 I znowu lekki strach...sa śwadomi jakie sa potrzeby tej rasy? Quote
Recommended Posts