ANETTTA Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 krótka inf o mederku jaka otrzymałam meilem Witaj, Medarek ma się świetnie. Jak wiesz mieszka w duzym domu z ogrodem, jego panem jest samotny starszy mężczyzna. Psiuniec znacznie przytył - razem z panem urządzają sobie kolacyjki w ogrodzie :smile:. Niestety nie ma nowych zdjęć, ale mogę Cię zapewnić , że wszystko jest na medal. Pozdrawiam Jurek. Quote
medar Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kto pamięta chudego bidulę, który uciekł dzięki EMIR od kostuchy??. Waga ok. 35 kg, usunięta część jelita grubego i cienkiego, stracił nerkę. A jednak żyje, ma się dobrze i jest szczęśliwy w domu, który dał mu spokój i miłość. Zobaczcie sami :-) : ( sorki za jakość fotek , ciemno już było... ) ps. szczęsliwy pies -to pies umorusany ;-) a bylo tak : Quote
Ania W Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Myślę, że teraz to jest jakieś 2x35 kg :cool3: Quote
czarok Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ania W napisał(a):Myślę, że teraz to jest jakieś 2x35 kg :cool3: Noooo, "troszkę" się chłopakowi przybrało, ale na pierwszym zdjęciu wygląda na modelowego zgrabniaka z lwią grzywą :eviltong: Quote
blue.berry Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 i to wlasnie daje sens temu co robi EMIR i wielu innych. mimo ze czasem tego sensu nie widac... moi drodzy - EMIR fatalnie stoi z finansami a psich bied znowu przybylo. w tym rowniez te ktore musza byc leczone na klinice. przydala by sie pomoc finansowa. pozdrawiam Quote
evita. Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Medar na zagłodzonego teraz na pewno nie wygląda ;). Super, że mu się tak udało :multi: Quote
ANETTTA Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :multi::multi:to ja sie tam namolnie upominałam o inf tym królewiczu a tu prosze ...........sama radosć ....:multi::multi::multi::multi::multi::multi:tylko sie cieszyc .. Quote
ANETTTA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Bernardyn wyrzucony na torach …Opuszcza klinikę 2 stycznia ale NIE MA GDZIE IŚĆ!!!! Prosimy o pomoc w znalezieniu domu tymczasowego lub docelowego dla Bernardyna Staruszka. Pies w wieku ok. 10 lat został znaleziony w wigilię na torowisku :-(w Zielonce. Najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu!!! Jest bardzo zaniedbany i przeraźliwie smutny, z trudem znajduje siłę na to, by samodzielnie chodzić. Przyjazny i ufny w stosunku do ludzi. W chwili obecnej przebywa w klinice na obserwacji. Jutro musi opuścić klinikę i nie mamy gdzie go zabrać!!! :shake: Kontakt do Fundacji Maja: p. Joanna tel. 0 507 132 363 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102396&highlight=bernardyn+wyrzucony&page=2 Quote
Gagasia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 W razie sytuacji awaryjnej odezwijcie się do Emir.Ona znalazła domy już kilku bernardynom,sama od niej mam Czarok.Może ona pomoże. Quote
ANETTTA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ja wiem ja wiem ...ale ja nie mam odwagi ......ona ma tyle psiaków u siebie i tyle tez beniulków Quote
Ania W Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Emir ma w tej chwili 6 bernardynów(lub psów w typie) pod swoją opieką i zanim "podrzuci" się jej następnego fajnie byłoby gdyby ktoś pomógł w ogłaszaniu tych które już tam są...Jakoś do tej pory kończyło się na hopaniu wątków :-/ Quote
ANETTTA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ja proponowałam np allegro ...moge zrobic aukcje prosze napisac dla których psiaków ....prosiłam nie raz cisza .......oczywiscie namiary nr tel były by EMIR ,,,no niestety nie skorzystano z mojej propozycji Quote
ANETTTA Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 a temu beniowi należaloby jakos pomóc ...tylko jak ?????:placz: Quote
Ania W Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Allegro jest już od dawna i jest wystawiane z konta emir. Chodzi o inne portale : alegratka, kupiępsa, gumtree itp. Na wątku fundacji są wstawiane linki do allegro i można zciągnąc sobie opis i zdjęcia. Quote
Gagasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Co z psinką? Podnoszę, może ktoś go zauważy. Quote
ANETTTA Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 u medarka wszystko ok ...a ta bida ma swoj watek ..bernardyn wyrzucny na tarach bodajrze tytuł Quote
Olga132 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 KAŻDA POMOC SIE PRZYDA ABY RATOWAĆ PSIE ISTNIENIA DLATEGO : BARDZO PROSIMY O ROZPOWSZECHNAINIE AKCJI 1% DLA EMIR MOŻNA ROZWIESZAĆ PLAKACIKI http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakacik.pdf http://fundacja-emir.org/aktualnosci/plakacik.pdf gdzie sie tylko da- gabinety weterynaryjne, sklepy zoologiczne, szkoły wyższe oraz można wysyłać prezentację dot. Fundacji Emir dostępną u Mośki [email protected] lub u mnie [email protected] Quote
blue.berry Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a tutaj odemnie jeszcze taki jpg z info o 1% (nadaje sie golwnie do wysylki mailowej) http://img264.imageshack.us/img264/7986/emir1procentli3.jpg Quote
Olga132 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 http://www.allegro.pl/item312031598_czas_wielkiej_nocy_nie_odmawiaj_im_pomocy_.html Quote
ANETTTA Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 bardzo smutne wiesci :placz::placz::placz::placz:a wiem ze chociaz te ostatnie chwile miał szczesliwe .......u boku swojego pana i we własnym domku psiak przeszedł w swoim krótkim zyciu bardzo wiele :placz::placz::placz::placz: spis spokojnie [SIZE=4] MEDAR NIE żYJE!! Nasz cudem uratowany Medar, który juzż raz przeżył własną śmierć, przetrzymał 2 operacje - odszedł. Prawdopodobnie na serce. [SIZE=6]ŻEGNAJCIE NASI PRZYJACIELE!!! Quote
Recommended Posts