Chefrenek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Hmmm a może to źle wybarwiony york? A tekst jedno na 10000 urodzeń. Widać "hodowcy" prowadzą statystyki urodzeń.:D Quote
Patikujek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ale jakie ta osoba ma szczęście trafia się jedno na 10000 urodzeń a ona ma już 2 takie w domu:shake: Quote
tigrunia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Przeslijcie mi link do aukcji, bo nie mogę znaleźć :/ Ten piesek anprawdę ma cos z A.S.Teriera a nie Yorka! :crazyeye: Quote
Szafir Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [quote name='tigrunia']Przeslijcie mi link do aukcji, bo nie mogę znaleźć :/ Ten piesek anprawdę ma cos z A.S.Teriera a nie Yorka! :crazyeye:[/quote] Tigrunia czytaj temat dokładnie:p link jest na poprzedniej stronie w moim poście. Quote
tigrunia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Szafir spójrz, że link został usunięty bo regulamin nie pozwala na umieszczanie takich linków na forum. Mozesz mi przesłać PM z linkiem ?? Quote
Szafir Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Widzę Pompeo Yorki sprzedaje.Jeśli to te ze zdjęć w aukcji to śliczne są.Podejrzewam ,ćzytając wasze inne tematy na jej temat,że zdjęcia są innych szczeniaków.Aukcja jest na pierwszej stronie w Yorkach. Quote
Patikujek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Znalazłam dzisiaj ogłoszenie o suczce dorosłwj yorka która wspaniale sprawdza sie jako matka i jest 2 mies. przed cieczką:shake:za 2 000 tys. zł. mam nadzieje że cena odstraszy pseudohodowców jak coś link na pw Quote
mery Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nie widzę na allegro suni o której piszesz. Może już została sprzedana. Quote
iberia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='mery']Nie widzę na allegro suni o której piszesz. Może już została sprzedana.[/quote] Jest ja właśnie znalazłam wpisz york od 1900 zł -2100 zł Quote
tigrunia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Znalazłam ją .. jest śliczna .. biedne maleństwo :-( Taka maluśka a 4 szczeniaczki urodziła :shake: Quote
Patikujek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ale jak to tam jest zaznaczone, że miała cieczkę i niedługo mieć znów będzie, to przeciez jest typowo do rozmnażaczy kierowane ogłoszenie, no straszne:shake: Quote
Patikujek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Biedna moja imienniczka, :shake: na allegro tez zaglądam za nią czy ktoś sprzedać nie chce ale ani śladu:shake: Quote
iberia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cholera mnie trafia jak czytam na allegro takie ogłoszenia "Witam !!! mam do sprzedania ślicznego długowłosego YORKA w wieku 13 miesięcy i wadze TYLKO 1,3kg (powodem sprzedaży jest to że piesek ma tylko jedno jąderko !) tel (U W A G A!!!!!!!! możliwy dowoz za zwrotem kosztow paliwa 30 gr. za 1km !!!!!! ) Quote
Magda Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A w czym przeszkadza to, że ma jedno jąderko? A no tak.... w zostaniu potencjalnym ojcem:angryy: Quote
Błyskotka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No tak jest bez użyteczny :angryy::mad:. Quote
tigrunia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Błyskotka']No tak jest bez użyteczny :angryy::mad:.[/quote] Troche późno to stwierdzili :angryy: Mogli go oddać jak był szczeniakiem a nie .. :mad: Quote
Burchardt Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Nawet pies, który jest wnętrem może zostać tatusiem. Trzeba mieć jednak świadomość, że to wada genetyczna, więc możną ją dziedziczyć. Natomiast jeśli chodzi o to co napisała Tigrunia " Troche późno to stwierdzili ..... " to nie do końca tak jest. Mój Tupek też jest wnętrem / ma jedno jądro / i za radą weta czekaliśmy na zstąpienie brakującego jajka, co może się zdarzyć nawet do 15 miesiąca życia psa. Zaznaczyć trzeba, że im dłuższy czas oczekiwania tym mniejsze szanse, że to nastąpi. U nas klapa, czeka nas kastracja. Ja się więc nie dziwię, że czekali te 13 miesięcy. Pozdrowienia. Kasia i Tupek Quote
pysiulka86 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Kilka dni temu na allegro pojawiło sie ogłoszenie sprzedaży Yoreczki w wieku 4 - 5 lat. Poznoć została odkupiona od ludzi, którzy zle ją traktowali, sprzedająca chciała za sunie 200 zł. Oczywiscie oferta kupna została złożona błyskawicznie... Przez osobe o nicku [URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6826486"][COLOR=#0000ff]blejd1974[/COLOR][/URL]. Brzmi znajomo ? Mysle ze moge podac link do aukcji z tego wzgledu ze sprzedaz juz zakonczono, jezeli nie prosze o usunięcie. [URL]http://www.allegro.pl/item283091680_yorkshire_terrier_suka.html[/URL] Quote
Chefrenek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='pysiulka86']Kilka dni temu na allegro pojawiło sie ogłoszenie sprzedaży Yoreczki w wieku 4 - 5 lat. Poznoć została odkupiona od ludzi, którzy zle ją traktowali, sprzedająca chciała za sunie 200 zł. Oczywiscie oferta kupna została złożona błyskawicznie... Przez osobe o nicku [URL="http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6826486"][COLOR=#0000ff]blejd1974[/COLOR][/URL]. Brzmi znajomo ? Mysle ze moge podac link do aukcji z tego wzgledu ze sprzedaz juz zakonczono, jezeli nie prosze o usunięcie. [URL]http://www.allegro.pl/item283091680_yorkshire_terrier_suka.html[/URL][/quote] Już wysłałam maila do sprzedającego. Może jeszcze nie wydał psa.:shake::shake::shake: Może jeszcze ktoś wyśle coby nie było że się uwziełam na blejd. Quote
dzasta Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ja też wysłałam jak tylko przeczytałam ale zero odpowiedzi jak narazie :shake: Quote
Kincia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Wydaje mi sie ze jest troche podobna do tej zaginionej suczki:roll: (???) Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Kincia']Wydaje mi sie ze jest troche podobna do tej zaginionej suczki:roll: (???)[/quote] Niee .. ta jest ciemniejsza.. ja nie widze podobieństwa :shake: Quote
mery Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Kochane! Dziękujemy Wam baaaardzo za pilne śledzenie ogłoszeń. Niestety to nie Pati. Wysłałam w nocy SMSa do właścicielki skradzionej suczki, aby sprawdziła póki jeszcze ta aukcja widnieje na allegro. Niestety, to nie ona! Szukamy dalej.... Quote
Recommended Posts