Guest Agata_B Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='bursztynki']Czy to mozliwe że Yoreczek 5 mies wazy pół kilo????[/quote] Nie, nie mozliwe. Chyba że jakiś zagłodzony. Quote
Jofka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Moj ma 2 miesiace i tydzien,a wazy 1,1kg:lol: Quote
Chefrenek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Jofka']Moj ma 2 miesiace i tydzien,a wazy 1,1kg:lol:[/quote] Masz powód do dumy.:roll: Quote
Megula Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Zobaczcie sobie na allegro jakie pani p***** dała piekne biefferki :stupid: No naprawde te szczeniaki wygladaja na biefferki. Juz nie wspominajac jakiego fajnego yorka ma na swojej stronie "psów rasowych" w dziale bodajze, pieski w nowych domkach. Sama robi z siebie posmiewisko, szkoda tylko ze z szkodą dla psow i oszukanych ludzi.. Quote
Aaliyah1981 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Megula']Zobaczcie sobie na allegro jakie pani p***** dała piekne biefferki :stupid: No naprawde te szczeniaki wygladaja na biefferki. Juz nie wspominajac jakiego fajnego yorka ma na swojej stronie "psów rasowych" w dziale bodajze, pieski w nowych domkach. Sama robi z siebie posmiewisko, szkoda tylko ze z szkodą dla psow i oszukanych ludzi..[/quote] prawda na jej stronie co rusz pojawiaja sie inne zdjecia psow (dziwne widocznie jak ja ktos zdemaskuje ,ze to nie jej spy zaraz wstawia inne) a szczeniaki z allegro to nawet odrobine nie sa podobne do biewera ..szkoda slow:shake: a juz mnie rozmbawila stwierdzeniem ''pisemna gwarancja'' Quote
bursztynki Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Też tak myslałam,że to nie jest możliwe,ale mojej koleżanki brat kupił w Warszawie szczeniaka z rodowodem super miniaturke i twierdzi że wazy pół kilo w wieku 5 mies:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a rodzice podobna sunia 1,600 a pies 1,200kg.:p Quote
Chefrenek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Jest to możliwe. Widziałam takiego dorosłego. Wielkością przypominał niedużego szczura. Quote
Guest Agata_B Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Aaliyah1981']prawda na jej stronie co rusz pojawiaja sie inne zdjecia psow (dziwne widocznie jak ja ktos zdemaskuje ,ze to nie jej spy zaraz wstawia inne) a szczeniaki z allegro to nawet odrobine nie sa podobne do biewera ..szkoda slow:shake: a juz mnie rozmbawila stwierdzeniem ''pisemna gwarancja''[/quote] Widziałam tą aukcje. Żałosne :cool1: Quote
PositiveThought Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [COLOR=Red]linki usunięte[/COLOR] [SIZE=4] [SIZE=1] [SIZE=2]od kiedy westy są czarne?[/SIZE] [/SIZE][/SIZE] Quote
bajadera Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Sa białe yorki (tu się na dogo produkują nawet) to i czarne westy mogą być ! Nie wiedziałaś ? Quote
Paulina87 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 W dodatku czarne pręgowane :evil_lol: Quote
Kasia&Max Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no właśnie ja też sie zastanawiałam jak mogły powstać czarne szczeniaki z westa i yorka...no chyba że to był trójkącik:) Quote
chemicalo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A jaka piękna cena z te kundelki... :shake: Właśnie znalazłam ogłoszenie na [URL]http://ale.gratka.pl/[/URL] Co prawda nie dotyczy yorka, ale boksera. [I]Śliczna co widać na zdjęciu, bez rodowodu - ale po co komu rodowód. Ma fantastyczny ogonek i białe "skarpetki",[/I] Jest to ogłoszenie numer Quote
Jofka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Chefrenek']Masz powód do dumy.:roll:[/quote] Nie wiem czy powod do dumy...chodzilo o to,ze tamten z allegro chyba jest maksymalnie wychudzony:shake:........:eviltong: Quote
