Alicja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='dealer']tutaj juz po trymowanku....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ooo ktos chciał Dilkiego utopić:crazyeye::crazyeye::crazyeye:do TOZu zgłosze:angryy: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 mam nadzieje ze sie pogniewacie ale wlasnie wrocilam ze spacerku z moim diloslawem latrerkiem i zrobilam pare fotek i chcialam sie pochwalic:loveu: :loveu: bozie jak ja go kocham tego mojego piesiunia:loveu: :loveu: :loveu: wklejajcie fotki swoich milusinskich plissss:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dilerówna no poprostu się rozpłynęłam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: starasz się widzę oj starasz .... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Vectra napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dilerówna no poprostu się rozpłynęłam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: starasz się widzę oj starasz .... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ochhh Ewcia:oops: ciesze sie bardzo ze ci sie moj pieseczek podoba:loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ty nie masz juz zadnych foteczek??? :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='dealer']ochhh Ewcia:oops: ciesze sie bardzo ze ci sie moj pieseczek podoba:loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a ty nie masz juz zadnych foteczek??? :loveu: a gdzie ja napisałam że podoba mi się Twój pies ? :crazyeye: fotki mi się podobają :loveu: piętne som :loveu: takie wyraźne i ostre :loveu: Ja już nie wstawie dziś foteczek :shake: limit wyczerpałam ,a i tak nagięłam regulamin bo wstawiłam 4 ,a nie dozwolone 3 :oops: :oops: :oops: :oops: i wstawiam coś mądrego :loveu: :loveu: taki mały tekścik :loveu: :loveu: [quote name='Cytat'] - Kto ty jesteś? Polak stary...- Jaki znak twój? Moher szary... Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Vectra napisał(a):a gdzie ja napisałam że podoba mi się Twój pies ? :crazyeye: fotki mi się podobają :loveu: piętne som :loveu: takie wyraźne i ostre :loveu: Ja już nie wstawie dziś foteczek :shake: limit wyczerpałam ,a i tak nagięłam regulamin bo wstawiłam 4 ,a nie dozwolone 3 :oops: :oops: :oops: :oops: i wstawiam coś mądrego :loveu: :loveu: taki mały tekścik :loveu: :loveu: och Ewuniu to ja cie zle zrozumialam...wybacz:loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 dealer napisał(a):och Ewuniu to ja cie zle zrozumialam...wybacz:loveu: wybaczam cię choć czuję się obrażona nieco a to nieregulaminowe jest :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Vectra napisał(a):wybaczam cię choć czuję się obrażona nieco a to nieregulaminowe jest :loveu: :loveu: :diabloti: dalabym ci jakis obrazek zebys sie nie czula obrazona ale mogloby sie forum rozciagnac...i to tez chyba nieregulaminowe jest....:loveu: :diabloti: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 dealer napisał(a):dalabym ci jakis obrazek zebys sie nie czula obrazona ale mogloby sie forum rozciagnac...i to tez chyba nieregulaminowe jest....:loveu: :diabloti: weź coś wstaw :loveu: bo mi poziom cukru spada :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Robicie bardzo ładne fotecki :loveu: I macie toffane piesecki :loveu: Ja tesh mam pieska nierodowitego :roll: I fotecki ładne zrobiłam :multi: Tu makro I takie ostre zdjątko w ruchu :multi: Czy macie do nich jakieś uwagi techniczne? :roll: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Behemiot poprostu nas tu wsiech zagięłaś :loveu: :loveu: :loveu: poprostu artyzm :loveu: :loveu: poprostu jestem zachwycona i poprostu cię toffam misiowaty Gacusiu który jest super :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i dobrze że masz psa nierodowitego bo na cholere komu ten papier :roll: trzeba dbać o lasy nie :razz: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Behemot']Robicie bardzo ładne fotecki :loveu: I macie toffane piesecki :loveu: Ja tesh mam pieska nierodowitego :roll: I fotecki ładne zrobiłam :multi: Tu makro I takie ostre zdjątko w ruchu :multi: Czy macie do nich jakieś uwagi techniczne? :roll: och:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja nie mam zadnych uwag , nie wiem jak kolezanki....gdzie mi tam do takich fotek, ojejku ty to masz talent:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Behemiot poprostu nas tu wsiech zagięłaś :loveu: :loveu: :loveu: poprostu artyzm :loveu: :loveu: poprostu jestem zachwycona i poprostu cię toffam misiu , Gastuś jest super :loveu: :loveu: :loveu: i dobrze że masz psa nierodowitego bo na cholere komu ten papier :roll: trzeba dbać o lasy nie :razz: Quote
