Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justynko,
bedziemy Cie prosic o podrzucenie kocinki do Wawy. P.Kierownik jeszcze da znac. Odezwe sie na watku.

Sa nowe psy w schronisku, prosimy o oglaszanie :modla:

PS. To cud Kasi :fadein:
[URL=http://img96.imageshack.us/i/1005845.jpg/][IMG]http://img96.imageshack.us/img96/1660/1005845.jpg[/IMG][/URL]

Posted

No dostałam się wreszcie:evil_lol: Aparat zepsuty, wię dorwala komórke jakąś, stąd zdjęcia mojej malizny słabiutkie, ale widać chłopaczka, swoja droga dzisiaj prawie cały czas przespał jak jesteśmy w domu :p noi nie bardzo chce jeśc nic...
[IMG]http://images47.fotosik.pl/217/232be86dd4c2ec5emed.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/213/128ae6dacf9fcf4cmed.jpg[/IMG]

Tommy i Torino mają cafe i adopcje :)

Posted

Piekne masz "futro"Kasiu:evil_lol:,a z jedzeniem poczekaj jeszcze ze 2 dni,potem zaczniesz sie martwić.Czesto psiaki tak robia przez pierwsze dni w nowym domu....moze tęskni,moze zmiana tak spowodowała...odreagowanie...

Posted

[quote name='MagdaNS']Kasiu, świetnie wiadomości :multi: Super że następna psinka znalazła dobry i szczęśliwy dom :loveu: No i przede wszystkim fantastyczna sprawa, że tak ekstra się klimatyzuje :lol:.
Powiem Wam, że ja cały czas "gryzę się" z tematem rzuconym w zeszłym tyg. przez dziewczyny, żeby do Kolusi wziąć Rufiego od Murki... Ja tam bym wzięła go nawet jutro, tylko jak TZ do tego przekonać, to nie wiem... No i tak naprawdę nie wiem, jak Kolusia by na to zareagowała, czy by to jej pomogło, czy zaszkodziło, no ale cóż - ja tam mogłabym nawet z nią pojechać na wizytę przedadpcyjną do Mruki :loveu: Miałaby randkę w ciemno z Rufim :loveu:[/QUOTE]

OOO udalo sie wejsc na jedna stronke niewiem co sie dzieje.Madziu ja ci powiem zeja mialam przez 5 lat jednego psa byl troche niedobry nie potrafil sam zostawiac w domu ( tak strasznie to przezywal, rozrabial potrafil w domu wszystkie firanki ze zlosci posciagac, wersalke na sam srodek przesunac, dziury powygryzal we wszyskich plaszczach ze skory moich rodzicow:D:D:D itp) a odkad znalazlam Lene to mi sie chlopak uspokoil jak zostaje z Lena nie rozrabia zajecie maja miedzy soba bawia sie.

Posted

Piękny jest ten TWÓJ psiak Kasiu. A z jedzeniem chyba nie co się martwić - mój Karmel początkowo też mało co jadł i panikowałam, czym go w schronie karmili. Stres minął i apetyt przyszedł.
Gratki gratki!!!!! I powodzenia we wzajemnym docieraniu:).

Posted

No docieramy się:evil_lol: dotarł mi kurtki z wieszaka i zrobił sobie posłanko i lampkę spróbował czy smaczna, ale nauczymy gościa porządku:mad: Jeść już zaczyna powoli, bydlątko a je jak maluśki pudeleczek, leciutko z rączki przednimi ząbkami:lol: jest strasznie śmieszny, robi pozy niesamowite:evil_lol:dajemy radę:p
Z bazarku skończonego w niedzielę jest 54zł, jedna smycz od Doktora ciotka za 10 kupiła więc 64zł, ale myślę że może poczekam aż 25.10 skończy sie ten drugi, tam jest dużo więcej i razem kasę przelejemy na co cza:p

To tak dla odmiany, dzisiaj zjemy kawałeczek żaluzji, a co:diabloti:
Chciałam wszystkim zainteresowanym koopka mego psa napisać, że zaczyna być normalna, a jedzonko to tak narazie z raczki od pańci. Ale rozkręcamy się:p
Myślę że on ma 9 może 10 miesięcy, ale pewna nie jestem, do weta pójde chyba w przyszłym tygodniu, bo chce żeby się psiak pewniej poczuł z nami, to nie będzie miał takiego stresa, bo Daffika to musze wnosić i za pysk trzymać, co by nie pogryzł, bo się tak boi panicznie wetów:evil_lol:

Posted

[B]Kaskadaffik[/B], nie rozpusc go za bardzo teraz z jedzeniem, bo potem sobie nie dasz rady. Dawaj to co normalny pies powinien jesc, jak mu zejdzie stres, to na pewno wroci apetyt. Na wszelki wypadek odrobacz goscia ze 2 razy, koopa przy stalej diecie i po odrobaczeniu powinna byc ok.