Aaliyah1981 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hej dzis dostalam taka oto ''mila'' wiadomosc od pompeo na moje gg cytuje: sluchaj no ty pindo pseudowodowca to ja nie jestem ani tez hodowca ale na dogomani wypraszam sobie pisania na moj temat jakis uwag po pierwsze dopierdalacie sie do wszytskich aukcji na allegro co jest jakies pojebane po drugie wypraszam sobie korzystac i rozpowszechniac linki po necie!! po trzecie!!moze jestes jadna z osob co chcialy kupic lub dostac psiaka za darmo !! co jest chore i moze dlatego sie tak pieklicie !! ale mniejsza oto .. ZASTRZEGAM sobie pisanie na moj temat obrazliwych uwag i rozpowszechnianie linkow a jak to nie poskutkuje to jestescie jakies zacofane zajmijcie sie wlasnymi dupami bo wkoncu traficie na wlasciwa osobe co sie do was do*******i! i niech zobacze jeszcze jedno zdanie na moj temat Quote
nane Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Aaliyah1981']hej dzis dostalam taka oto ''mila'' wiadomosc od pompeo na moje gg cytuje: sluchaj no ty pindo pseudowodowca to ja nie jestem ani tez hodowca ale na dogomani wypraszam sobie pisania na moj temat jakis uwag po pierwsze dopierdalacie sie do wszytskich aukcji na allegro co jest jakies pojebane po drugie wypraszam sobie korzystac i rozpowszechniac linki po necie!! po trzecie!!moze jestes jadna z osob co chcialy kupic lub dostac psiaka za darmo !! co jest chore i moze dlatego sie tak pieklicie !! ale mniejsza oto .. ZASTRZEGAM sobie pisanie na moj temat obrazliwych uwag i rozpowszechnianie linkow a jak to nie poskutkuje to jestescie jakies zacofane zajmijcie sie wlasnymi dupami bo wkoncu traficie na wlasciwa osobe co sie do was do*******i! i niech zobacze jeszcze jedno zdanie na moj temat[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]mocne słowa :ban: pompeo i tak nam nic nie zrobi :evil_lol: kryć się i uciekać :seeyeah:[/COLOR] [/FONT] [/CENTER] Quote
bajadera Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 O matko. To my tu musimy schrony anty P*****owe budować !!!!! Bo przyjdzie i nas [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/14/14_6_12.gif[/IMG][/URL] [URL="http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb096_ZNxpt237YYPL&utm_id=7924"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZNxpt237YYPL[/IMG][/URL] Quote
Chefrenek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Przypomnijcie mi pod jakimi nickami wystepowała pompeo. Quote
bajadera Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Uprzejmie proszę : pompeo (dawno temu), psiurki, biewerek Quote
Chefrenek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='bajadera']pompeo (dawno temu), psiurki, biewerek[/quote] Ok. Już dawno sa pobanowane te nicki.:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
nane Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [CENTER]:look3: [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]uciekać kto może :nerwy:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]zastrzegać to se może [/COLOR][/FONT][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]:evil_lol: [/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]i tak nikomu nie udowodni, że pisał o niej 8-)[/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Chefrenek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wyciągać konsekwencje to mogą oszukani ludzie. Quote
nane Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Chefrenek']Wyciągać konsekwencje to mogą oszukani ludzie.[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]okazja :cool1:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]8 kg miniaturka Jorka :cool3: ma stojące duże uszy, wyłupiaste oczy, kolor złoty i w dodatku baaardzo piękny i długi ryjek aaa zapomniałam dodać GARBATY z ogonkiem za dupką :diabloti: towar dopuszczony do obrotu w Polsce :evilbat: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Chefrenek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]okazja :cool1:[/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][COLOR=Magenta]8 kg miniaturka Jorka :cool3: ma stojące duże uszy, wyłupiaste oczy, kolor złoty i w dodatku baaardzo piękny i długi ryjek aaa zapomniałam dodać GARBATY z ogonkiem za dupką :diabloti: towar dopuszczony do obrotu w Polsce :evilbat: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] [B][COLOR=Magenta]Nane[/COLOR][/B], coś Ci się pomyliło. To nie w tym wątku. Tu piszemy o yorkach. :D:D:D Quote
Recommended Posts