puli Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A juz sie bałam ze tylko ja na tym forum mam głupawki. Ciesze sie że nie jestem sama!! Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='puli']A juz sie bałam ze tylko ja na tym forum mam głupawki. Ciesze sie że nie jestem sama!! Ładny piesek tylko szkoda że taki czarny :shake: nie myślałaś by go przefarbować ? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jak tu milusio, błyszcząco i kolorowo :loveu: :loveu: :loveu: Też się pochwalę dobrą fotką :p Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Vectra']Behemiot poprostu nas tu wsiech zagięłaś :loveu: :loveu: :loveu: poprostu artyzm :loveu: :loveu: poprostu jestem zachwycona i poprostu cię toffam misiowaty Gacusiu który jest super :loveu: :loveu: :loveu: Bo ja niestety mam talent - w przeciwieństwie do niektórych :cool3: [quote name='dealer']och:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja nie mam zadnych uwag , nie wiem jak kolezanki....gdzie mi tam do takich fotek, ojejku ty to masz talent:loveu: :loveu: :loveu: Tak, ja się już taka urodziłam - utalentowana i wszechstronna :loveu: No i sprzęciora mam dobrego :loveu: Cynaście piędziesiont koszotował w kiosku. [quote name='Vectra']Behemiot poprostu nas tu wsiech zagięłaś :loveu: :loveu: :loveu: poprostu artyzm :loveu: :loveu: poprostu jestem zachwycona i poprostu cię toffam misiu , Gastuś jest super :loveu: :loveu: :loveu: o, widze że tak Ci się podobały moje fotecki że dwa razy to samo napisałaś :loveu: [quote name='puli']A juz sie bałam ze tylko ja na tym forum mam głupawki. Ciesze sie że nie jestem sama!! puli cy jak ci tam, byś tego psa umyła czasami brudny jakiś :roll: Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='beria']Jak tu milusio, błyszcząco i kolorowo :loveu: :loveu: :loveu: Też się pochwalę dobrą fotką :p Tfuj piesek ma ślicne ocka zielone takie :loveu: Zakładasz mu soczewki czy się taki urodził? Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='beria']Jak tu milusio, błyszcząco i kolorowo :loveu: :loveu: :loveu: Też się pochwalę dobrą fotką :p iiijaaaaaa jaki piekny napisik:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko nie rob za duzo takich slicznosci bo wiesz to rozciaga forum ti ti ti zartownisiu:loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='beria']Jak tu milusio, błyszcząco i kolorowo :loveu: :loveu: :loveu: Też się pochwalę dobrą fotką :p siostro moja :loveu: :loveu: kochana i jedyna :loveu: :loveu: przepięny napisik :loveu: :loveu: nie będę cię obrażać bo to nieregulaminowe :loveu: :loveu: śliczny gifek :loveu: :loveu: PS do wszystkich co to im się forum rozciąga - rozdzielczość se zwiększcie to się wam wciungnie forum :eviltong: :eviltong: to miało być obraźliwe :diabloti: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Vectra napisał(a):siostro moja :loveu: :loveu: kochana i jedyna :loveu: :loveu: przepięny napisik :loveu: :loveu: nie będę cię obrażać bo to nieregulaminowe :loveu: :loveu: śliczny gifek :loveu: :loveu: PS do wszystkich co to im się forum rozciąga - rozdzielczość se zwiększcie to się wam wciungnie forum :eviltong: :eviltong: to miało być obraźliwe :diabloti: Ewusia no nie bedz taka dla naszych kolezankow i kolegow co mala maja...ta no...rozdzielczosc albo jakkolwiek to sie nazywa... i jeszcze za to obrazanie banana dostaniesz a ty masz alergie na banany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 dealer napisał(a):Ewusia no nie bedz taka dla naszych kolezankow i kolegow co mala maja...ta no...rozdzielczosc albo jakkolwiek to sie nazywa... i jeszcze za to obrazanie banana dostaniesz a ty masz alergie na banany:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: mam alerigie na banany ,ale chętnie co niektórych bym obdarowała co to alergii nie mają :loveu: :loveu: :loveu: by im podnieść poziom cukru , potasu , dowcipu tego ostatniego najwięcej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Vectra napisał(a):mam alerigie na banany ,ale chętnie co niektórych bym obdarowała co to alergii nie mają :loveu: :loveu: :loveu: by im podnieść poziom cukru , potasu , dowcipu tego ostatniego najwięcej :loveu: :loveu: :loveu: jejciu jaka ty jestes troskliwa...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 dealer napisał(a):jejciu jaka ty jestes troskliwa...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no jak teletubisie te no misie troskliwe , troskliwa jestem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ojej jaki fajowski blogasek :loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczne pieski macie :loveu::loveu::loveu: Ja nie mam tak slicznych zdjęc swojego pieska :placz: ale mam zdjęcia części mojej slicznej peezenosnej chaupki :loveu: Quote
Recommended Posts