Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam takie ogłoszenie:

Rudy kudłaty duży kundel zaginął 30 marca w brwinowie. Leoś był z nami 10 lat. kontakt 512205558.

Kurcze czy Brwionowo to daleko od Pomiechówka ? Bo ja nie kumata. :oops:

Posted

AnkaG napisał(a):
Znalazłam takie ogłoszenie:

Rudy kudłaty duży kundel zaginął 30 marca w brwinowie. Leoś był z nami 10 lat. kontakt 512205558.

Kurcze czy Brwionowo to daleko od Pomiechówka ? Bo ja nie kumata. :oops:

Spojrzałam na mapę- Brwinów jest ok. 40 km w linii prostej od Pomiechówka.
Myślę, że można dać ogłoszenia o Rudym (prasa, net) itp., bo może ktoś go szuka. Jakoś ten kaganiec mi nie daje spokoju- nie wiem czy ktoś wyrzucałby psa w kagańcu. Zresztą nigdy nic nie wiadomo, a "pomysłowość" ludzka nie zna granic.
Jutro wieczorem postaram się zamieścić kilka ogłoszeń o Rudym w necie.
No i oczywisćie trzymam kciuki za jego zdrowie :thumbs:

Posted

Właśnie... kaganiec... to trop, który powinien zostać wzięty pod uwagę, u nas się raczej porzuca psy w lesie, ale dla pewności przywiązuje do drzewa... :angryy:

Posted

Właśnie to że miał kaganiec świadczy o tym, że nie mógł się długo błąkac - zresztą nie wyglada na zaniedbanego. On raczej zaginął komus. Dlatego ogłoszenia trzeba dac - bo pies może w ciagu jednego dnia przebiec kilkadziesiąt kilometrów.
Pies jeśli się zgubi w lesie to w końcu zaczyna domów szukac i garnąc sie do ludzi.

Posted

Uch, to byłoby cudownie gdyby to właśnie jego tam szukali.... :roll:

Rudasku, będzie dobrze!!!!! Musi być!!! A jutro prosimy na dokładkę parę kroków zrobić!!

Posted

Rudy wstał i na własnych nogach wyszedł z synem wetki na siku. Wpatruje się w niego jak w obraz...

Oczywiście natychmiast zaczęłam sobie przypominać jak to mojemu Misiowi na dzień przed śmiercią się poprawiło, ale to na pewno nie to, na pewno...

Posted

Neris napisał(a):
Rudy wstał i na własnych nogach wyszedł z synem wetki na siku. Wpatruje się w niego jak w obraz...

Oczywiście natychmiast zaczęłam sobie przypominać jak to mojemu Misiowi na dzień przed śmiercią się poprawiło, ale to na pewno nie to, na pewno...

A wiesz Neris , że taka myśl też mi przemknęła przez ...........myśl........ ale przecież Rudy jest pod tak troskliwą opieką i jest leczony , nie to napewno nie to , napewno......