Co moze pies robic w deszczowy dzien?
[URL="http://img199.imageshack.us/i/img0121t.jpg/"][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/5561/img0121t.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img23.imageshack.us/i/img0123ws.jpg/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/3902/img0123ws.jpg[/IMG][/URL]

Posted

hehehe...To tak samo jak ja...Tylko, że łóżko mam troszkę większe :)

[B]Aga[/B], to czekam na wieści dot. kocinki. A nie wiesz gdzie mam ją podwieźć? Stricte do W-wy czy gdzieś w ookolicach?

I tak a propos transportu do W-wy, albo ja albo Sławek często jeździmy samochodem na trasie Mielec-W-wa wiec dawajcie zawsze znać jak będzie jakiś towar :)

Posted

Super,ze w tym kierunku wiadomo do kogo sie zwrócic Justynno!Ja dzisiaj byłam na wizycie "poadopcyjnej":evil_lol::eviltong::evil_lol:u Kasi./nie kontrolnej!Kasia chciała psiaka pokazac/Ma pieszczocha nie z tej ziemi:loveu:Pomyłam w schr.troche garnków.Zdjec nie robiłam,bo aparat rozwalony.Budy jeszcze nie zrobione,ale lada moment.A psiak w deszczowy dzien zachowuje sie prawidłowo:loveu:

Posted

Oba sa wielkie,ten drugi siedział w boksie po Lorim.To tak na wszelki wypadek,gdyby nie wpadli sobie w oko z tamtym z Gryfu...Jestes pewna,ze nie łancuch,bo wiele osób tak zapewnia,a potem okazuje sie inaczej....:shake:

Posted

[quote name='halcia']Oba sa wielkie,ten drugi siedział w boksie po Lorim.To tak na wszelki wypadek,gdyby nie wpadli sobie w oko z tamtym z Gryfu...Jestes pewna,ze nie łancuch,bo wiele osób tak zapewnia,a potem okazuje sie inaczej....:shake:[/QUOTE]

Wiesz Halciu ja tam pojade zobaczyc gdzie on to bedzie mieszkal bo jedziemy razem.Wiec jak bede wiedziec gdzie bedzie mieszkal to bede mogla sprawdzic to kiedys:evil_lol::diabloti:

Posted

To trzymamy kciuki, żeby któryś Onek się spodobał, Sylwia pewnie będzie miała mozliwość obczaic czy nie na łańcuch:mad:
Aga faktycznie z tym jedzeniem to chyba nic mu juz nie będę mieszać, bo mu cuda kupowałam bo taki bidny, a o 3 w nocy mnie zbudził, byliśmy na polu, omeczył się, a o 5 nie wytrzymał i narobił w pokoju:mad:
A tabletkę mu dałam we wtorek:roll:
Sylwia pisz jak tylko wrócisz czy się udało:razz:

Posted

[quote name='kaskadaffik']To trzymamy kciuki, żeby któryś Onek się spodobał, Sylwia pewnie będzie miała mozliwość obczaic czy nie na łańcuch:mad:
Aga faktycznie z tym jedzeniem to chyba nic mu juz nie będę mieszać, bo mu cuda kupowałam bo taki bidny, a o 3 w nocy mnie zbudził, byliśmy na polu, omeczył się, a o 5 nie wytrzymał i narobił w pokoju:mad:
A tabletkę mu dałam we wtorek:roll:
Sylwia pisz jak tylko wrócisz czy się udało:razz:[/QUOTE]

Napisze napewno napisze.Kasia ja z Lenka to samo na poczatku przezywalam ile sie z nia po nocach olazilam to sie w glowie nie miesci.Z miesiac ja meczylo.Co zjadla to oddawala.Niedlugo naoewno mu sie poprawi.

Ten owczarek z gryfu jest jeszcze na kwarantannie takze i tak musi jeszcze poczekac.Ale obydwa sa sliczniutkie te owczarki sa na hali.
Ten wyzel szczeniak tez zarezerwowany .Mlodziutki labrador to samo.

Posted

[B][COLOR="#008000"]Blanco zostal adoptowany :multi:[/COLOR][/B]
[QUOTE]Temat: Blanco
Data: So Października 24 2009, 1:19 pm
[B][COLOR="Green"]
Blanco został odebrany w umówionym miejscu.[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]Sterylki, kastracje.[/COLOR][/B]
[QUOTE]Temat: sterylki
Data: So Października 24 2009, 1:36 pm

Wycięto kolejne piesy:
Suczka czarna nowoprzyjęta
Suczka z wyb.171
Suczka dzikawa z wyb.87 koło stodółki
Pies kolbuszowiak
Pies kudłaty wyb.4
Był również kastrowany właściwy Sarenek jednak jak doktor stwierdził odszedł za TM
na serce. [/QUOTE]

Na watku Buzki sa jego zdjecia.

[B]Justynka[/B], podaj mi prosze komorke na pw, jesli sie zmienila. Dobrze byloby, zebys sie umowila z Kierownikiem w sprawie transportu kocinkki.