Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Medzio...
spacerek- biegaj chlopcze niech Cie zobacza jaki jestes piekny

[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/1476d576dbc0c1283ea0e0176df64ace,5,19,0.jpg[/IMG]

Posted

ludzie przekonajcie sie co to jest milosc Bernardyna-Jego przywiazanie i oddanie...nie ma nic piekniejszego...uwierzcie...a wiosna taka piekna tego roku...pora i czas na zakochanie-:loveu:

[CENTER][SIZE=5][B]KTO DA SZANSE[/B] [B]MEDARKOWI[/B] [/SIZE]
[SIZE=5][B]NA MIŁOŚĆ???[/B][/SIZE]
[SIZE=5]NO KTO???[/SIZE]
[SIZE=5]:loveu: :loveu: :loveu:[/SIZE]
:loveu: [/CENTER]

Posted

A MOŻE BY TRZEBA NAPISAC

-JAKA MA DIETE CO MOZE ON JSEC
-CZY MOZE MIESZKAC NA DWORZE
ITD

BO LUDZIE MOZE MYSLA ZE TO CALKOWITY KALEKA TYLKO DO GLASJKANIA

przecież choroba to nie koniec swiata
ktos kupi zdrowego pieknego psa a ro roku zachoruje i co wtedy ........tu jest juz to wtedy

Posted

wiec z tego co mi wiadomo
Medzio je teraz normalnie tyle ze male porcje kilka razy dziennie
Jego dieta to w sumie normalne jedzenie pt:
ryz i miesko i witaminki-wszystko wzglednie rozgotowane-czyli zadna filozofia i zadna zowu specjalistyczna dieta- tak gotuje sie przeciez psom
Medar przebywa na dworze-mieszka w wypasionej bernardynskiej budzie-ale i pokojami tez nie pogardzi zapewne-Jego towarzyszka Czarok obecnie mieszka w bloku- i tez z tego co mi wiadomo-Gagasia nie sygnalizowala zeby wyrzadzala jakiekolwiek szkody.
To sa naprawde oddane i madre psy, jesli tylko odda sie im swoje serce one to naprawde przemnoza i oddadza wielokrotnie wiecej.
Moja Bulba tez wychowala sie w bloku-i byla sunia iscie kanapowa...po przeprowadzce na "wies" zrobila sie nieco "podworkowcem" -ale to za sprawa kumpelki-psa wlascicieli od ktorych wynajmujemy pol domu i od ktorej przejela nieco "dzikszych"-czyt. podworkowych nawykow-noce jednak spedzala w domku czuwajac u naszego lozka...no i oczywiscie jak padalo to dokladnie jak z przyslowia ciezko ja bylo namowic na spacer...
takze widzicie...to naprawde zaden wielki problem pies bernardyn...
pozatym P.Krystyna /z Emir/- napewno wprowadzi i przygotuje jak o Medara dbac i poleci co dla Niego dobre...

Posted

[CENTER]to prawda ze Medar byl kiedys na royalu reconvalescend-puszka ok 10zl-ale to bylo kiedy byl bardzo chory-przebywal na powaznym leczeniu i byly na Jego leczenie i utrzymanie przeprowadzane aukcje. Teraz chlopak ma ise dobrze i Jego wielka chec zycia spawila ze odzyska sily wigor nalezyty tej racie-coprawda moze nie mase ale wszelkie nalezyte cechy typowego kochanego Benia posiada i jest prawie szczesliwym psem- pisze prawie bo [SIZE=3]wiadomo, do pelni szczescia[/SIZE]
[SIZE=4]potrzeba Mu juz [B]tylko,[/B][/SIZE]
[B][SIZE=4] jednego [/SIZE][SIZE=4]ludzkiego kochanego serca[/SIZE][/B][/CENTER]

Posted

super

pozatym wlasnie odezwala sie do mnie dogomarka
i juz jej przeslalam zwiezla tresc o Medarku na strone adopcyjna beniow-konkret-bo tam w sumie sporo osob zainteresowanych beniami zaglada takze Madarek wyprowadzamy Cie niech patrza i trzymamy mocno :thumbs: :thumbs: :thumbs: za nowy domek dla naszego Ksieciunia:loveu: