Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy on juz z tym przyszedł ,jesli nie to jak to złapał?

a dr Kamila to rozumiem ze czasem jest zmeczona ale chodzi z taka mina ze az strach podejsc, a co dopiero przypomniec ze wciąz w boksach sa suki i psy razem

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z żółtaczką czy z zapaleniem płuc? Z resztą obojętne i tak nie znam odpowiedzi ale myślę,że depresja w jaką wpadł po przyjściu do schronu na pewno przyczyniła się do osłabienia całego organizmu i psiak się nie bronił

Posted

odkąd go pamietam zawsze był w złym stanie psychicznym, to zdjęcie gdzie ma wtulona głowe w kraty zrobiłam niedawno po jego przyjsciu,wtedy jeszcze mu się chciało podejsc, normalnie płakac sie chce,taki duzy pies i taki delikatny

Posted

Skad wiadomo ze Bakier ma zoltaczke? Byly robione badania krwi czy tylko widac zoltaczke w jego oczach a moze i na skorze. Sprawdzcie to prosze was dziewczyny bo to moze byc rak watraby.

Posted

Dzwoniłam przed chwilą do schroniska,niestety,Bakier zmarł dzisiaj rano,nie doczekał swojego domu z ogrodem...
Odpoczywaj w spokoju olbrzymie,już jesteś wolny...
Tak mi przykro,że dom dla Ciebie znalazł się za późno...

Posted

zajebiscie sie dzieje w tym łodzkim schronisku, psy padaja jeden po drugim , bo pieprzone panie weterynarz dłubia chyba w nosach zamiast zajac sie psami:angryy:
Zaczynaja sie interesowac psami kiedy ich stan jest juz beznadziejny i kiedy robi sie o nich głosno.

[COLOR=red]MAM NADZIEJE ZE WRESZCIE GRUPA LUDZI PODA DO MEDIOW CO SIE WYPRAWIA W TYM SCHRONIE I JAK ROZMNAZA A POTEM LIKWIDUJE NARODZONE SZCZENIETA [/COLOR]

Posted

:placz: :placz: :placz: Niemożliwe... Taką miałam nadzieję... :placz:

Bądź szczęśliwy Pieseczku i biegaj zdrowy po zielonych łąkach wśród swoich przyjaciół, otoczony ciepłem i miłością za Tęczowym Mostem...

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images12.fotosik.pl/59/7f7a93a83960091e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Śledziłam ten wątek na bierząco, nic nie pisałam ale teraz już nie mogę :angryy:

W tej mordowni powinno sie pozamykać wszystkich tam pracujacych a nie te biedne zwierzęta!!!
Co to za schronienie dla Nich??? Szlag człowieka trafia jak czyta sie o tym co jest wyprawiane w TYM schronisku!!!
Czy jest jakaś szansa aby zacząć coś tam działać i walczyć o poprawę???

Pieseczku śpij spokojnie
[*] :-( :-(

Posted

Dziewczyny na pewno mi się dostanie od wielu z Was, ale bywam w schronie dość często i nie zgadzam się ze stwierdzeniem że u nas wetki nic nie robią. Kiedy wyciągałam Pussi ,Bakier był akurat badany ,ten pies przyszedł do schroniska już chory a zal po stracie właściciela i stres przyspieszyły tylko rozwój choroby.Dlatego nie wyciągajmy zbyt pochopnych wniosków i nie oczerniajmy wszystkich w koło,to niczemu nie służy

Posted

A miałam taką nadzieję, wierzyłam, że się uda. Nie udało się.

Psinko biegnij w objęcia mojej Psoni. Biegajcie po soczystych łąkach za TM.

"[B][FONT=&quot]Chory pies w schronisku

Zbudzony własnym krzykiem,
Wyrwany przez cierpienie ze snu
Przerażony pies szuka dnia
Pośród ciemności bólu.

Skuty łańcuchami cierpienia,
Bezradnie próbuje je zerwać.
Znikąd nie otrzyma pomocy,
Opiekuńcza dłoń nie ukoi bólu.

Kiedyś był tym najukochańszym,
Najmądrzejszym,
A dziś